2-0
3-0
    I Brugge har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark Cercle Brugge.
    3'
    Kevin Hoggas
    Målsjanse til Cercle Brugge! Kevin Hoggas treffer mål, men keeper redder.
    5'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Dimitar Velkovski (Cercle Brugge) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    6'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    I Brugge slår Kamal Sowah en corner fra høyre.
    9'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Cercle Brugge.
    10'
    Dommer Lothar D Hondt venter med å sette i gang spillet fordi Thomas Henry ligger nede.
    10'
    Thomas Henry er tilbake på banen igjen.
    12'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Cercle Brugge.
    14'
    Cercle Brugge angriper, men Olivier Deman vinkes av for offside.
    16'
    Hannes Van Der Bruggen
    Sjanse til Cercle Brugge! Hannes Van Der Bruggen er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    19'
    Strahinja Pavlovic
    Strahinja Pavlovic (Cercle Brugge) kommer seg fri på Jan Breydel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Olivier Deman
    Cercle Brugge angriper, men avslutningen til Olivier Deman går utenfor.
    21'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Jan Breydel Stadium.
    22'
    Frispark til Cercle Brugge på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    23'
    Lothar D Hondt tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Kamal Sowah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Kevin Hoggas (Cercle Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    27'
    I Brugge slår Xavier Mercier en corner fra venstre.
    30'
    Isaac Asante ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    33'
    Rødt kort!
    Spilleren på Cercle Brugge får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    33'
    Rødt kort til Cercle Brugge
    Utvisning! Cercle Brugge må klare seg uten Kevin Hoggas resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    33'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    34'
    Isaac Asante kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Jan Breydel Stadium.
    34'
    Thomas Henry
    Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Jan Breydel Stadium, men klarer ikke å score.
    34'
    Cercle Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rafael Romo (Oud-Heverlee Leuven) vrir seg av smerte i gresset.
    36'
    Rafael Romo er på beina igjen og fortsetter kampen på Jan Breydel Stadium.
    37'
    38'
    Rafael Romo (Oud-Heverlee Leuven) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jan Breydel Stadium.
    39'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Rafael Romo som kommer tilbake på banen i Brugge.
    40'
    Lothar D Hondt signaliserer et frispark til Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    41'
    Mål for Cercle Brugge!
    Cercle Brugge 1 - 0 OH Leuven
    Mål: Ike Ugbo
    Målgivende: Olivier Deman
    I Brugge tar Cercle Brugge ledelsen 1-0 etter et mål av Ike Ugbo. Olivier Deman sto for den målgivende pasningen.
    44'
    45'
    Lothar D Hondt tildeler Cercle Brugge en corner. Dimitar Velkovski sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+1
    Strahinja Pavlovic (Cercle Brugge) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    45'+1
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Siebe Schrijvers
    Ut: Isaac Asante
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt første bytte. Isaac Asante erstattes av Siebe Schrijvers.
    46'
    Inn: Kawin Thamsatchanan
    Ut: Rafael Romo
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Rafael Romo med Kawin Thamsatchanan.
    46'
    Thibault Vlietinck (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    48'
    51'
    Lothar D Hondt tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Jan Breydel Stadium.
    54'
    Frispark for Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til OH Leuven
    Casper De Norre
    Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) mottar sitt første gule kort for dagen på Jan Breydel Stadium.
    54'
    Cercle Brugge 2 - 0 OH Leuven
    Mål! Cercle Brugge øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ike Ugbo på Jan Breydel Stadium. Flott spill fra Olivier Deman før målet.
    56'
    Frisparket tildelt Oud-Heverlee Leuven er farlig nær Cercle Brugges målområde.
    58'
    Gult kort til Cercle Brugge
    Jeremy Taravel
    Dommer Lothar D Hondt gir Jeremy Taravel (Cercle Brugge) et gult kort.
    58'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Jan Breydel Stadium.
    59'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    61'
    62'
    Cercle Brugge fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    63'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men Lothar D Hondt blåser for offside.
    64'
    66'
    Inn: Yannick Aguemon
    Ut: Thibault Vlietinck
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Yannick Aguemon, mens Thibault Vlietinck tar plass på benken.
    67'
    Inn: Derrick Tshimanga
    Ut: Vaclav Jemelka
    Vaclav Jemelka (Oud-Heverlee Leuven) erstattes av Derrick Tshimanga.
    67'
    68'
    Lothar D Hondt tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    69'
    Dommer Lothar D Hondt viser Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) det gule kortet.
    69'
    Siebe Schrijvers
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Siebe Schrijvers avslutter utenfor.
    72'
    73'
    Cercle Brugge 3 - 0 OH Leuven
    Mål: Jeremy Taravel
    Målgivende: Dimitar Velkovski
    Jeremy Taravel header ballen i mål og Cercle Brugge går opp til en komfortabel 3-0-ledelse i Brugge. Det er en fin assist fra Dimitar Velkovski.
    73'
    David Hubert
    David Hubert (Oud-Heverlee Leuven) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    77'
    Robbe Decostere
    Robbe Decostere (Cercle Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    77'
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Brugge. Casper De Norre avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    Cercle Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    79'
    Inn: Joshua Felix Okpoda Eppiah
    Ut: David Hubert
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt femte bytte for dagen. Josh Eppiah erstatter David Hubert.
    79'
    Spillerbytte - Cercle Brugge
    Inn: Kevin Denkey
    Ut: Ike Ugbo
    Jimmy De Wulf gjør dagens første bytte i Brugge, når han tar ut Ike Ugbo og setter inn Kevin Denkey.
    81'
    82'
    Olivier Deman (Cercle Brugge) får et gult kort av dommer Lothar D Hondt.
    82'
    Joshua Felix Okpoda Eppiah
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Brugge. Josh Eppiah fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Mousa Al-Taamari
    Moussa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Jan Breydel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    86'
    86'
    87'
    Målsjanse! Robbe Decostere (Cercle Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Inn: Alexander Corryn
    Ut: Hannes Van Der Bruggen
    Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) erstattes av Alexander Corryn.
    88'
    Inn: Vitinho
    Ut: Robbe Decostere
    Bytte for Cercle Brugge. Vitinho kommer inn for Robbe Decostere på Jan Breydel Stadium.
    88'
    Inn: Dino Hotic
    Ut: Olivier Deman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cercle Brugge. Inn kommer Dino Hotic, mens Olivier Deman tar plass på benken.
    88'
    Kevin Denkey
    Sjanse! Cercle Brugge avanserer forover, men Kevin Denkey avslutter utenfor.
    89'
    Målsjanse på Jan Breydel Stadium! Thomas Henry fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Arne Cassaert
    Ut: Jeremy Taravel
    Cercle Brugge bytter ut Jeremy Taravel med Arne Cassaert. Dette er det femte byttet som Jimmy De Wulf gjør i dagens kamp.
    90'+2
    90'+2
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Brugge. Siebe Schrijvers avslutter, men treffer ikke mål.