Carrizo90'+6
1-0
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Asunción.
    Wilmar Roldan tildeler Cerro Porteno en corner. Cecilio Dominguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Alianza.
    7'
    Frispark for Alianza på egen banehalvdel.
    12'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Alianza like utenfor Cerro Porteno-området.
    13'
    I Asunción slår Sebastian Javies Rodriguez Iriarte en corner fra venstre.
    15'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Wilder Viera
    Dommer Wilmar Roldan viser Wilder Viera (Cerro Porteno) det gule kortet.
    16'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Alianza på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark i en god posisjon for Cerro Porteno!
    18'
    Cecilio Dominguez
    Cerro Porteno fosser forover og Cecilio Dominguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    19'
    Alianza Lima, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Cerro Porteno angriper i Asunción, men blir avblåst for offside.
    19'
    Cecilio Dominguez (Cerro Porteno) slår en corner fra venstre side på General Pablo Rojas.
    21'
    Jesus Castillo
    Jesus Castillo (Alianza) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Hjørnespark til Cerro Porteno
    28'
    Juan Iturbe
    Sjanse til Cerro Porteno! Juan Iturbe er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Skade: Alianza Lima
    29'
    Tilbake fra skade: Alianza Lima
    29'
    Alianza angriper, men Wilmar Roldan blåser for offside.
    31'
    Kan Cerro Porteno utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    33'
    Alianza tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Jorge Enmanuel Morel Barrios
    Dommer Wilmar Roldan gir Jorge Enmanuel Morel Barrios (Cerro Porteno) et gult kort.
    36'
    Frisparket tildelt Alianza er farlig nær Cerro Portenos målområde.
    36'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    36'
    I Asunción har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    39'
    Fabrizio Peralta
    Fabrizio Peralta (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Wilmar Roldan.
    41'
    Gult kort til Alianza Lima
    Jesus Castillo (Alianza) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    42'
    Eduardo Brock
    Eduardo Brock (Cerro Porteno) mottar sitt første gule kort for dagen på General Pablo Rojas.
    44'
    Cerro Porteno må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Alianza.
    44'
    Frispark Cerro Porteno.
    45'+1
    I Asunción slår Cecilio Dominguez en corner fra venstre.
    45'+3
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    45'+3
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Diego Churín
    Ut: Eduardo Nascimento da Silva Junior
    Cerro Porteno gjør sitt første bytte. Eduardo Nascimento da Silva Junior erstattes av Diego Churín.
    46'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Frispark til Alianza på halvdelen til Cerro Porteno.
    47'
    49'
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Cerro Porteno er nær straffområde.
    51'
    51'
    53'
    En av Cerro Portenos spillere blir avblåst for offside på General Pablo Rojas.
    53'
    Catriel Cabellos
    Catriel Cabellos (Alianza) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    54'
    56'
    Wilmar Roldan signaliserer et frispark til Cerro Porteno like utenfor Alianza-området.
    58'
    Carlos Zambrano
    Dommeren gir Carlos Zambrano (Alianza) et gult kort.
    58'
    58'
    Skudd på mål, Alianza Lima
    62'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Fabrizio Peralta (Cerro Porteno) slår en corner fra høyre side på General Pablo Rojas.
    63'
    63'
    Inn: Federico Gaston Carrizo
    Ut: Cecilio Dominguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cerro Porteno. Inn kommer Federico Gaston Carrizo, mens Cecilio Dominguez tar plass på benken.
    64'
    Inn: Gabriel Aguayo
    Ut: Wilder Viera
    Cerro Porteno bytter ut Wilder Viera med Gabriel Aguayo.
    65'
    Skudd utenfor mål, Alianza Lima
    65'
    Alianza angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Skudd på mål, Cerro Porteno
    68'
    68'
    Marco Lenhyn Huaman Asis (Alianza) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på General Pablo Rojas.
    68'
    Spillerbytte - Alianza Lima
    Inn: Jeriel De Santis
    Ut: Cecilio Alfonso Waterman Ruiz
    Cecilio Alfonso Waterman Ruiz (Alianza) erstattes av Jeriel De Santis.
    69'
    Inn: Yordi Eduardo Vilchez Cienfuegos
    Ut: Marco Lenhyn Huaman Asis
    Marco Lenhyn Huaman Asis (Alianza) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Yordi Eduardo Vilchez Cienfuegos.
    69'
    Alianza fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    Wilmar Roldan tildeler Cerro Porteno en corner. Fabrizio Peralta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Fabrizio Peralta (Cerro Porteno) løfter inn en corner fra høyre på General Pablo Rojas.
    75'
    En av Cerro Portenos spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Inn: Robert Piris Da Motta
    Ut: Jorge Enmanuel Morel Barrios
    Cerro Porteno gjør sitt fjerde bytte. Jorge Enmanuel Morel Barrios erstattes av Robert Piris Da Motta.
    78'
    Inn: Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Ut: Juan Iturbe
    Juan Iturbe (Cerro Porteno) erstattes av Fernando Fabian Fernandez Acosta.
    78'
    Robert Piris Da Motta
    Cerro Porteno angriper i Asunción. Robert Piris Da Motta fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    82'
    86'
    Inn: Aldair Fuentes
    Ut: Catriel Cabellos
    Alejandro Restrepo (Alianza) gjør sitt tredje bytte for dagen. Aldair Fuentes erstatter Catriel Cabellos.
    87'
    Inn: Franco Zanelatto Tellez
    Ut: Kevin Steven Serna Jaramillo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Alianza. Inn kommer Franco Zanelatto Tellez, mens Kevin Steven Serna Jaramillo tar plass på benken.
    87'
    88'
    89'
    Sebastian Javies Rodriguez Iriarte
    Sebastian Javies Rodriguez Iriarte (Alianza) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    Målsjanse til Alianza! Sebastian Javies Rodriguez Iriarte treffer mål, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Hjørnespark til Alianza Lima
    90'+3
    90'+3
    Mål for Cerro Porteno!
    Cerro Porteno 1 - 0 Alianza Lima
    Mål: Federico Gaston Carrizo
    Målgivende: Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Mål! Cerro Porteno tar ledelsen 1-0 ved Federico Gaston Carrizo. Flott spill fra Fernando Fabian Fernandez Acosta før målet.