I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Kerwin Vargas
    Charlotte FC angriper, men avslutningen til Kerwin Vargas går utenfor.
    7'
    Charlotte FC fosser forover og Kerwin Vargas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Scott Arfield
    Charlotte FC angriper i Charlotte, NC. Scott Arfield fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Deybi Flores
    Deybi Flores (Toronto) avanserer forover på Bank of America Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    9'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Federico Bernardeschi (Toronto) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    10'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    14'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark Charlotte FC.
    21'
    Federico Bernardeschi
    Sjanse til Toronto! Federico Bernardeschi er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Allen Chapman tildeler Toronto en corner. Federico Bernardeschi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Liel Abada
    Liel Abada (Charlotte FC) kommer til en målsjanse på Bank of America Stadium, men klarer ikke å score.
    33'
    Toronto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Mål for Charlotte FC!
    Charlotte FC 1 - 0 Toronto FC
    Mål: Kerwin Vargas
    Målgivende: Enzo Copetti
    Mål! Kerwin Vargas gir Charlotte FC ledelsen 1-0 i Charlotte, NC. Enzo Copetti sto for den målgivende pasningen.
    39'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til Toronto.
    41'
    Frispark til Toronto på halvdelen til Charlotte FC.
    44'
    En av Torontos spillere går i offside.
    45'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Jahkeele Marshall-Rutty
    Ut: Raoul Petretta
    Bytte for Toronto. Jahkeele Marshall-Rutty kommer inn for Raoul Petretta på Bank of America Stadium.
    46'
    Inn: Prince-Osei Owusu
    Ut: Deandre Christopher Kerr
    John Herdman (Toronto) gjør sitt andre bytte for dagen. Prince-Osei Owusu erstatter Deandre Christopher Kerr.
    46'
    Mål for Toronto FC!
    Charlotte FC 1 - 1 Toronto FC
    Mål: Prince-Osei Owusu
    Målgivende: Federico Bernardeschi
    Mål! Toronto utligner på Bank of America Stadium. Målscorer: Prince-Osei Owusu. Det er en fin assist fra Federico Bernardeschi.
    49'
    Federico Bernardeschi (Toronto) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    52'
    54'
    Gult kort til Toronto FC
    Alonso Coello
    Dommer Allen Chapman gir Alonso Coello (Toronto) et gult kort.
    54'
    Målet til Charlotte FC sjekkes av VAR
    56'
    Målet til Charlotte FC blir annullert
    56'
    Charlotte FC fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på Bank of America Stadium.
    56'
    Toronto må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Charlotte FC.
    58'
    Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio (Toronto) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    I Charlotte, NC slår Federico Bernardeschi en corner fra høyre.
    62'
    Prince-Osei Owusu
    Toronto avanserer forover og Prince-Osei Owusu kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    63'
    63'
    Hjørnespark til Toronto FC
    63'
    Jahkeele Marshall-Rutty
    Toronto angriper på Bank of America Stadium, men Jahkeele Marshall-Rutty header utenfor.
    63'
    Enzo Copetti vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Enzo Copetti er tilbake på banen igjen.
    67'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Brecht Dejaegere
    Ut: Scott Arfield
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Charlotte FC. Inn kommer Brecht Dejaegere, mens Scott Arfield tar plass på benken.
    67'
    Liel Abada (Charlotte FC) løfter inn en corner fra venstre på Bank of America Stadium.
    68'
    I Charlotte, NC slår Liel Abada en corner fra venstre.
    69'
    Charlotte FC 2 - 1 Toronto FC
    Mål: Liel Abada
    Målgivende: Jaylin Lindsey
    I Charlotte, NC tar Charlotte FC ledelsen 2-1 etter et mål av Liel Abada. Det er en fin assist fra Jaylin Lindsey.
    70'
    Gult kort til Charlotte FC
    Liel Abada
    Liel Abada (Charlotte FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    70'
    Inn: Kosi Thompson
    Ut: Matthew Longstaff
    Toronto bytter ut Matthew Longstaff med Kosi Thompson. Dette er det tredje byttet som John Herdman gjør i dagens kamp.
    71'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Charlotte, NC fordi Liel Abada får behandling for en skade på banen.
    73'
    Liel Abada er på beina igjen og fortsetter kampen på Bank of America Stadium.
    74'
    Inn: Kobe Lloyd Franklin
    Ut: Alonso Coello
    Toronto gjør sitt fjerde bytte. Alonso Coello erstattes av Kobe Lloyd Franklin.
    77'
    Charlotte FC 2 - 2 Toronto FC
    Målgivende: Jahkeele Marshall-Rutty
    Prince-Osei Owusu utligner til 2-2 på Bank of America Stadium. Flott spill fra Jahkeele Marshall-Rutty før målet.
    78'
    Inn: Patrick Agyemang
    Ut: Enzo Copetti
    Enzo Copetti, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Patrick Agyemang kommer inn for Charlotte FC.
    79'
    Inn: Aime Mabika
    Ut: Sigurd Rosted
    Toronto bytter ut Sigurd Rosted med Aime Mabika.
    80'
    82'
    Skudd utenfor mål, Toronto FC
    82'
    Kevin Long
    Kevin Long (Toronto) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Hjørnespark til Charlotte FC
    85'
    Charlotte FC 3 - 2 Toronto FC
    Mål: Patrick Agyemang
    Målgivende: Brecht Dejaegere
    Mål! Charlotte FC tar ledelsen 3-2 takket være en scoring av Patrick Agyemang på Bank of America Stadium. Flott spill fra Brecht Dejaegere før målet.