1-4
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Kacper Przybylko ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    2'
    Philadelphia Union må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Montreal Impact.
    3'
    Kacper Przybylko er tilbake på banen igjen.
    4'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Harrison fordi Mark McKenzie får behandling for en skade på banen.
    4'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 Philadelphia Union
    Mål: Romell Quioto
    Romell Quioto dundrer ballen i mål og Montreal Impact tar ledelsen 1-0 på Red Bull Arena.
    6'
    Philadelphia Union slipper å klare seg uten Mark McKenzie som kommer tilbake på banen i Harrison.
    7'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Philadelphia Union på egen banehalvdel.
    8'
    Saphir Taider
    Saphir Taider (Montreal Impact) kommer seg fri på Red Bull Arena, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Montreal Impact fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    11'
    Frispark til Philadelphia Union på halvdelen til Montreal Impact.
    12'
    Frispark for Montreal Impact på egen banehalvdel.
    13'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    15'
    Rødt kort!
    Spilleren på CF Montreal får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    16'
    Rødt kort til CF Montreal
    Romell Quioto
    Utvisning! Montreal Impacts Romell Quioto får rødt kort og sendes av banen.
    16'
    Kacper Przybylko
    Sjanse! Philadelphia Union avanserer forover, men Kacper Przybylko avslutter utenfor.
    18'
    Brenden Aaronson
    Philadelphia Union angriper i Harrison. Brendan Aaronson fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Mål for Philadelphia Union!
    CF Montreal 1 - 1 Philadelphia Union
    Mål: Alejandro Bedoya
    Målgivende: Andrew Wooten
    Alejandro Bedoya scorer og utligningen er et faktum på Red Bull Arena. 1-1. Andrew Wooten sto for den målgivende pasningen.
    22'
    Frispark Montreal Impact.
    28'
    Gult kort til Philadelphia Union
    Andre Blake
    Andre Blake (Philadelphia Union) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Spillet på Red Bull Arena er stoppet midlertidig fordi Orji Okwonkwo ligger nede.
    28'
    Orji Okwonkwo kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Red Bull Arena.
    31'
    Philadelphia Union angriper, men blir avblåst for offside.
    33'
    En av Philadelphia Unions spillere blir avblåst for offside på Red Bull Arena.
    36'
    Alejandro Bedoya
    Philadelphia Union fosser forover og Alejandro Bedoya fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    38'
    Mark McKenzie
    Mark McKenzie (Philadelphia Union) kommer til en målsjanse på Red Bull Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Montreal Impact.
    39'
    Philadelphia Union tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    CF Montreal 1 - 2 Philadelphia Union
    Mål: Kacper Przybylko
    Målgivende: Matt Real
    Mål! Philadelphia Union tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Kacper Przybylko. Matt Real var nest sist på ballen.
    45'+3
    En av Philadelphia Unions spillere går i offside.
    45'+5
    Spillerbytte - Philadelphia Union
    Inn: Anthony Fontana
    Ut: Warren Creavalle
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Philadelphia Union. Inn kommer Anthony Fontana, mens Warren Creavalle tar plass på benken.
    46'
    CF Montreal 1 - 3 Philadelphia Union
    Målgivende: Brenden Aaronson
    Mål! Kacper Przybylko øker ledelsen til 1-3. Det er en fin assist fra Brendan Aaronson.
    47'
    Kan Philadelphia Union utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    52'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Karifa Yao
    Ut: Joel Waterman
    Joel Waterman (Montreal Impact) erstattes av Karifa Yao.
    53'
    Anthony Fontana
    Sjanse i Harrison! Anthony Fontana (Philadelphia Union) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    I Harrison slår Jamiro Monteiro en corner fra venstre.
    54'
    Jamiro Monteiro (Philadelphia Union) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    55'
    En av Philadelphia Unions spillere blir avblåst for offside.
    57'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Montreal Impact på egen banehalvdel.
    57'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Inn: Lassi Lappalainen
    Ut: Bojan Krkic
    Montreal Impact bytter ut Bojan Krkic med Lassi Lappalainen.
    60'
    Samuel Piette
    Målsjanse til Montreal Impact! Samuel Piette treffer mål, men keeper redder.
    60'
    Philadelphia Union, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Marcos De Oliveira tildeler Montreal Impact en corner. Saphir Taider sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    Marcos De Oliveira tildeler Montreal Impact en corner. Saphir Taider sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Inn: Ilsinho
    Ut: Andrew Wooten
    Philadelphia Union gjør sitt andre bytte. Andrew Wooten erstattes av Ilsinho.
    64'
    Hjørnespark til Philadelphia Union
    65'
    CF Montreal 1 - 4 Philadelphia Union
    Mål: Anthony Fontana
    Målgivende: Mark McKenzie
    Mål! Philadelphia Union øker ledelsen til 1-4 etter en scoring av Anthony Fontana på Red Bull Arena. Flott spill fra Mark McKenzie før målet.
    65'
    Philadelphia Union angriper. Kacper Przybylko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    69'
    69'
    Skudd på mål, Philadelphia Union
    70'
    70'
    71'
    Inn: Sergio Santos
    Ut: Kacper Przybylko
    Kacper Przybylko (Philadelphia Union) erstattes av Sergio Santos.
    72'
    72'
    73'
    73'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Montreal Impact like utenfor Philadelphia Union-området.
    75'
    Inn: Jorge Luis Corrales Cordero
    Ut: Orji Okwonkwo
    Montreal Impact gjør sitt tredje bytte. Orji Okwonkwo erstattes av Jorge Luis Corrales.
    76'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Victor Wanyama (Montreal Impact) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Victor Wanyama er tilbake i kampen igjen.
    80'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Philadelphia Union.
    80'
    Montreal Impact angriper, men avslutningen til Saphir Taider går utenfor.
    81'
    Frispark Philadelphia Union.
    83'
    Ilsinho
    Philadelphia Union angriper og Ilsinho får avsluttet. Headingen treffer ikke Montreal Impact-målet.
    83'
    Montreal Impact tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Lassi Lappalainen
    Sjanse til Montreal Impact! Lassi Lappalainen er nær ved å score, men keeper redder.