Dommeren gir Victor Palsson (DC United) et gult kort.
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Rudy Camacho avslutter utenfor.
    Spillet på Saputo Stadium er stoppet midlertidig fordi Mohanad Jeahze ligger nede.
    Inn: Pedro Santos
    Ut: Mohanad Jeahze
    Pedro Santos (DC United) erstatter Mohanad Jeahze som muligens er skadet.
    13'
    Offside! Christian Benteke blir vinket av og DC United må dermed bygge opp et nytt angrep.
    15'
    DC United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Taxiarchis Fountas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    17'
    Taxiarchis Fountas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Montreal.
    18'
    Lewis O'Brien (DC United) løfter inn en corner fra høyre på Saputo Stadium.
    19'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    20'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Frispark DC United.
    21'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    25'
    Gult kort til CF Montreal
    Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    Ahmed Hamdi Hussein Hafez (CF Montreal) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    25'
    Hjørnespark til CF Montreal
    29'
    32'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til DC United på egen banehalvdel.
    33'
    Lewis O'Brien (DC United) slår en corner fra høyre side på Saputo Stadium.
    34'
    DC United angriper, men Christian Benteke vinkes av for offside.
    35'
    36'
    Bryce Duke
    Bryce Duke (CF Montreal) avanserer forover på Saputo Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    DC United, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Tyler Miller
    38'
    40'
    40'
    Ilias Iliadis
    Ilias Iliadis (CF Montreal) pådrar seg et gult kort.
    40'
    41'
    44'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+2
    Mateusz Klich
    DC United avanserer forover i Montreal. Mateusz Klich avslutter, men treffer ikke mål.
    45'+3
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til DC United.
    45'+4
    Joel Waterman
    Dommer Joseph Dickerson viser Joel Waterman (CF Montreal) det gule kortet.
    45'+4
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Ariel Lassiter
    Ut: Ilias Iliadis
    Hernan Losada (CF Montreal) gjør sitt første bytte for dagen. Ariel Lassiter erstatter Ilias Iliadis.
    46'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    Jonathan Sirois
    46'
    Mål for DC United!
    CF Montreal 0 - 1 DC United
    Mål: Lewis O'Brien
    Mål! Lewis O'Brien gir DC United ledelsen 0-1 i Montreal.
    46'
    48'
    49'
    50'
    Skudd på mål, CF Montreal
    50'
    50'
    DC United angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    50'
    53'
    53'
    58'
    60'
    Lewis O'Brien
    Lewis O'Brien (DC United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    En av DC Uniteds spillere blir avblåst for offside på Saputo Stadium.
    62'
    64'
    Inn: Sunusi Ibrahim
    Ut: Zachary Brault-Guillard
    CF Montreal gjør sitt andre bytte. Zachary Brault-Guillard erstattes av Sunusi Ibrahim.
    69'
    Inn: Rida Zouhir
    Ut: Ahmed Hamdi Hussein Hafez
    CF Montreal bytter ut Ahmed Hamdi Hussein Hafez med Rida Zouhir. Dette er det tredje byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    69'
    75'
    Chinonso Offor
    CF Montreal angriper, men avslutningen til Chinonso Offor går utenfor.
    77'
    78'
    Inn: Chris Durkin
    Ut: Russell Canouse
    Wayne Rooney gjør dagens andre bytte i Montreal, når han tar ut Russell Canouse og setter inn Chris Durkin.
    79'
    Inn: Theodore Ku-DiPietro
    Ut: Mateusz Klich
    Mateusz Klich (DC United) erstattes av Theodore Ku-DiPietro.
    79'
    79'
    83'
    Bryce Duke
    Bryce Duke (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    85'
    Joseph Dickerson tildeler DC United en corner. Lewis O'Brien sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    86'
    Taxiarchis Fountas
    Taxiarchis Fountas (DC United) kommer seg fri på Saputo Stadium, men avslutningen går utenfor.
    87'
    Inn: Andy Najar
    Ut: Ruan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for DC United. Inn kommer Andy Najar, mens Ruan tar plass på benken.