Frisparket tildelt Cerro Porteno er farlig nær Fortaleza CEs målområde.
    Marcelo Benevenuto (Fortaleza CE) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    6'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Thiago Galhardo
    Fortaleza CE angriper i Asunción. Thiago Galhardo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    6'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Fortaleza CE.
    8'
    12'
    12'
    Hjørnespark til Cerro Porteno
    13'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fortaleza CE.
    14'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Wilder Viera
    Dommeren gir Wilder Viera (Cerro Porteno) et gult kort.
    14'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fortaleza CE like utenfor Cerro Porteno-området.
    17'
    Skudd utenfor mål, Fortaleza CE
    18'
    Diego Churín
    Diego Churín (Cerro Porteno) pådrar seg et gult kort.
    19'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Fortaleza CE på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark Fortaleza CE.
    20'
    23'
    23'
    Cerro Porteno angriper i Asunción. Wilder Viera fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    26'
    I Asunción slår Tomas Pochettino en corner fra høyre.
    28'
    Frispark til Fortaleza CE på halvdelen til Cerro Porteno.
    30'
    Lucas Crispim (Fortaleza CE) løfter inn en corner fra venstre på General Pablo Rojas.
    32'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Fortaleza CE på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    35'
    Alberto Espinola Gimenez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    35'
    Alberto Espinola Gimenez er på beina igjen og fortsetter kampen på General Pablo Rojas.
    37'
    Mål for Cerro Porteno!
    Cerro Porteno 1 - 0 Fortaleza CE
    Mål: Federico Gaston Carrizo
    Mål! Cerro Porteno tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Federico Gaston Carrizo på General Pablo Rojas.
    38'
    En av Cerro Portenos spillere blir avblåst for offside på General Pablo Rojas.
    45'
    Fortaleza CE tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+2
    45'+2
    Frispark Cerro Porteno.
    45'+2
    45'+3
    VAR sjekker om det er straffe til Cerro Porteno
    45'+4
    Ingen straffe til Cerro Porteno
    45'+4
    Spillerbytte - Fortaleza CE
    Inn: Yago Pikachu
    Ut: Romarinho
    Fortaleza CE bytter ut Romarinho med Yago Pikachu.
    46'
    Robert Morales
    Robert Morales (Cerro Porteno) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men klarer ikke å score.
    46'
    47'
    Yago Pikachu (Fortaleza CE) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    48'
    Juan Lucero
    Juan Lucero (Fortaleza CE) header utenfor.
    48'
    50'
    51'
    53'
    Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Dommer Jesus Valenzuela Saez viser Angel Rodrigo Cardozo Lucena (Cerro Porteno) det gule kortet.
    53'
    55'
    Hjørnespark til Fortaleza CE
    56'
    56'
    En av Cerro Portenos spillere går i offside.
    57'
    58'
    Gabriel Baez Corradi
    Gabriel Baez Corradi (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Jesus Valenzuela Saez.
    58'
    Fortaleza CE må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cerro Porteno.
    62'
    Cerro Porteno 2 - 0 Fortaleza CE
    Mål: Claudio Ezequiel Aquino
    Målgivende: Federico Gaston Carrizo
    Mål! Claudio Ezequiel Aquino gir Cerro Porteno en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Federico Gaston Carrizo før målet.
    62'
    Inn: Calebe
    Ut: Hercules
    Fortaleza CE gjør sitt andre bytte. Hercules erstattes av Calebe.
    63'
    64'
    Skade: Cerro Porteno
    65'
    Juan Lucero
    Juan Lucero (Fortaleza CE) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    67'
    Tilbake fra skade: Cerro Porteno
    68'
    68'
    69'
    70'
    70'
    Inn: Silvio Ezequiel Romero
    Ut: Juan Lucero
    Juan Pablo Vojvoda (Fortaleza CE) gjør sitt tredje bytte for dagen. Silvio Ezequiel Romero erstatter Juan Lucero.
    72'
    Inn: Jose Antonio dos Santos Junior
    Ut: Thiago Galhardo
    Juan Pablo Vojvoda gjør dagens fjerde bytte i Asunción, når han tar ut Thiago Galhardo og setter inn Jose Antonio dos Santos Junior.
    72'
    73'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Braian Samudio
    Ut: Claudio Ezequiel Aquino
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) erstattes av Braian Samudio.
    73'
    Inn: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Ut: Angel Rodrigo Cardozo Lucena
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Damian Josue Bobadilla Benitez, mens Angel Rodrigo Cardozo Lucena tar plass på benken.
    74'
    Inn: Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Ut: Diego Churín
    Bytte for Cerro Porteno. Fernando Fabian Fernandez Acosta kommer inn for Diego Churín på General Pablo Rojas.
    74'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    74'
    Cerro Porteno fosser fremover, men Jesus Valenzuela Saez blåser for offside på General Pablo Rojas.
    76'
    Braian Samudio
    Cerro Porteno avanserer forover i Asunción. Braian Samudio avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    80'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Cerro Porteno en corner. Wilder Viera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Cerro Porteno fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    83'
    Målet til Cerro Porteno sjekkes av VAR
    84'
    Målet til Cerro Porteno blir annullert
    84'
    Inn: Alexis Adrian Farina Romero
    Ut: Robert Morales
    Cerro Porteno bytter ut Robert Morales med Alexis Adrian Farina Romero. Dette er det fjerde byttet som Facundo Sava gjør i dagens kamp.
    84'
    Fernando Fabian Fernandez Acosta (Cerro Porteno) vinkes av for offside i Asunción.
    85'
    86'
    86'
    Inn: Guilherme Augusto Vieira dos Santos
    Ut: Tomas Pochettino
    Bytte for Fortaleza CE. Guilherme Augusto Vieira dos Santos kommer inn for Tomas Pochettino på General Pablo Rojas.
    86'
    Frispark i en god posisjon for Fortaleza CE!
    87'
    89'
    90'
    Inn: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Enzo Daniel Gimenez Rojas, mens Federico Gaston Carrizo tar plass på benken.
    90'
    I Asunción slår Enzo Daniel Gimenez Rojas en corner fra høyre.
    90'+2
    Mål for Fortaleza CE!
    Cerro Porteno 2 - 1 Fortaleza CE
    Mål: Guilherme Augusto Vieira dos Santos
    Målgivende: Jose Antonio dos Santos Junior
    Mål! Fortaleza CE reduserer til 2-1 etter et mål av Guilherme Augusto Vieira dos Santos på General Pablo Rojas. Jose Antonio dos Santos Junior sto for den målgivende pasningen.