Hei og velkommen til denne livedekningen av Chelsea mot Everton! Er vel på tide å få inn litt lagoppstillinger her?
    Chelsea (3-4-2-1): Mendy - Azpiliqueta, Zouma, Christensen - James, Kovacic, Jorginho, Alonso - Hudson-Odoi, Havertz - Werner
    Chelsea-benken: Arrizabalaga - Chilwell, Silbva, Rudiger, Kanté, Mount, Ziyech, Giroud, Pulisic
    Everton (4-2-3-1): Pickford - Godfrey, Holgate, Keane, Digne - Gomes, Allan - Iwobi, Sigurdsson, Richarlison - Calvert-Lewin.
    Everton-benken: Tyrer - Virginia, John, Nkounkou, Bernard, Broadhead, Davies, Onyango, King
    Chelsea er inne i en fin flyt i ligaen og er ubeseiret under Thomas Tuchel. Hans periode utgjør åtte kamper i Premier League, og i forrige runde var det Liverpool som var offeret.
    Der er denne rysaren i gang!
    1'
    Rolig start på denne kampen. Chelsea som triller litt ball.
    2'
    Calvert-Lewin og Richarlison jakter på topp, men blir springende i mellom i øyeblikket.
    4'
    Werner skaffer kveldens første corner.
    5'
    Corneren ender etter hvert på 16-meter, hvor Werner klemmer til. Ballen spretter vanskelig og avslutningen fyker høyt over.
    6'
    Chelsea forsøker å slå langt mot Hudson-Odoi, men han taper duellen.
    8'
    Mest trykk i Chelsea så langt i denne kampen, men Everton er disiplinerte bakover.
    10'
    Chelsea triller ball i det uendelige, men kommer til slutt til skudd. James som fyrer av, men det blokkeres.
    15'
    Hjørnespark til Chelsea
    16'
    Havertz blir spilt gjennopm og kommer til innlegg, men Pickford er ute og fanger.
    22'
    Jorginho sent inne da han skal takle Richarlison. Everton får frispark fra rundt 20 meter.
    29'
    Digne og Sigurdsson stiller seg opp. Dette kan bli farlig.
    29'
    Digne forsøker å skru den i lengste kryss, men i muren står Andreas Christensen og stanger unna til hjørnespark.
    30'
    Voldsomt til kaos i Chelsea-feltet, men ingen får kontroll på ballen. Den spretter vertenes vei og de får etter hvert klarert.
    31'
    Everton scorer selvmål!
    Chelsea 1 - 0 Everton
    Mål: Ben Godfrey
    Marcos Alonso ser opp, legger ballen perfekt på foten til Kai Havertz – og tyskeren forlenger den via Godfrey og i mål. Det ser ut som den har styring mot lagkamerat og ikke ville truffet mål.
    32'
    Werner finner Havertz, som skyter fra like utenfor feltet. Blokkeres av et Everton-bein.
    35'
    Everton sliter med å komme over midtbanen, men får et frispark på egen halvdel til Tuchels store fortvilelse.
    38'
    Allan med en perfekt stikker til Richarlison, men Christensen er våken og får brutt ballbanen.
    39'
    ALONSO! Der skal det stå 2-0! Får sjansen nesten alene med Pickford, men det er ikke nok futt i den avslutningen.
    42'
    42'
    Får ikke noe ut av den corneren, men ser ut til å ta med seg ledelsen inn til pause.
    43'
    Gomes banker til fra distanse, men Mendy er nede og henter den inn med klypene.
    45'+1
    45 minutter igjen av denne kampen. Chelsea med ballen.
    46'
    Hudson-Odoi driver fremover og forsøker å stikke gjennom Werner. Keeper snapper.
    46'
    Alonso drar seg fri i boksen og legger inn lavt. Everton meier unna.
    47'
    Calvert-Lewin presser Mendy, men keeperen er iskald med ballen i beina. Chelsea spiller seg ut bakfra.
    50'
    James vil spille vegg, men blir felt og får frispark utenfor 16-meteren.
    50'
    Gult kort til Everton
    Lucas Digne
    51'
    Alonso går for et overraskende skudd. Frekt forsøk, som Pickford slår til corner.
    52'
    52'
    Får ikke noe ut av corneren, men beholder ballen.
    52'
    Havertz banker ballen i mål, men dommeren dømmer hands på Havertz og annullerer scoringen.
    54'
    Sjekkes av VAR.
    54'
    Det blir ingen scoring. VAR-rommet er enig med dommeren.
    55'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Tom Davies
    Ut: Alex Iwobi
    56'
    Oioioi! Sigurdsson med en fin pasning til Richarlison. Banker til, men til side for mål.
    57'
    Reece James med et forsøk fra distanse. En meter til side for mål.
    59'
    Hudson-Odoi med et farlig forsøk. Drar seg innover og tester Pickford. Keeperen slår ballen over.
    61'
    61'
    Alonso slår inn, men den klareres. Chelsea beholder ballen.
    61'
    Straffe til Chelsea! Pickford legger Havertz i bakken.
    64'
    Chelsea scorer på straffe!
    Chelsea 2 - 0 Everton
    Mål: Jorginho
    Jorginho hopper litt i steget, før han triller ballen motsatt vei av dit Pickford går.
    65'
    Det er vanskelig å se for seg at Chelsea lar dette glippe. Har vært dominerende.
    67'
    Kurt Zouma går i bakken med en skade. Ser ut til å ha tråkket feil der, midtstopperen.
    69'
    Inn: Joshua King
    Ut: Gylfi Sigurdsson
    70'
    Nordmannnen får 20 minutter i kveld. Kan han skape litt mer trøbbel for vertene?
    70'
    Zouma er tilbake, frisk og rask.
    72'
    Hjørnespark til Everton
    74'
    Digne legger inn, men Chelsea rydder unna.
    74'
    King har kommet inn med energi. Utfordrer på kanten og skaffer en ny corner.
    75'
    75'
    Mendy får slått ballen unna, men får gjennomgå hardt i duell med Everton-spillerne.
    76'
    Inn: Bernard
    Ut: Andre Gomes
    76'
    King mottar ballen høyt og vender seg fri fra Chelseas forsvar. Everton beholder ballen og kan angripe.
    79'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Mateo Kovacic
    80'
    Werner! Kommer seg fri fra Godfrey og er alene med keeper. Prøver seg i korthjørnet, men Pickford redder.
    81'
    81'
    Zouma får headet mot mål, men keeper holder den.
    81'
    Det lykkes ikke for Werner! Kommer alene med Pickford igjen, men keeper tar avslutningen. Kanté prøver seg på returen, men nok en gang er keeperen på jobb.
    86'
    Tom Davies
    Davies sparker ned Alonso.
    90'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Timo Werner
    90'+1
    Alonso slår inn til Kanté som header mot lengste hjørnet. Litt til side for mål.