Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Willian (Chelsea FC) løfter inn en corner fra høyre på Stamford Bridge.
    Mål for Derby County!
    Chelsea 1 - 1 Derby County
    Mål: Jack Marriott
    Målgivende: Tom Huddlestone
    Jack Marriott utligner til 1-1 på Stamford Bridge. Tom Huddlestone var nest sist på ballen.
    9'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Derby County på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Derby County på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Chelsea FC.
    16'
    Martyn Waghorn
    Sjanse til Derby County! Martyn Waghorn er nær ved å score, men keeper redder.
    17'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Derby County angriper i London, men blir avblåst for offside.
    18'
    Jon Moss tildeler Chelsea FC en corner. Willian sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Ruben Loftus-Cheek
    Ruben Loftus-Cheek (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Stamford Bridge, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    20'
    21'
    Chelsea 2 - 1 Derby County
    Mål: Richard Keogh
    Et uheldig selvmål av Richard Keogh gjør at det står 2-1 på Stamford Bridge.
    21'
    Chelsea FC avanserer forover i London. Ruben Loftus-Cheek avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Willian (Chelsea FC) slår en corner fra venstre side på Stamford Bridge.
    24'
    24'
    Willian
    Willian (Chelsea FC) kommer seg fri på Stamford Bridge, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Chelsea 2 - 2 Derby County
    Mål: Martyn Waghorn
    Målgivende: Mason Mount
    Mål! bortelag utligner ved Martyn Waghorn. Stillingen er nå 2-2. Det er en fin assist fra Mason Mount.
    27'
    28'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    33'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Emerson
    Chelsea FC fosser forover og Emerson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Derby County, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Derby County.
    40'
    Mål for Chelsea!
    Chelsea 3 - 2 Derby County
    Mål: Cesc Fabregas
    Målgivende: Davide Zappacosta
    Cesc Fabregas dundrer ballen i mål og Chelsea FC tar ledelsen 3-2 på Stamford Bridge. Flott spill fra Davide Zappacosta før målet.
    41'
    41'
    I London slår Willian en corner fra venstre.
    48'
    Jon Moss signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    50'
    Offside! Alvaro Morata (Chelsea FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    52'
    Derby County tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Chelsea FC fosser fremover, men Ruben Loftus-Cheek går rett i offsidefella.
    55'
    58'
    Willian (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Stamford Bridge.
    60'
    Gary Cahill
    Chelsea FC avanserer forover på Stamford Bridge og Gary Cahill kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Derby County.
    60'
    60'
    61'
    Spillerbytte - Derby County
    Inn: Mason Bennett
    Ut: Martyn Waghorn
    Derby County bytter ut Martyn Waghorn med Mason Bennett.
    62'
    I London slår Harry Wilson en corner fra høyre.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: David Luiz
    Ut: Andreas Christensen
    Andreas Christensen (Chelsea FC) erstattes av David Luiz.
    66'
    Jack Marriott
    Målsjanse til Derby County! Jack Marriott treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Jon Moss tildeler Derby County en corner. Harry Wilson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    Inn: Pedro
    Ut: Ruben Loftus-Cheek
    Maurizio Sarri (Chelsea FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Pedro erstatter Ruben Loftus-Cheek.
    69'
    Mason Mount (Derby County) løfter inn en corner fra venstre på Stamford Bridge.
    72'
    Kan Derby County utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    77'
    Alvaro Morata
    I London header Alvaro Morata (Chelsea FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    78'
    Inn: Cesar Azpilicueta
    Ut: Davide Zappacosta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chelsea FC. Inn kommer Cesar Azpilicueta, mens Davide Zappacosta tar plass på benken.
    78'
    79'
    Willian (Chelsea FC) slår en corner fra høyre side på Stamford Bridge.
    81'
    I London får Alvaro Morata (Chelsea FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    81'
    81'
    Jon Moss tildeler Chelsea FC en corner. Willian sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    81'
    Inn: Craig Forsyth
    Ut: Scott Malone
    Derby County gjør sitt andre bytte. Scott Malone erstattes av Craig Forsyth.
    82'
    Inn: David Nugent
    Ut: Harry Wilson
    Harry Wilson (Derby County) erstattes av David Nugent.
    82'
    Frisparket tildelt Derby County er farlig nær Chelsea FCs målområde.
    83'
    Gult kort til Chelsea
    Emerson
    Emerson (Chelsea FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Richard Keogh
    Derby County angriper. Richard Keogh får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.