Hei og velkommen til livedekning av Chelsea og Southamton! Avspark på Stamford Bridge er 16.00.
    Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill; Moses, Bakayoko, Kante, Alonso; Pedro, Hazard, Willian.
    0'
    Southampton: Forster - Stephens, Yoshida, Hoedt - Cedric, Ward-Prowse, Romeu, Bertrand - Højberg, Gabbiadini, Remond.
    0'
    Før kampen har Chelsea 35 poeng og ligger på tredjeplass. Southampton nummer 11 med 18 poeng.
    0'
    Knaté legger farlig inn, men det er vel Stephens som klarer.
    3'
    Voldsom dominans av vertene i åpningen hva ballinnehav angår.
    4'
    Corner til Southampton. Ward-Prowse tar den. Halvklareres og Højbjerg avslutter. Treffer ikke målet.
    7'
    Gjestene er mer med nå. Bertrand, mot gamleklubben, legger småfarlig inn - Cahill får klarert.
    8'
    Frispark til gjestene helt nede ved cornerflagget. Han slår inn i feltet, men det blir ikke noe farlig.
    10'
    Cedric sliter med en skade, og får behandling på sidelinjen. Han kommer seg inn på banen igjen.
    12'
    Chelsea har fortsatt ballen mest, men skaper ikke stort.
    15'
    Soares er på nytt nede. Får behandling ute på banen. Må nok ut.
    17'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Mario Lemina
    Ut: Cedric Soares
    Da går Lemina inn på midtbanen, og Ward-Prowse blir wingback.
    17'
    Hazard og Pedro skaper trøbbel. Soton-forsvaret får halvklarert før Bakayoko klinker til - treffer en motspiller.
    19'
    Alonso avslutter fra skrått hold, og Forster må sprelle litt for å få blokkert.
    21'
    Så er det Cahill som lader børsa fra 20 meter - Forster med en redning av den usikre sorten. Må gi retur, men det blir ikke farlig.
    21'
    SMåfarlig der. Lemina trer en pasning igjennom som Gabbiadini jager. Det er nesten så han når den foran Courtois, men belgieren er våkent ute og holder.
    24'
    Ny redning fra Forster. Hazard legger ut til Kanté som skyter fra 18 meter - Forster får slått unna.
    25'
    Hjemmelaget har ikke kommet skikkelig i gang her. Southampton, som gikk på en fryktelig smell mot Leicester onsdag kveld, er tilbake til den mer solide defensive strukturen de hadde mot Manchester City og Arsenal nylig.
    30'
    Stygg miss av Stephens som roter bort ballen åå egen halvdel. Hazard legger inn i feltet, og ballen går forbi Pedro. Willian får ballen i glimrende posisjon, men så varter Bertrand opp med en herlig takling som forstyrrer brasilianeren.
    31'
    Willian med fint forarbeid, og Alonso skyter med høyrebeinet fra skrått hold - Forster slår til corner.
    33'
    En kort cornervariant havner hos Hazard. Han legger inn i feltet, men Christensen når ikke den. Han faller etter en duell med Romeu, men det blåses ikke straffe for den. Ser ut til å være en grei avgjørelse.
    34'
    Willian legger igjen til Bakayoko. Skuddet går via en forsvarer og utenfor.
    40'
    Den påfølgende corneren blir det ikke noe ut av.
    41'
    Der er Pedro ca 8 cm unna å sende Chelsea i ledelsen. Vinner ballen inne i feltet, og skyter. Treffer en motspiller og ballen smeller i stolpen før forsvaret får kontroll. Ender med frispark til Southampton.
    43'
    Det legges til to minutter.
    45'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Southampton
    Mål: Marcos Alonso
    Alonso tar det frisparket, og utfører det på herlig vis. Skrur ballen perfekt utenfor lange Forsters rekkevidde.
    45'+3
    45'+4
    46'
    Chelsea styrer dette greit nå. Southampton er langt ifra farlige fremover.
    50'
    Willian dribler bort tre-fire mann, og er i skuddposisjon. Fra 17 meter blåser han ballen langt opp på tribunen til høyre for Forster. Langt unna målet der, altså.
    50'
    Bare rør i Southampton-forsvaret nå. Feilpasninger og elendige klareringer. Det ligger en ny Chelsea-goal i luften.
    53'
    Azpilicueta skyter fra langt hold, men treffer ikke målet.
    54'
    Conte er virkelig med i kampen fra sidelinjen, som vanlig. Han står og gestikulerer ivrig hele tiden. Virker brukbart fornøyd for øyeblikket.
    57'
    Inn: Charlie Austin
    Ut: Manolo Gabbiadini
    61'
    Umiddelbart etter at Austin er på banen blir det mulighet. Højbjerg spiller frem Austin som får avsluttet - Courtois kaster seg og redder.
    62'
    Det er litt mer fart i gjestene nå. Pasningene sitter bedre, og de kjører flere folk fremover.
    64'
    Pedro spilles frem, men er hårfint offside og vinkes av.
    65'
    Hazard kommer til skudd, men Yoshida blokkerer fint og Forster fanger ballen.
    68'
    Hazard setter ballen i nettet etter herlig pasningsspill med Fabregas. Men sistnevnte er offside når han legger tilbake til Hazard, og dommeren annullerer. Hårfint, men korrekt.
    69'
    Willian legger ut til Alonso som demper på brystet på 20 mter og klinker til. Rett på Forster som må slå til corner.
    71'
    Hjørnesparket blir klarert.
    71'
    Inn: Boufal Sofiane
    Ut: Pierre Højbjerg
    72'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Eden Hazard
    74'
    Morata klinker til fra spiss vinkel inne i feltet. Forster får opp hanskene og redder. Hvis ikke hadde han rett og slett fått ballen "rett på nebbet".
    76'
    Farlig i andre enden når Boufal spiller frem Austin. Han blir forstyrret inne i feltet, og må nøye seg med en corner.
    77'
    To cornere fra Ward-Prowse. Den første ender i en ny corner, og den andre klareres.
    77'
    Det er nærme! Willian tar et kjapt frispark mens Lemina protesterer. Fabregas får ballen inne i feltet, og forsøker å skru inn fra død vinkel. Mellom bena til Forster, men ballen triller langs streken og utenfor stolpen i det lengste hjørnet.
    79'
    Corner til Chelsea. Willian tar den - blir klarert.
    80'
    Inn: Davide Zappacosta
    Ut: Victor Moses
    82'
    Willian ligger nede med en skade. Fikk en lårhøne, ser det ut til. Komemr seg opp igjen.
    83'
    Fint angrep av gjestene. Ward-Prowse legger inn fra høyre, og på hjørent av femmeteren møter Austin og avslutter mot mål - like utenfor.
    85'
    Cahill må gi til corner for Southampton. Ward-Prowse legger inn, men Chelsea klarerer og kontrer.
    86'
    Gult kort til Southampton
    Nathan Redmond
    Stopper Morata på ufint vis, og Redmond får gult.
    87'
    Alonso kommer til avslutning, men treffer en motspiller.
    88'
    Det legges til fire minutter.
    90'
    Hoedt gir til corner for Chelsea.
    90'+1
    Kort variant som til slutt havner hos Bakayoko inne i feltet. Han frå ikke kraft i avslutningen, og Forster redder greit.
    90'+2
    Bertrand holder seg til låret, og har trolig fått en strekk. Han fortsetter på banen, men får gjort lite. Han rusler av banen.
    90'+2
    Morata spiller til Morata inne i feltet. Skyter på halvspretten, og Forster må redde igjen.
    90'+4
    Frispark til Chelsea nede ved kortlinjen. Ender i et nytt frispark. Tiden går ...