0-1
Savic (sm)75'
1-1

Ble dekket av VG Sporten

Det ryktes at Atlético Madrids lagbuss er forsinket og at kampen kan bli utsatt. Derfor har det heller ikke lagoppstillingene til spanjolene blitt offentliggjort ennå.
    0'
    Atléticos lag (4-4-2): Oblak - Giménez, Savic, Lucas, Filipe - Koke, Thomas, Gabi, Saúl - Torres, Griezmann
    0'
    Vi venter fremdeles på at Chelseas lag skal bekreftes.
    0'
    Chelsea (3-5-2): Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Moses, Fàbregas, Kanté, Bakayoko, Zappacosta - Hazard, Morata
    0'
    Chelseas lag er offentliggjort. Marcos Alonso er altså henvist til benken. Heller ingen Willian eller Pedro for start for de blå, mens David Luiz angivelig fremdeles er ute med en kneskade.
    0'
    Ingen rapporter om at kampen vil bli utsatt, så vi kan regne med at kampen starter som planlagt klokken 20.45. Ingen fordel for Atlético, som angivelig stod fast i trafikken.
    0'
    Lagene står klare i spillertunnelen. Chelsea-keeper Thibaut Courtois klemmer og slår av en prat med gamle lagkamerater.
    0'
    Atlético Madrid sparker i gang kampen på Stamford Bridge.
    1'
    Ser ut til at Zappacosta ligger til venstre og Moses til høyre. Førstnevnte forsøker å skyte fra langt hold. Det skuddet går langt over mål.
    2'
    Filipe Luis er tilbake på Stamford Bridge. Ble ingen stor hit i Chelsea, men er fast inventar på venstrebacken til Atlético.
    4'
    Zappacosta forsøker å utfordre langs venstresiden. Giménez er med på notene.
    6'
    To lag som føler på hverandre innledningsvis. Er jo historisk sett to lag som er meget solide defensivt.
    8'
    Morata bruker armer og får frispark imot seg.
    11'
    Så er det Morata som går i bakken. Giménez er synderen. Frispark i farlig innleggsposisjon.
    14'
    Fàbregas er oppgitt over lagkameratene når Jan Oblak får plukke ned en ball i lav høyde mer eller mindre helt upresset.
    15'
    Morata tester skuddfoten fra 18 meter! Den sniker seg like utenfor stolpen til Jan Oblak. Kampens første mulighet!
    17'
    Chelsea ligger lavt og kompakt. Ikke lett å spille seg gjennom dette Chelsea-forsvaret.
    20'
    Moses kommer seg ned til linja. Legger ut til Morata, som får kastet seg frem og avsluttet. Jan Oblak er rask som en tiger og fanger ballen langs gressteppet.
    23'
    Morata skyter fra skrått hold med venstrefoten. Skuddet kommer overraskende, men Oblak har vel relativt god kontroll på den.
    24'
    Griezmann skaper ubalanse når han drar seg forbi to-tre Chelsea-spillere. Fernando Torres mister ballen på sin gamle hjemmebane.
    25'
    Hjørnespark fra Koke. Kan Atlético skape noe på en dødball?
    28'
    Ender med at Thomas Partey fyrer ballen langt opp på tribunen.
    29'
    Rot i Ateltico-forsvaret, og Bakayoko får lagt farlig inn - Oblak er våken og fanger den.
    34'
    Den er sgod sjanse for Chelsea Zappacosta finter og skyter fra kanten av 16-meteren - Oblak slår til corner.
    37'
    Corneren blir det ikke noe farlig ut av.
    38'
    Azpilicueta prøver seg med et gjennomspill, men en rødtrøye kommer imellom.
    41'
    Voldsom kollisjon mellom Cahill og Griezmann på kanten av Atleticos 16-meter. Cahill skal skyte, men treffer Griezmann. Sistnevnte kommer seg på bena igjen.
    45'
    45'+2
    46'
    Christensen feller Griezmann, og gjestene får frispark på 30 meter.
    47'
    Hazard er leken, og finner Fabregas med en pasning. Han forsøker en hard ball inn foran mål - Oblak blokkerer.
    48'
    Christensen kommer til heading, men Oblak redder.
    49'
    Herlig raid av Hazard som avslutter med et skudd som blokkeres til corner.
    50'
    Morata kommer til heading etter den påfølgende corneren - Oblak redder igjen.
    50'
    Gult kort til Chelsea
    Klipper ned Savic, og får et fortjent gult kort.
    52'
    Enorme sjanser til Atletico. Først skyter Filipe fra 18 meter, og ballen smeller i stolpen til venstre for Courtois - returen havner hos Koke som header mot mål, men der står Courtois og redder.
    54'
    Corner til bortelaget.
    55'
    Mål for Atletico Madrid!
    Chelsea 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Saul Niguez
    Corneren havner på hodet til Torres, som stusser bakover. Ved bakre stolpe er Saul på plass og header umarkert i nettet.
    56'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Yannick Carrasco
    Ut: Fernando Torres
    57'
    Så lenge Roma leder, så har altså ikke Atletico Madrid mulighet til å avansere.
    59'
    Stillingskrig her nå. Ikke veldig mye som skjer.
    63'
    Pedro får ballen inne i feletet, og slår hardt inn. Får corner.
    67'
    Kort corner til Fabregas som legger inn. Christensen header utenfor fra meget god posisjon. Burde truffet målet der, dansken!
    68'
    Stor Chelsea-sjanse igjen. Moses legger inn, og Pedro hælsparker mot mål. Gimenez kaster seg for å blokkere, og kolliderer med Oblak som klarer å holde ballen fast. De to Atletico-spillerne får seg en skikkelig smell der.
    68'
    Det går verst utover Oblak, som blir liggende og får behandling.
    69'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Willian
    Ut: Davide Zappacosta
    73'
    Atletico Madrid scorer selvmål!
    Chelsea 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Stefan Savic
    En corner havner hos Hazard som slår hardt inn i feltet, og Savic styrer uheldigvis den forbi egen keeper. Den blir nok stående som selvmål.
    75'
    Så får Morata en gigantmulighet til å ordne 2-1, men Morata misser alene med keeper.
    76'
    Inn: Angel Correa
    Ut: Gabi
    79'
    Inn: Luciano Vietto
    Ut: Jose Gimenez
    79'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Alvaro Morata
    81'
    Herlig forarbeid av Hazard som serverer til innbytter Willian. Helt umarkert fra 11 meter blåser han den over og utenfor!!!
    83'
    Correa slår inn mot bakre stolpe, men Griezmann kommer litt for sent der ...
    84'
    Hazard og Willian kombinerer fint før Batshuayi får ballen, men der er Saul og klarerer.
    86'
    Chelsea trenger altså en scoring for å vinne gruppa. Atletico trenger scoring og at Roma roter bort seieren for å gå videre.
    87'
    Correa går over ende i feltet, men må nøye seg med en corner.
    89'
    Koke tar corneren, men Chelsea får klarert og kontrer. Det blir ikke noe ut av det.
    90'
    Det er lag til fire minutter.
    90'
    Batshuayi avslutter centimetere utenfor krysset til høyre for Oblak. Det er svært nær et vinnermål!