Frispark for Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til CF Montreal.
    Bryce Duke (CF Montreal) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    4'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Inter Miami CF på egen banehalvdel.
    5'
    Sunusi Ibrahim
    CF Montreal avanserer forover i Montreal. Sunusi Ibrahim avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Nima Saghafi tildeler CF Montreal en corner. Bryce Duke sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Chinonso Offor
    Chinonso Offor (CF Montreal) får en nickmöjlighet på Saputo Stadium men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for CF Montreal er nær straffområde.
    15'
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) header mot mål, men ballen går utenfor.
    20'
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men klarer ikke å score.
    22'
    Offside! Sunusi Ibrahim (CF Montreal) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    22'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Inter Miami CF.
    24'
    Hjørnespark til Inter Miami
    30'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    Jonathan Sirois
    30'
    Dixon Jair Arroyo Espinoza
    Inter Miami CF fosser forover og Dixon Jair Arroyo Espinoza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    32'
    Leonardo Campana
    Sjanse til Inter Miami CF! Leonardo Campana er nær ved å score, men keeper redder.
    32'
    32'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Robert Taylor
    Målsjanse! Robert Taylor (Inter Miami CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Chinonso Offor (CF Montreal) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark til Inter Miami CF på halvdelen til CF Montreal.
    39'
    Gult kort til CF Montreal
    Joel Waterman
    Dommer Nima Saghafi viser Joel Waterman (CF Montreal) det gule kortet.
    39'
    43'
    Corentin Jean
    Inter Miami CF angriper i Montreal. Corentin Jean avslutter på mål, men greier ikke å score.
    43'
    43'
    Benjamin Cremaschi
    Benjamin Cremaschi (Inter Miami CF) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    44'
    Inter Miami CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark for CF Montreal på egen banehalvdel.
    44'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Ariel Lassiter
    Ut: Lassi Lappalainen
    Hernan Losada (CF Montreal) gjør sitt første bytte for dagen. Ariel Lassiter erstatter Lassi Lappalainen.
    46'
    Inn: Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    Ut: Bryce Duke
    CF Montreal gjør sitt andre bytte. Bryce Duke erstattes av Ahmed Hamdi Hussein Hafez.
    46'
    Inter Miami, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Ariel Lassiter
    Målsjanse på Saputo Stadium! Ariel Lassiter fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Chinonso Offor avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Sjanse i Montreal! Corentin Jean (Inter Miami CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    53'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 0 Inter Miami
    Mål: Chinonso Offor
    Målgivende: Ariel Lassiter
    Mål! CF Montreal tar ledelsen 1-0 ved Chinonso Offor. Ariel Lassiter var nest sist på ballen.
    53'
    56'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Spillerbytte - Inter Miami
    Inn: Nicolas Stefanelli
    Ut: Leonardo Campana
    Inter Miami CF bytter ut Leonardo Campana med Nicolas Stefanelli. Dette er det første byttet som Phil Neville gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Josef Martinez
    Ut: Ian Fray
    Phil Neville gjør dagens andre bytte i Montreal, når han tar ut Ian Fray og setter inn Josef Martinez.
    60'
    CF Montreal angriper, men avslutningen til Chinonso Offor går utenfor.
    61'
    63'
    Inn: Shanyder Borgelin
    Ut: Robert Taylor
    Bytte for Inter Miami CF. Shanyder Borgelin kommer inn for Robert Taylor på Saputo Stadium.
    66'
    67'
    Nicolas Stefanelli (Inter Miami CF) slår en corner fra venstre side på Saputo Stadium.
    69'
    Sergey Krivtsov
    Målsjanse til Inter Miami CF! Sergey Krivtsov treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Frispark Inter Miami CF.
    70'
    Inn: Rudy Camacho
    Ut: Mathieu Choiniere
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Rudy Camacho, mens Mathieu Choiniere tar plass på benken.
    71'
    Inn: Sean Rea
    Ut: Sunusi Ibrahim
    Sunusi Ibrahim (CF Montreal) erstattes av Sean Rea.
    71'
    Gult kort til Inter Miami
    Sergey Krivtsov (Inter Miami CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    74'
    Victor Wanyama
    Victor Wanyama (CF Montreal) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Frispark i en god posisjon for Inter Miami CF!
    76'
    78'
    Franco Negri
    Inter Miami CF angriper. Franco Negri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Franco Negri (Inter Miami CF) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    78'
    Josef Martinez
    Inter Miami CF fosser forover og Josef Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Inter Miami CF angriper, men avslutningen til Josef Martinez går utenfor.
    79'
    Inn: Harvey James Neville
    Ut: Corentin Jean
    Inter Miami CF bytter ut Corentin Jean med Harvey James Neville.
    80'
    Inn: Noah Allen
    Ut: Franco Negri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Inter Miami CF. Inn kommer Noah Allen, mens Franco Negri tar plass på benken.