Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Chelsea og Liverpool. Mitt navn er Eirik Nesset Hjelvik og jeg skal gi deg de viktigste hendelsene fra kveldens storkamp i Premier League. Skulle det være noe, er det bare å sende en mail til enh@vg.no.
    Chelseas lag er klart: Kepa - Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso - Jorginho, Kante, Kovacic - Willian, Giroud og Hazard.
    Liverpool starter slik: Alisson - Alexander-Arnold, van Dijk, Gomez, Robertson - Wijnaldum, Henderson, Milner - Salah, Firmino og Mane.
    Chelseas innbyttere er Caballero, Cahill, Zappacosta, Barkley, Fabregas, Moses og Morata.
    Mignolet, Fabinho, Matip, Moreno, Keita, Shaqiri og Sturridge er på benken for Liverpool.
    Liverpool har fått en fantastisk start på årets Premier League-sesong. Seks strake seiere og dermed serieledelse - før dagens runde - er faktum hittil.
    Chelsea har ikke vært stort dårligere. Fem seiere og en uavgjort er fasiten hittil. Det gir tredjeplass på tabellen.
    Senest i midtuka møttes lagene i ligacupen. Liverpool ledet lenge, men to sene scoringer av Chelsea snudde kampen. 2-1-scoringen var en fantastisk enkeltmannsprestasjon av Eden Hazard.
    Lagene på vei ut på banen nå. Avspark om få minutter.
    Oppgjøret er i gang!
    1'
    Frisk åpning på kampen. To lag som vil angripe.
    4'
    Faktisk en brukbar Liverpool-sjanse. Bryter et Chelsea-angrep og ballen ender hos Salah på 20 meter. Forsøker å curle ballen i lengste, men skuddet blir altfor løst.
    5'
    Nesten for Chelsea. Giroud starter det hele med en nydelig vending. Chelsea kombinerer på små flater, og det er bare marginer som gjør at Hazard ikke kommer seg alene gjennom.
    8'
    Mane går ned etter en duell med Rudiger, men kommer seg nok opp igjen ganske kjapt.
    8'
    Chelsea spiller på små marginer i bakre rekker nå. Morsomt å se på.
    10'
    Salah, da! Mottar ballen på 20 meter, drar seg nydelig fri og kan nok en gang vri den i nota fra rundt 17-18 meter. Igjen er avslutningen håpløs.
    11'
    Begge lag presser høyt.
    13'
    Mane settes opp i fin posisjon på venstrekanten, men er i offside. Klønete av Liverpool-spilleren som hadde god oversikt der.
    15'
    Van Dijk bryter og ballen ender opp hos Mane på 20 meter. Blir presset bra og skuddet går langt utenfor.
    15'
    Chelsea spiller på få touch nå og holder lenge på ballen. Liverpool tar til slutt over.
    17'
    Småfarlig for Liverpool. Firmino spilles fram i fin posisjon, men Luiz blokkerer skuddet og det blir til slutt corner.
    18'
    Van Dijk vinner den første duellen på corneren, men Chelsea tar over.
    19'
    Salah setter fart. Forsøker å nå Firmono, men pasningen er av den svært vanskelige sorten og Chelsea overtar. Burde trolig spilt Mane i stedet der.
    22'
    Kjempesjanse for Chelsea! Willian spilles plutselig fri i bakrom. Førstetouchet er ikke helt perfekt, og Allison kommer ut og gjør vinkelen vanskelig. Det gjør at avslutningen går midt på keeper.
    23'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 1 - 0 Liverpool
    Mål: Eden Hazard
    Målgivende: Mateo Kovacic
    Han gjør det igjen! Eden Hazard kombinerer nydelig før han får tilbake ballen i full fart på veg framover. Avslutningen fra skrå vinkel er ikke utakbar, men den sniker seg inn i hjørnet og Chelsea leder 1-0 etter et nydelig angrep.
    25'
    Småfarlig av Chelsea igjen. Giroud med et flott løp inne i feltet, men Gomez rydder opp i siste liten.
    28'
    Frispark i fin innleggsposisjon for Liverpool utenfor hjørnet av 16-meteren. Hazard som er for seint ute.
    31'
    Willian nede med smerter nå, men han er ganske kjapt oppe på beina igjen.
    31'
    Dødballen blir farlig. Ender med at den går via Azpilicueta sitt hode og ut, men dommeren dømmer utspill.
    32'
    Kjempesjanse for Liverpool. Salah kjemper seg foran Alonso og runder keeper. Liverpool-spilleren avslutter mot mål med høyrefoten fra skrått hold, men der kommer Rudiger løpende og banker ballen unna.
    34'
    Frispark til Liverpool i fin innleggsposisjon nede ved hjørnet. Willian feller Alexander-Arnold.
    38'
    Arnold lander på Willian etter taklingen. Sistnevnte har tydelig vondt, men reiser seg opp igjen.
    39'
    Gult kort til Liverpool
    Sadio Mané
    Chelsea kriger til seg ballen etter dødballen, og setter i gang Hazard på en kontring. Felles av Mane som får gult kort.
    40'
    Den kunne blitt farlig. Salah kombinerer fint, får tilbake ballen og kan spille Firmino helt fri på bakerste. Avleveringen fra Salah er imidlertid altfor dårlig og Chelsea tar over.
    42'
    Er farlige når de setter fart nå Liverpool.
    42'
    Giroud og Willian kombinerer nydelig, men Giroud gjør det litt for avansert og sjansen renner ut i ingenting.
    43'
    Nytt Liverpool-angrep som blir småfarlig. Mane mottar ballen feilvendt og forsøker seg på et brassespark som går langt utenfor. Kunne trillet til Milner som var på løp der, Mane.
    45'
    Ett minutt er lagt til.
    45'+1
    Willian spilles fri i bakrom, men vinkelen blir veldig spiss og det ebber ut i ingenting.
    46'
    Helt åpen start på andreomgang. Begge lag presser fortsatt høyt og vil angripe.
    51'
    Milner går ned for telling etter en duell med lagkamerat van Dijk og Giroud. Ser ut til at han skal klare å løpe det fra seg.
    52'
    Liverpool angriper med mange folk og kommer seg rundt på høyrekanten, men der setter Alonso inn en takling som gjør at det blir corner til gjestene.
    54'
    Liverpool har det spillemessige initiativet nå.
    55'
    For en redning! Mane krangler til seg ballen og får avsluttet fra 7-8 meter. Skuddet går helt nede i hjørnet, men på utrolig vis får Kepa slått den til corner. Nydelig redning.
    58'
    Salah får avsluttet etter corneren. Via en Chelsea-spiller og til ny corner.
    58'
    Så er det store rom motsatt! Willian spilles gjennom og ender i en løpsduell, men Chelsea-spissen blir løpt opp og van Dijk får beinet ballen til corner.
    59'
    Dette blir nok kampbildet så lenge 1-0 står seg. Liverpool styrer mye av spillet, mens Chelsea og Eden Hazard satser på kontringer.
    60'
    Enorm Chelsea-sjanse! Liverpool-forsvarerne følger overhodet ikke med når Kante tar et tidlig frispark. Plutselig er Eden Hazard helt alene gjennom med Allison. Fra litt skrå vinkel er det sistnevnte som vinner duellen og Chelsea vinner en corner.
    63'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Olivier Giroud
    Rent spissbytte for Chelsea.
    64'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Mohamed Salah
    Det vil seg ikke helt for Salah om dagen. Blir tatt av etter drøye 65 minutter.
    65'
    Hazard kommer seg fri i Liverpools 16-meter. Det ser ut til at han kan curle ballen mot lengste, men Hazard får ikke avsluttet skikkelig.
    68'
    Hazard får skutt fra 20 meter. Allison gir retur som en lagkamerat plukker opp.
    69'
    Der skal 1-1 sitte! Robertson slår et fantastisk innlegg bak Chelsea-forsvaret. Inne foran mål er innbytter Shaqiri mutters alene. Han skal bare styre ballen i mål fra 10 meter, men ballen glir av foten til utspill.
    69'
    Ny enorm Liverpool-mulighet. Milner får ballen helt alene på bakerste. Han bruker litt lang tid, og velger et innlegg til Firmino som får heade helt upresset fra 4-5 meter. Han header midt på en Chelsea-forsvarer som står på streken og klarerer unna.
    72'
    Inn: Victor Moses
    Ut: Willian
    72'
    James Milner
    Stopper Moses som er på vei gjennom. Frispark i fin posisjon for Chelsea nå.
    76'
    Corneren blir farlig. To-tre Chelsea-spillere er helt alene på 10 meters hold, men linjedommeren har allerede avvinket for offside.
    77'
    Inn: Naby Keita
    Ut: Jordan Henderson
    Ser lite fornøyd ut med å bli tatt av Henderson, men maner likevel lagkameratene til innsats.
    77'
    Inn: Ross Barkley
    Ut: Mateo Kovacic
    79'
    Frispark til Liverpool i god posisjon nå. Rundt 25 meters hold.
    82'
    Shaqiri tar frisparket for Chelsea. Forsøker keeperhjørnet, men Kepa har full kontroll.
    83'
    Inn: Daniel Sturridge
    Ut: James Milner
    Offensivt bytte av Klopp. Nå skal det satses på tampen.
    85'
    Sliter med å komme seg til de helt store sjansene nå Liverpool.
    87'
    Mål for Liverpool!
    Chelsea 1 - 1 Liverpool
    Mål: Daniel Sturridge
    Målgivende: Xherdan Shaqiri
    Så sitter den umiddelbart! Litt ut av ingenting brenner innbytter Daniel Sturridge til fra distanse. Ballen går i en nydelig bue opp i lengste hjørne og lagene er like langt.
    88'
    Fire minutter er lagt til.
    89'
    Begge lag går for seieren her!
    90'+3
    Chelsea flytter fram folk etter en dødball. Vinner en corner.
    90'+3
    Stor Chelsea-sjanse! Alonso får gå opp på corneren, men headingen hans går over. Der kunne Chelsea stukket avgårde med seieren!