Målsjanse! Fernando Romero (Cerro Porteno) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    1'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Rafael Andres Carrascal Avilez
    Rafael Carrascal (Cerro Porteno) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    2'
    Luis Miguel Rodriguez (Colon de Santa Fe) løfter inn en corner fra høyre på General Pablo Rojas.
    4'
    Rodrigo German Aliendro
    Rodrigo Aliendro (Colon de Santa Fe) kommer til en målsjanse på General Pablo Rojas, men klarer ikke å score.
    4'
    Frispark Cerro Porteno.
    6'
    Frispark til Colon de Santa Fe på halvdelen til Cerro Porteno.
    12'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Colon de Santa Fe på egen banehalvdel.
    15'
    Gult kort til Colon de Santa Fe
    Rodrigo Aliendro (Colon de Santa Fe) får et gult kort av dommer Roberto Tobar.
    16'
    Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Målsjanse på General Pablo Rojas! Sergio Diaz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    Colon de Santa Fe, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Cerro Porteno fosser fremover, men Roberto Tobar blåser for offside på General Pablo Rojas.
    21'
    Claudio Aquino (Cerro Porteno) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    24'
    Frisparket tildelt Cerro Porteno er farlig nær Colon de Santa Fes målområde.
    25'
    Roberto Tobar tildeler Colon de Santa Fe en corner. Luis Miguel Rodriguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    30'
    Mål for Colon de Santa Fe!
    Cerro Porteno 0 - 1 Colon de Santa Fe
    Mål: Eric Meza
    I Asunción tar Colon de Santa Fe ledelsen 0-1 etter et mål av Eric Meza.
    31'
    Cristian Bernardi
    Colon de Santa Fe angriper i Asunción. Cristian Bernardi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Skudd på mål, Colon de Santa Fe
    36'
    36'
    Colon de Santa Fe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    En av Colon de Santa Fes spillere blir avblåst for offside.
    37'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Mål for Cerro Porteno!
    Cerro Porteno 1 - 1 Colon de Santa Fe
    Mål: Fernando Romero
    Mål! hjemmelag utligner ved Fernando Romero. Stillingen er nå 1-1.
    41'
    Frispark for Colon de Santa Fe på egen banehalvdel.
    43'
    Fernando Romero (Cerro Porteno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Colon de Santa Fe.
    45'+1
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Alan Rodriguez
    Ut: Leonardo Daniel Rivas
    Francisco Arce gjør dagens første bytte i Asunción, når han tar ut Leonardo Rivas og setter inn Alan Rodriguez.
    46'
    Cerro Porteno 2 - 1 Colon de Santa Fe
    Mål! Fernando Romero header ballen i mål og gir Cerro Porteno ledelsen 2-1 på General Pablo Rojas.
    46'
    50'
    51'
    Alan Rodriguez
    Cerro Porteno avanserer forover i Asunción. Alan Rodriguez avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    I Asunción slår Luis Miguel Rodriguez en corner fra høyre.
    55'
    Federico Lertora
    Colon de Santa Fe angriper på General Pablo Rojas. Federico Lertora header utenfor.
    55'
    Alan Rodriguez (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra høyre på General Pablo Rojas.
    57'
    Luis Miguel Rodriguez
    Colon de Santa Fe angriper, men avslutningen til Luis Miguel Rodriguez går utenfor.
    57'
    Luis Miguel Rodriguez (Colon de Santa Fe) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    61'
    Dommer Roberto Tobar viser Federico Lertora (Colon de Santa Fe) det gule kortet.
    61'
    66'
    Spillerbytte - Colon de Santa Fe
    Inn: Ramon Dario Abila
    Ut: Lucas Beltran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colon de Santa Fe. Inn kommer Ramon Abila, mens Lucas Beltran tar plass på benken.
    69'
    Inn: Facundo Farias
    Ut: Andrew Christopher Teuten Ponzoni
    Colon de Santa Fe bytter ut Andrew Teuten med Facundo Farias.
    69'
    Roberto Tobar tildeler Cerro Porteno en corner. Sergio Diaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Colon de Santa Fe må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cerro Porteno.
    70'
    Cerro Porteno 3 - 1 Colon de Santa Fe
    Mål: Alberto Espinola Gimenez
    Mål! Alberto Espinola (Cerro Porteno) header inn 3-1.
    70'
    Frispark Colon de Santa Fe.
    72'
    74'
    Claudio Ezequiel Aquino
    Cerro Porteno angriper i Asunción. Claudio Aquino fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Nicolas Leguizamon
    Ut: Luis Miguel Rodriguez
    Bytte for Colon de Santa Fe. Nicolas Leguizamon kommer inn for Luis Miguel Rodriguez på General Pablo Rojas.
    78'
    Inn: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Ut: Alan Max Benitez Dominguez
    Cerro Porteno gjør sitt andre bytte. Alan Benitez erstattes av Enzo Gimenez.
    78'
    Cristian Bernardi (Colon de Santa Fe) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.