Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    3'
    Mario Maric signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    6'
    Junior Urso
    Charlotte FC fosser forover og Junior Urso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Mario Maric tildeler Charlotte FC en corner. Kerwin Vargas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Mål for Charlotte FC!
    Charlotte FC 1 - 0 New York City FC
    Mål: Adilson Malanda
    Målgivende: Iuri Tavares
    Charlotte FC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Adilson Malanda. Iuri Tavares sto for den målgivende pasningen.
    8'
    Mario Maric signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    9'
    Gult kort til New York City FC
    Mitja Ilenic
    Mitja Ilenic (New York City FC) pådrar seg et gult kort.
    9'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til New York City FC.
    11'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på Bank of America Stadium.
    15'
    Monsef Bakrar
    Monsef Bakrar (New York City FC) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    22'
    Mario Maric signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark New York City FC.
    25'
    Frisparket tildelt New York City FC er farlig nær Charlotte FCs målområde.
    25'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    27'
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Charlotte FC
    Ashley Westwood
    Ashley Westwood (Charlotte FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'+1
    Hjørnespark til New York City FC
    36'
    36'
    38'
    40'
    40'
    Frispark i en god posisjon for New York City FC!
    42'
    I Charlotte, NC slår Santiago Rodriguez en corner fra venstre.
    44'
    51'
    Santiago Rodriguez
    Målsjanse! Santiago Rodriguez (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    57'
    New York City FC avanserer forover i Charlotte, NC. Monsef Bakrar avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    60'
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Jovan Mijatovic
    Ut: Julian Fernandez
    New York City FC bytter ut Julian Fernandez med Jovan Mijatovic.
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til Charlotte FC
    63'
    Straffe til Charlotte FC
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Charlotte FC
    64'
    Thiago Martins Bueno
    Dommeren gir Thiago Martins Bueno (New York City FC) et gult kort.
    65'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) bommer på straffe!
    66'
    67'
    68'
    68'
    Junior Urso
    Junior Urso (Charlotte FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    69'
    69'
    Kerwin Vargas
    Målsjanse på Bank of America Stadium! Kerwin Vargas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Frispark Charlotte FC.
    71'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    73'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) får et gult kort av dommer Mario Maric.
    73'
    74'
    Inn: Tayvon Gray
    Ut: Mitja Ilenic
    Mitja Ilenic (New York City FC) erstattes av Tayvon Gray.
    74'
    Santiago Rodriguez (New York City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Brecht Dejaegere
    Dean Smith (Charlotte FC) gjør sitt første bytte for dagen. Scott Arfield erstatter Brecht Dejaegere.
    78'
    Mario Maric signaliserer et frispark til New York City FC like utenfor Charlotte FC-området.
    79'
    Junior Urso
    Junior Urso (Charlotte FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Bank of America Stadium.
    79'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    80'
    Jovan Mijatovic
    Målsjanse til New York City FC! Jovan Mijatovic treffer mål, men keeper redder.
    82'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    Inn: Talles Magno
    Ut: Hannes Wolf
    New York City FC gjør sitt tredje bytte. Hannes Wolf erstattes av Talles Magno.
    84'
    Inn: Nimfasha Berchimas
    Ut: Kerwin Vargas
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Charlotte FC. Inn kommer Nimfasha Berchimas, mens Kerwin Vargas tar plass på benken.
    85'
    Talles Magno
    New York City FC angriper. Talles Magno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    85'
    85'
    86'
    New York City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Charlotte FC.
    86'
    Sjanse til New York City FC! Talles Magno er nær ved å score, men keeper redder.
    89'
    89'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Iuri Tavares
    Iuri Tavares (Charlotte FC) erstattes av Joao Pedro.
    90'+2
    Nimfasha Berchimas
    Charlotte FC angriper. Nimfasha Berchimas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.