Charlotte FC angriper i Charlotte, NC. Kerwin Vargas fyrer av et skudd som går utenfor.
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til Charlotte FC på egen banehalvdel.
    9'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til FC Cincinnati.
    10'
    Aaron Boupendza
    FC Cincinnati avanserer forover i Charlotte, NC. Aaron Boupendza avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Hjørnespark til Charlotte FC
    14'
    Andrew Privett
    Sjanse! Charlotte FC avanserer forover, men Andrew Privett avslutter utenfor.
    15'
    Spillet på Bank of America Stadium er stoppet midlertidig fordi Roman Celentano ligger nede.
    15'
    Roman Celentano kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bank of America Stadium.
    17'
    Patrick Agyemang
    Målsjanse til Charlotte FC! Patrick Agyemang treffer mål, men keeper redder.
    18'
    FC Cincinnati, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    FC Cincinnati tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    I Charlotte, NC slår Luciano Acosta en corner fra venstre.
    24'
    Frispark for Charlotte FC på egen banehalvdel.
    25'
    Luciano Acosta (FC Cincinnati) slår en corner fra venstre side på Bank of America Stadium.
    27'
    Yuya Kubo
    FC Cincinnati fosser forover og Yuya Kubo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Nikola Petkovic
    Nikola Petkovic (Charlotte FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    30'
    Charlotte FC angriper på Bank of America Stadium. Kerwin Vargas header utenfor.
    31'
    I Charlotte, NC har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    38'
    I Charlotte, NC header Kerwin Vargas (Charlotte FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    38'
    40'
    DeAndre Yedlin
    FC Cincinnati angriper på Bank of America Stadium, men DeAndre Yedlin header utenfor.
    41'
    Målsjanse! Aaron Boupendza (FC Cincinnati) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    FC Cincinnati fosser fremover, men Rubiel Vazquez blåser for offside på Bank of America Stadium.
    44'
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Corey Baird
    FC Cincinnati angriper, men avslutningen til Corey Baird går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Cincinnati
    Inn: Ian Murphy
    Ut: Nick Hagglund
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Cincinnati. Inn kommer Ian Murphy, mens Nick Hagglund tar plass på benken.
    46'
    Det blir farlig! Frispark for Charlotte FC er nær straffområde.
    49'
    Skudd utenfor mål, Charlotte FC
    54'
    Skudd på mål, FC Cincinnati
    55'
    55'
    Straffe til Charlotte FC
    58'
    Charlotte FC scorer på straffe!
    Charlotte FC 1 - 0 FC Cincinnati
    Mål: Djibril Diani
    Mål! Djibril Diani gir Charlotte FC ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    59'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Liel Abada
    Ut: Nikola Petkovic
    Charlotte FC gjør sitt første bytte. Nikola Petkovic erstattes av Liel Abada.
    61'
    Inn: Obinna Nwobodo
    Ut: Corey Baird
    Pat Noonan gjør dagens andre bytte i Charlotte, NC, når han tar ut Corey Baird og setter inn Obinna Nwobodo.
    61'
    FC Cincinnati angriper, men blir avblåst for offside.
    64'
    Gult kort til FC Cincinnati
    Ian Murphy
    Dommer Rubiel Vazquez gir Ian Murphy (FC Cincinnati) et gult kort.
    65'
    Frisparket tildelt Charlotte FC er farlig nær FC Cincinnatis målområde.
    65'
    Frispark for FC Cincinnati på egen banehalvdel.
    66'
    Rubiel Vazquez signaliserer et frispark til FC Cincinnati på egen banehalvdel.
    68'
    70'
    Gult kort til Charlotte FC
    Brecht Dejaegere
    Dommeren gir Brecht Dejaegere (Charlotte FC) et gult kort.
    72'
    73'
    Inn: Junior Urso
    Ut: Brecht Dejaegere
    Charlotte FC bytter ut Brecht Dejaegere med Junior Urso.
    74'
    Inn: Enzo Copetti
    Ut: Patrick Agyemang
    Bytte for Charlotte FC. Enzo Copetti kommer inn for Patrick Agyemang på Bank of America Stadium.
    75'
    Frispark FC Cincinnati.
    75'
    Luciano Acosta
    Luciano Acosta (FC Cincinnati) kommer seg fri på Bank of America Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Liel Abada
    Charlotte FC avanserer forover i Charlotte, NC. Liel Abada avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    81'
    81'
    Hjørnespark til FC Cincinnati
    81'
    Inn: Sergio Santos
    Ut: Yuya Kubo
    Yuya Kubo (FC Cincinnati) erstattes av Sergio Santos.
    82'
    Inn: Bret Halsey
    Ut: Luca Orellano
    FC Cincinnati bytter ut Luca Orellano med Bret Halsey.
    82'
    84'
    Aaron Boupendza (FC Cincinnati) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    88'
    Inn: Gerardo Valenzuela
    Ut: Pavel Bucha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Cincinnati. Inn kommer Gerardo Valenzuela, mens Pavel Bucha tar plass på benken.
    89'
    90'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    90'+2
    Mål for FC Cincinnati!
    Charlotte FC 1 - 1 FC Cincinnati
    Mål: Aaron Boupendza
    Målgivende: DeAndre Yedlin
    Aaron Boupendza scorer og utligner dermed til 1-1. DeAndre Yedlin sto for den målgivende pasningen.