Målsjanse! Zachary Brault-Guillard (CF Montreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for Columbus Crew SC på egen banehalvdel.
    13'
    CF Montreal scorer selvmål!
    CF Montreal 0 - 1 Columbus Crew
    Mål: Gabriele Corbo
    Selvmål! En sønderknust Gabriele Corbo setter ballen i eget mål. Dermed står det 0-1.
    14'
    Gult kort til CF Montreal
    Ousman Jabang
    Ousman Jabang (CF Montreal) får et gult kort av dommer Filip Dujic.
    18'
    Kan Columbus Crew SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Cucho Hernandez
    Cucho Hernandez (Columbus Crew SC) kommer til en målsjanse på Saputo Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Mål for Columbus Crew!
    CF Montreal 0 - 2 Columbus Crew
    Mål: Cucho Hernandez
    Målgivende: Diego Rossi
    Cucho Hernandez header inn 0-2 og Columbus Crew SC øker ledelsen på Saputo Stadium. Diego Rossi var nest sist på ballen.
    22'
    Frispark til CF Montreal på halvdelen til Columbus Crew SC.
    25'
    26'
    Skudd på mål, CF Montreal
    26'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Kwadwo Opoku
    CF Montreal angriper i Montreal. Kwadwo Opoku fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Skudd utenfor mål, Columbus Crew
    28'
    Gult kort til Columbus Crew
    Yaw Yeboah
    Yaw Yeboah (Columbus Crew SC) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til CF Montreal på egen banehalvdel.
    30'
    CF Montreals Zachary Brault-Guillard blåses av for offside på Saputo Stadium.
    30'
    Målsjanse til Columbus Crew SC! Christian Ramirez treffer mål, men keeper redder.
    32'
    CF Montreal, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    CF Montreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    37'
    Julian Gressel
    Sjanse! Columbus Crew SC avanserer forover, men Julian Gressel avslutter utenfor.
    41'
    CF Montreal 0 - 3 Columbus Crew
    Målgivende: Yaw Yeboah
    Mål! Columbus Crew SC øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Cucho Hernandez på Saputo Stadium. Yaw Yeboah sto for den målgivende pasningen.
    43'
    Målet til Columbus Crew sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Columbus Crew blir stående
    45'
    Spillerbytte - CF Montreal
    Inn: Jules-Anthony Vilsaint
    Ut: Lassi Lappalainen
    Hernan Losada (CF Montreal) gjør sitt første bytte for dagen. Jules-Anthony Vilsaint erstatter Lassi Lappalainen.
    46'
    Inn: Fernando Alvarez
    Ut: Ousman Jabang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CF Montreal. Inn kommer Fernando Alvarez, mens Ousman Jabang tar plass på benken.
    46'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til CF Montreal.
    46'
    Malte Amundsen
    Malte Amundsen (Columbus Crew SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    Mathieu Choiniere
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    I Montreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Mathieu Choiniere (CF Montreal) header ballen mot mål, men Columbus Crew SC klarerer.
    52'
    52'
    Mål for CF Montreal!
    CF Montreal 1 - 3 Columbus Crew
    Mål: Kwadwo Opoku
    Målgivende: Jules-Anthony Vilsaint
    Kwadwo Opoku scorer og reduserer dermed til 1-3. Flott spill fra Jules-Anthony Vilsaint før målet.
    52'
    Jules-Anthony Vilsaint
    Målsjanse! Jules-Anthony Vilsaint (CF Montreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til Columbus Crew SC like utenfor CF Montreal-området.
    61'
    Cucho Hernandez ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    63'
    Straffe til Columbus Crew
    64'
    Cucho Hernandez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Saputo Stadium.
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til Columbus Crew
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Columbus Crew
    65'
    Columbus Crew scorer på straffe!
    CF Montreal 1 - 4 Columbus Crew
    Straffe og mål! Columbus Crew SC øker ledelsen til 1-4 i Montreal. Målscorer: Cucho Hernandez.
    65'
    Inn: Matko Miljevic
    Ut: Bryce Duke
    CF Montreal gjør sitt fjerde bytte. Bryce Duke erstattes av Matko Miljevic.
    66'
    Inn: Ariel Lassiter
    Ut: Zachary Brault-Guillard
    CF Montreal bytter ut Zachary Brault-Guillard med Ariel Lassiter. Dette er det tredje byttet som Hernan Losada gjør i dagens kamp.
    67'
    Filip Dujic tildeler CF Montreal en corner. Mathieu Choiniere sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    CF Montreal 2 - 4 Columbus Crew
    Mål: Jules-Anthony Vilsaint
    Målgivende: Matko Miljevic
    Mål! CF Montreal reduserer til 2-4 ved Jules-Anthony Vilsaint. Det er en fin assist fra Matko Miljevic.
    68'
    I Montreal slår Mathieu Choiniere en corner fra høyre.
    70'
    Sjanse! CF Montreal avanserer forover, men Jules-Anthony Vilsaint avslutter utenfor.
    70'
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Kwadwo Opoku
    Bytte for CF Montreal. Chinonso Offor kommer inn for Kwadwo Opoku på Saputo Stadium.
    76'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Alexandru Matan
    Ut: Christian Ramirez
    Wilfried Nancy gjør dagens første bytte i Montreal, når han tar ut Christian Ramirez og setter inn Alexandru Matan.
    78'
    Inn: Sean Zawadzki
    Ut: Steven Moreira
    Columbus Crew SC bytter ut Steven Moreira med Sean Zawadzki.
    78'
    Inn: Yevhen Cheberko
    Ut: Yaw Yeboah
    Wilfried Nancy gjør dagens tredje bytte i Montreal, når han tar ut Yaw Yeboah og setter inn Yevhen Cheberko.
    78'
    Frispark CF Montreal.
    82'
    Inn: Mohamed Farsi
    Ut: Julian Gressel
    Columbus Crew SC bytter ut Julian Gressel med Mohamed Farsi. Dette er det fjerde byttet som Wilfried Nancy gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Kevin Molino
    Ut: Diego Rossi
    Diego Rossi (Columbus Crew SC) erstattes av Kevin Molino.
    86'
    Patrick Schulte
    Patrick Schulte (Columbus Crew SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Nathan-Dylan Saliba
    Sjanse i Montreal! Nathan-Dylan Saliba (CF Montreal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.