Frispark til Glasgow Rangers på halvdelen til Celtic Glasgow.
    Kemar Roofe (Glasgow Rangers) kommer seg fri på Celtic Park, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Jota
    Celtic Glasgow angriper, men avslutningen til Jota går utenfor.
    10'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) slår en corner fra venstre side på Celtic Park.
    14'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    14'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Daizen Maeda
    Celtic Glasgow angriper i Glasgow. Daizen Maeda fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Glasgow Rangers.
    18'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Celtic Park.
    21'
    Frispark Glasgow Rangers.
    22'
    I Glasgow slår Jota en corner fra venstre.
    24'
    Liel Abada
    Celtic Glasgow avanserer forover i Glasgow. Liel Abada avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Bobby Madden tildeler Celtic Glasgow en corner. Jota sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark for Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    26'
    Celtic Glasgow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Glasgow Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Det blir farlig! Frispark for Glasgow Rangers er nær straffområde.
    28'
    Aaron Ramsey
    Aaron Ramsey (Glasgow Rangers) kommer til en målsjanse på Celtic Park, men klarer ikke å score.
    29'
    30'
    31'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Celtic Glasgow.
    32'
    Joe Aribo
    Joe Aribo (Glasgow Rangers) header ballen mot mål, men Celtic Glasgow klarerer.
    33'
    Celtic, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    36'
    36'
    Gult kort til Rangers
    Joe Aribo
    Dommeren gir Joe Aribo (Glasgow Rangers) et gult kort.
    36'
    Josip Juranovic
    Josip Juranovic (Celtic Glasgow) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Gult kort til Celtic
    Callum McGregor
    Callum McGregor (Celtic Glasgow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    John Lundstram
    John Lundstram skyter i stolpen! Nære på for Glasgow Rangers.
    41'
    Skudd utenfor mål, Celtic
    41'
    Aaron Ramsey ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Scott Wright
    Ut: Aaron Ramsey
    Glasgow Rangers gjør sitt første bytte. Aaron Ramsey erstattes av Scott Wright.
    43'
    Frispark for Celtic Glasgow på egen banehalvdel.
    45'
    Ryan Jack
    Dommer Bobby Madden viser Ryan Jack (Glasgow Rangers) det gule kortet.
    45'
    Joe Aribo
    Joe Aribo (Glasgow Rangers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    47'
    48'
    49'
    Kemar Roofe
    Dommer Bobby Madden gir Kemar Roofe (Glasgow Rangers) et gult kort.
    49'
    51'
    Jota (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra venstre på Celtic Park.
    52'
    Reo Hatate
    Celtic Glasgow avanserer forover i Glasgow. Reo Hatate avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    54'
    54'
    Bobby Madden signaliserer et frispark til Glasgow Rangers på egen banehalvdel.
    55'
    Ryan Kent
    Målsjanse! Ryan Kent (Glasgow Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Liel Abada (Celtic Glasgow) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Spillerbytte - Celtic
    Inn: Matt O'Riley
    Ut: Liel Abada
    Liel Abada (Celtic Glasgow) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Matt O'Riley.
    58'
    Inn: Kyogo Furuhashi
    Ut: Tom Rogic
    Celtic Glasgow bytter ut Tom Rogic med Kyogo Furuhashi.
    58'
    62'
    63'
    Mål for Celtic!
    Celtic 1 - 0 Rangers
    Mål: Greg Taylor
    Målgivende: Callum McGregor
    Mål! Greg Taylor gir Celtic Glasgow ledelsen 1-0 i Glasgow. Flott spill fra Callum McGregor før målet.
    64'
    Celtic Glasgow angriper, men blir avblåst for offside.
    67'
    Inn: Tony Ralston
    Ut: Josip Juranovic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celtic Glasgow. Inn kommer Tony Ralston, mens Josip Juranovic tar plass på benken.
    67'
    68'
    I Glasgow slår Jota en corner fra høyre.
    69'
    Celtic Glasgow angriper, og Daizen Maeda sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    69'
    Carl Starfelt
    Celtic Glasgow fosser forover og Carl Starfelt fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Bobby Madden tildeler Glasgow Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    John Lundstram (Glasgow Rangers) fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Frispark til Celtic Glasgow på halvdelen til Glasgow Rangers.
    72'
    Connor Goldson
    Connor Goldson (Glasgow Rangers) mottar sitt første gule kort for dagen på Celtic Park.
    73'
    Jota (Celtic Glasgow) slår en corner fra venstre side på Celtic Park.
    74'
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Joe Aribo
    Giovanni van Bronckhorst (Glasgow Rangers) gjør sitt andre bytte for dagen. Scott Arfield erstatter Joe Aribo.
    75'
    Inn: Steven Davis
    Ut: Ryan Jack
    Ryan Jack (Glasgow Rangers) erstattes av Steven Davis.
    75'
    76'
    Skudd utenfor mål, Rangers
    77'
    78'
    Mål for Rangers!
    Celtic 1 - 1 Rangers
    Mål: Scott Arfield
    Målgivende: Kemar Roofe
    Utligning! Scott Arfield setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Kemar Roofe sto for den målgivende pasningen.
    78'
    80'
    Celtic Glasgow avanserer forover i Glasgow. Callum McGregor avslutter, men treffer ikke mål.
    81'
    Glasgow Rangers fosser fremover, men Bobby Madden blåser for offside på Celtic Park.
    83'
    87'
    Kyogo Furuhashi
    Kyogo Furuhashi (Celtic Glasgow) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Steven Davis
    Sjanse! Glasgow Rangers avanserer forover, men Steven Davis avslutter utenfor.
    89'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    Bobby Madden tildeler Celtic Glasgow en corner. Jota sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    I Glasgow slår Matt O'Riley en corner fra høyre.
    90'+4
    1. ekstraomgang
    Inn: Stephen Welsh
    Ut: Greg Taylor
    Bytte for Celtic Glasgow. Stephen Welsh kommer inn for Greg Taylor på Celtic Park.
    91'
    Inn: James Forrest
    Ut: Daizen Maeda
    Ange Postecoglou gjør dagens femte bytte i Glasgow, når han tar ut Daizen Maeda og setter inn James Forrest.
    91'
    Matt O'Riley (Celtic Glasgow) løfter inn en corner fra høyre på Celtic Park.
    96'
    Kan Celtic Glasgow utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    97'
    99'
    100'
    101'
    101'
    Inn: Glen Kamara
    Ut: John Lundstram
    Glasgow Rangers bytter ut John Lundstram med Glen Kamara. Dette er det fjerde byttet som Giovanni van Bronckhorst gjør i dagens kamp.
    102'
    104'
    Jota
    Jota (Celtic Glasgow) kommer seg fri på Celtic Park, men avslutningen går utenfor.
    105'
    105'+1
    2. ekstraomgang
    En av Celtic Glasgows spillere går i offside.
    108'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Glasgow fordi Borna Barisic får behandling for en skade på banen.
    108'
    Inn: Leon Balogun
    Ut: Borna Barisic
    Leon Balogun (Glasgow Rangers) erstatter Borna Barisic som ser ut til å måtte forlate Celtic Park med en skade.
    109'
    Inn: Fashion Sakala
    Ut: Kemar Roofe
    Giovanni van Bronckhorst (Glasgow Rangers) gjør sitt sjette bytte for dagen. Fashion Sakala erstatter Kemar Roofe.
    109'
    Inn: David Turnbull
    Ut: Reo Hatate
    Ange Postecoglou gjør dagens sjette bytte i Glasgow, når han tar ut Reo Hatate og setter inn David Turnbull.
    109'
    James Tavernier (Glasgow Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Celtic Park.
    111'
    112'
    113'
    114'
    Celtic scorer selvmål!
    Celtic 1 - 2 Rangers
    Mål: Carl Starfelt
    Et uheldig selvmål av Carl Starfelt gjør at det står 1-2 på Celtic Park.
    114'
    Calvin Bassey
    Calvin Ughelumba (Glasgow Rangers) pådrar seg et gult kort.
    116'
    Bobby Madden tildeler Glasgow Rangers en corner. Ryan Kent sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    117'
    118'
    118'
    120'
    Tony Ralston
    Tony Ralston (Celtic Glasgow) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    120'
    Dommer Bobby Madden venter med å sette i gang spillet fordi Fashion Sakala ligger nede.
    120'
    Fashion Sakala er på beina igjen og fortsetter kampen på Celtic Park.
    120'+2
    120'+3
    Celtic Glasgow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Glasgow Rangers.