Andres Matonte signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    Kan Palmeiras SP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Spilleren på Cerro Porteno får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    15'
    Rødt kort til Cerro Porteno
    Gabriel Baez Corradi
    Utvisning! Cerro Porteno må klare seg uten Gabriel Baez Corradi resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    15'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Leonardo Daniel Rivas
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno bytter ut Federico Gaston Carrizo med Leonardo Daniel Rivas. Dette er det første byttet som Facundo Sava gjør i dagens kamp.
    17'
    Hjørnespark til Palmeiras SP
    17'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    21'
    Rony
    Sjanse! Palmeiras SP avanserer forover, men Rony avslutter utenfor.
    24'
    Mål for Palmeiras SP!
    Cerro Porteno 0 - 1 Palmeiras SP
    Mål: Artur
    Målgivende: Rony
    I Asunción tar Palmeiras SP ledelsen 0-1 etter et mål av Artur. Rony var nest sist på ballen.
    25'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Palmeiras SP.
    26'
    Frispark Cerro Porteno.
    27'
    I Asunción slår Claudio Ezequiel Aquino en corner fra høyre.
    28'
    Skudd på mål, Palmeiras SP
    29'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    30'
    Dommer Andres Matonte venter med å sette i gang spillet fordi Jean ligger nede.
    31'
    Jean er tilbake på banen igjen.
    32'
    Cerro Porteno må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Palmeiras SP.
    33'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Robert Piris Da Motta
    Dommer Andres Matonte gir Robert Piris Da Motta (Cerro Porteno) et gult kort.
    33'
    Artur
    Palmeiras SP avanserer forover på General Pablo Rojas og Artur kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Cerro Porteno.
    33'
    33'
    33'
    Rony
    Rony (Palmeiras SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Frispark i en god posisjon for Cerro Porteno!
    39'
    Gult kort til Palmeiras SP
    Joaquin Piquerez
    Dommer Andres Matonte viser Joaquin Piquerez (Palmeiras SP) det gule kortet.
    39'
    Andres Matonte tildeler Cerro Porteno en corner. Claudio Ezequiel Aquino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    41'
    Frisparket tildelt Palmeiras SP er farlig nær Cerro Portenos målområde.
    42'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    45'
    Ze Rafael
    Ze Rafael (Palmeiras SP) kommer seg fri på General Pablo Rojas, men avslutningen går utenfor.
    45'
    45'+6
    Inn: Pedro Esteban Alvarez Benitez
    Ut: Juan Patino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Pedro Esteban Alvarez Benitez, mens Juan Patino tar plass på benken.
    46'
    47'
    Cerro Porteno angriper i Asunción, men blir avblåst for offside.
    50'
    51'
    51'
    Diego Churín
    Diego Churín (Cerro Porteno) header utenfor.
    52'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    56'
    Gustavo Gomez
    Gustavo Gomez (Palmeiras SP) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    56'
    Cerro Porteno 0 - 2 Palmeiras SP
    Mål: Artur
    I Asunción øker Palmeiras SP ledelsen til 0-2 takket være et mål av Artur. Det er en fin assist fra Rony.
    58'
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Richard
    Ut: Raphael Veiga
    Abel Ferreira gjør dagens andre bytte i Asunción, når han tar ut Raphael Veiga og setter inn Richard.
    59'
    Inn: Jhonatan
    Ut: Gabriel Menino
    Palmeiras SP bytter ut Gabriel Menino med Jhonatan.
    59'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    62'
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Cerro Porteno angriper, men avslutningen til Angel Rodrigo Cardozo Lucena går utenfor.
    63'
    63'
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra høyre på General Pablo Rojas.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for Palmeiras SP er nær straffområde.
    65'
    Inn: Breno
    Ut: Dudu
    Bytte for Palmeiras SP. Breno kommer inn for Dudu på General Pablo Rojas.
    67'
    Cerro Porteno 0 - 3 Palmeiras SP
    Mål: Rony
    Målgivende: Luan Garcia
    Mål! Rony gir Palmeiras SP en komfortabel 0-3 ledelse. Flott spill fra Luan Garcia før målet.
    68'
    En av Palmeiras SPs spillere går i offside.
    73'
    Inn: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Ut: Wilder Viera
    Cerro Porteno gjør sitt tredje bytte. Wilder Viera erstattes av Damian Josue Bobadilla Benitez.
    73'
    Inn: Alexis Adrian Farina Romero
    Ut: Claudio Ezequiel Aquino
    Facundo Sava (Cerro Porteno) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alexis Adrian Farina Romero erstatter Claudio Ezequiel Aquino.
    73'
    74'
    Inn: Jailson
    Ut: Ze Rafael
    Bytte for Palmeiras SP. Jailson kommer inn for Ze Rafael på General Pablo Rojas.
    74'
    Inn: Jose Manuel Lopez
    Ut: Rony
    Rony (Palmeiras SP) erstattes av Jose Manuel Lopez.
    74'
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena (Cerro Porteno) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Andres Matonte signaliserer et frispark til Cerro Porteno like utenfor Palmeiras SP-området.
    77'
    Rødt kort til Palmeiras SP
    Richard
    Palmeiras SP må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Andres Matonte viser Richard det røde kortet.
    77'
    79'
    Frispark Palmeiras SP.
    79'
    Breno
    Palmeiras SP avanserer forover i Asunción. Breno avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    83'
    84'
    85'
    Skudd på mål, Cerro Porteno
    88'
    Palmeiras SP, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    Alexis Adrian Farina Romero
    Målsjanse til Cerro Porteno! Alexis Adrian Farina Romero treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Alberto Espinola Gimenez
    Alberto Espinola Gimenez (Cerro Porteno) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men klarer ikke å score.
    90'+1
    Inn: Robert Morales
    Ut: Antonio Javier Galeano Ferreira
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Robert Morales, mens Antonio Javier Galeano Ferreira tar plass på benken.
    90'+2
    Damian Josue Bobadilla Benitez
    Sjanse i Asunción! Damian Josue Bobadilla Benitez (Cerro Porteno) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.