Dagens dommer, Nestor Pitana, blåser i gang kampen.
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Claudio Aquino (Cerro Porteno) kommer seg fri på General Pablo Rojas, men avslutningen går utenfor.
    Mål for Cerro Porteno!
    Cerro Porteno 1 - 0 America de Cali
    Mål: Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Målgivende: Robert Morales
    Mål! Enzo Gimenez gir Cerro Porteno ledelsen 1-0 i Asunción. Flott spill fra Robert Morales før målet.
    5'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til America de Cali.
    7'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til America de Cali.
    9'
    Santiago Moreno
    America de Cali angriper i Asunción. Santiago Moreno avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Santiago Moreno (America de Cali) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    13'
    Hector Quinones
    Hector Quinonez (America de Cali) header mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark America de Cali.
    15'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt bortelag.
    19'
    21'
    Santiago Moreno (America de Cali) løfter inn en corner fra venstre på General Pablo Rojas.
    22'
    Nestor Pitana tildeler America de Cali en corner. Santiago Moreno sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    22'
    I Asunción slår Santiago Moreno en corner fra høyre.
    25'
    Frispark Cerro Porteno.
    25'
    America de Cali angriper, men avslutningen til Santiago Moreno går utenfor.
    28'
    34'
    Adrian amos
    Adrian amos (America de Cali) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    38'
    38'
    40'
    Nestor Pitana tildeler Cerro Porteno en corner. Enzo Gimenez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Nestor Pitana signaliserer et frispark til America de Cali på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Wilder Viera
    Dommeren gir Wilder Viera (Cerro Porteno) et gult kort.
    45'
    45'+1
    Rafael Andres Carrascal Avilez
    America de Cali angriper i Asunción. Rafael Carrascal fyrer av et skudd som går utenfor.
    46'
    48'
    Målsjanse på General Pablo Rojas! Santiago Moreno fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Målsjanse til Cerro Porteno! Claudio Aquino treffer mål, men keeper redder.
    51'
    America de Cali, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    56'
    56'
    Gult kort til America de Cali
    Hector Quinonez (America de Cali) får et gult kort av dommer Nestor Pitana.
    57'
    57'
    Spillet på General Pablo Rojas er stoppet midlertidig fordi Wilder Viera ligger nede.
    57'
    Wilder Viera kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på General Pablo Rojas.
    58'
    58'
    Luis Alejandro Paz
    Dommer Nestor Pitana gir Luis Alejandro Paz (America de Cali) et gult kort.
    58'
    Angel Cardozo Lucena ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    60'
    61'
    Angel Cardozo Lucena er på beina igjen og fortsetter kampen på General Pablo Rojas.
    61'
    Spillerbytte - America de Cali
    Inn: Duvan Vergara
    Ut: Yesus Cabrera
    America de Cali bytter ut Yesus Cabrera med Duvan Vergara. Dette er det første byttet som Jersson Gonzalez Diaz gjør i dagens kamp.
    65'
    Enzo Daniel Gimenez Rojas
    Sjanse i Asunción! Enzo Gimenez (Cerro Porteno) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    En av America de Calis spillere blir avblåst for offside på General Pablo Rojas.
    65'
    Enzo Gimenez (Cerro Porteno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark til America de Cali på halvdelen til Cerro Porteno.
    68'
    Juan Patino
    Juan Patino (Cerro Porteno) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    68'
    70'
    Hjørnespark til America de Cali
    71'
    73'
    Skudd på mål, America de Cali
    73'
    73'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Alan Rodriguez
    Ut: Wilder Viera
    Francisco Arce gjør dagens første bytte i Asunción, når han tar ut Wilder Viera og setter inn Alan Rodriguez.
    74'
    Inn: Aldo Maiz
    Ut: Mauro Boselli
    Francisco Arce (Cerro Porteno) gjør sitt andre bytte for dagen. Aldo Maiz erstatter Mauro Boselli.
    75'
    Inn: Diber Cambindo
    Ut: Jeison Lucumi
    Bytte for America de Cali. Diber Armando Cambindo Abonia kommer inn for Jeison Lucumi på General Pablo Rojas.
    75'
    Inn: Luis Sanchez
    Ut: Luis Alejandro Paz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for America de Cali. Inn kommer Luis Sanchez, mens Luis Alejandro Paz tar plass på benken.
    75'
    America de Cali angriper, men blir avblåst for offside.
    79'
    Santiago Moreno (America de Cali) avanserer forover på General Pablo Rojas. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.