Ble dekket av Herman Folvik

Hei og velkommen til oppgjøret mellom Chelsea og Newcastle fra Stamford Bridge!
    Chelsea (4-3-3): Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Marcos Alonso - Kanté, Jorginho, Kovacic - Pedro, Hazard, Willian
    Newcastle (5-4-1): Dubravka - Yedlin, Lejeune, Lascelles, Clark, Ritchie - Perez, Longstaff, Hayden, Atsu - Rondon
    Topp fire mot bunn tre i dag når Chelsea møter Newcastle. Chelsea kan på sin side legge seg helt opp i ryggen på Tottenham på 3.-plass. Byrivalene møter Manchester United til storkamp søndag.
    Newcastle er på sin side desperate etter poeng. Laget ligger på nedrykksplass med 18 poeng, og kan klatre ut av elendigheten med seier her.
    Spillerne er på vei ut av tunellen her.
    Der er vi igang!
    1'
    Pedro får frispark på egen halvdel.
    4'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Newcastle United
    Mål: Pedro
    Målgivende: David Luiz
    Vakkert, effektivt, 1-0! David Luiz ser løpet fra spanjolen og leverer en utsøkt ball i bakrom. Nedtaket til Pedro er ikke mye dårligere, men avslutningen, en lobb over keeper, er kirsebæret på toppen.
    8'
    Ballen flyter fint mellom Chelsea-spillerne nå.
    14'
    Hazard skaffer en corner.
    14'
    Stanges ut på første stolpe, men det er blåst for frispark i forkant.
    15'
    Chelsea har foreløpig fullstendig kontroll på oppgjøret. Har hatt ballen 74 prosent av tiden, men tar ikke de helt store sjansene fremover. Newcastle forsvarer seg også godt, det må sies.
    20'
    Pedro får et frispark på egen halvdel.
    24'
    Frispark til Azpilicueta utenfor boksen.
    24'
    Gult kort til Newcastle United
    Matt Ritchie
    Får det gule for en sen takling, men treffer ikke spanjolen nevneverdig. Men hindrer ham nok til å forårsake et frispark.
    24'
    David Luiz stanger via en Newcastle-spiller - like over!
    25'
    Chelsea blir snytt for et hjørnespark i det dommeren peker på utspill fra mål.
    26'
    Newcastle får en corner. Og da våkner bortefansen på Stamford Bridge.
    27'
    Kort variant. Ebber ut i ingenting egentlig.
    27'
    Lejeune skyter på volley fra utsiden av boksen. Kepa holder ballen fint.
    28'
    Hazard får frispark på egen halvdel.
    32'
    Pedro forsøker seg fra langt hold, men skuddet blir altfor svakt mot Dubravka.
    34'
    Benitez ser frustrert ut på sidelinjen. Laget hans har nesten ikke fått til noe som helst her.
    35'
    Men så løsner det for gjestene! En lang ball stusses videre av Rondon. Ayoze Perez får ballen alene med keeper, men han sleiver ballen til side for mål. De sjansene MÅ tas vare på om det skal bli poeng mot Chelsea.
    37'
    Atsu jobber frem et hjørnespark for gjestene.
    39'
    Ritchie slår inn.
    39'
    Nytt hjørnedspark.
    40'
    Mål for Newcastle United!
    Chelsea 1 - 1 Newcastle United
    Mål: Ciaran Clark
    Målgivende: Matt Ritchie
    For et hodestøt! Stiger til værs som om han skulle vært en heliumsballong og knuser David Luiz i lufta. Han stanger ballen mot nærmeste stolpe. Der står det ingen på stanga. Dermed reduserer Newcastle!
    40'
    Så får Willian en god mulighet i andre enden! En strålende ball slås i bakrom og brassen befinner seg alene med keeper. Men han skyter i nettveggen.
    42'
    Gjestene har mest å smile for i pausen her. 1-1 forteller lite om et kampbilde som Chelsea har dominert fullstendig. Men hodestøtet fra Clark fem minutter før pause gjør at gjestene akkurat nå har ett poeng i lommen. De siste 45 begynner snart.
    Andre omgang er i gang.
    46'
    Stor sjanse for Chelsea! Pedro blir spilt fri av Kante. Spanjolen skyter fra 16 meter, men en god redning stopper han.
    47'
    Den påfølgende corneren blir også svært farlig. Martin Dubravka mister ballen i feltet. Alonso prøver å spille til Luiz, som ville fått en stoooor sjanse, men pasningen går gjennom feltet.
    48'
    Chelsea ruller fint opp. Men Yedlin stopper innlegget til Alonso.
    50'
    Hudson-Odoi sendes i oppvarming for Chelsea.
    50'
    Kante bommer på et mottak. Han lager frispark like etterpå.
    51'
    Hazard drar seg fint inn, veggspill med Kovacic, før Hazard vrir spillet. Chelsea må deretter spille bakover i banen igjen.
    52'
    Jorginho har sett småruskete ut i åpningen av denne omgangen. En pasning mot Hazard blir veldig upresis.
    53'
    Kante rapper ballen høyt. Tar med seg Willian. Han stoppes av Lejeune. Corner til Chelsea.
    54'
    Det vinkes offside på corneren.
    55'
    Ny stor mulighet for Pedro. Strålende innlegg fra Alonso, men Pedro skyter ikke hardt nok fra elleve meter. Rett på keeper og det er ikke hardt.
    57'
    Chelsea 2 - 1 Newcastle United
    Mål: Willian
    Målgivende: Eden Hazard
    Har du sett!? Willian med et nydelig mål. Han trekker seg litt inn i 16-meteren og curler ballen perfekt inn via lengste stolpe. Brasiliansk kunst.
    57'
    Kan Newcastle komme tilbake enda en gang?
    58'
    Luiz prøver å løfte til Kante. Det går ikke.
    60'
    Hazard og Kovacic prøver et veggspill. Hazard mener han blir stoppet på ulovlig vis, men får ingenting av dommeren.
    60'
    Newcastle vil ha straffe etter at Ayoze går i bakken. Dommeren lar den gå.
    62'
    Hazard har hatt ti assist denne sesongen for øvrig. Mest av alle.
    62'
    Hazard prøver å ta med seg Willian. Det går på andre forsøk. Alonson mister etter hvert ballen.
    63'
    Rondon vinner frispark på vei fremover.
    63'
    Gult kort til Chelsea
    Jorginho
    River i Rondon.
    63'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Mateo Kovacic
    63'
    Hazard går i bakken for tredje gang på kort tid. Får ingenting
    64'
    Willian med stor sjanse etter strøken langpasning av Luiz. Willian prøver å lobbe over keeper, men Dubravka får slått den til corner. Nære 3-1 etter brasiliansk kombi.