Dagens dommer, Jose Luis Munuera Montero, blåser i gang kampen.
    I Vigo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Frispark Celta de Vigo.
    1'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Celta de Vigo en corner. Brais Mendez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    2'
    Brais Mendez (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra venstre på Municipal de Balaidos.
    2'
    Frispark for Levante UD på egen banehalvdel.
    3'
    Enis Bardhi
    Sjanse i Vigo! Enis Bardhi (Levante UD) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Jose Campana (Levante UD) slår en corner fra venstre side på Municipal de Balaidos.
    4'
    Frispark til Celta de Vigo på halvdelen til Levante UD.
    10'
    Mål for Levante UD!
    Celta Vigo 0 - 1 Levante UD
    Mål: Enis Bardhi
    Målgivende: Jose Campana
    Enis Bardhi setter ballen i nettet og Levante UD leder nå 0-1. Jose Campana sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Målet til Levante UD sjekkes av VAR
    15'
    Målet til Levante UD blir annullert
    15'
    Levante UD angriper, men Carlos Clerc vinkes av for offside.
    15'
    I Vigo slår Brais Mendez en corner fra høyre.
    16'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Levante UD på egen banehalvdel.
    17'
    Levante UD tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Brais Mendez
    Celta de Vigo angriper i Vigo. Brais Mendez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    Levante UD, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    24'
    Rafinha
    Celta de Vigo angriper og Rafinha får avsluttet. Headingen treffer ikke Levante UD-målet.
    25'
    Jose Campana
    Jose Campana (Levante UD) kommer seg fri på Municipal de Balaidos, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    27'
    Celta Vigo 0 - 2 Levante UD
    Målgivende: Roger Marti
    I Vigo øker Levante UD ledelsen til 0-2 takket være et mål av Enis Bardhi. Flott spill fra Roger Marti før målet.
    28'
    34'
    Celta de Vigo angriper i Vigo. Brais Mendez fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    I Vigo slår Brais Mendez en corner fra venstre.
    36'
    Mål for Celta Vigo!
    Celta Vigo 1 - 2 Levante UD
    Mål: Santi Mina
    Målgivende: Nestor Araujo
    Santi Mina (Celta de Vigo) reduserer til 1-2 etter en heading. Det er en fin assist fra Nestor Araujo.
    36'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    37'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    39'
    Jeison Murillo
    Jeison Murillo (Celta de Vigo) header utenfor.
    40'
    40'
    Celta de Vigo angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Levante UD er nær straffområde.
    42'
    Gult kort til Celta Vigo
    Rafinha
    Rafinha får gult kort og må stå over en kamp for Celta de Vigo!
    42'
    Enis Bardhi
    Enis Bardhi (Levante UD) kommer til en målsjanse på Municipal de Balaidos, men klarer ikke å score.
    43'
    Frispark til Levante UD på halvdelen til Celta de Vigo.
    45'
    Celta Vigo 2 - 2 Levante UD
    Mål: Iago Aspas
    Målgivende: Santi Mina
    Iago Aspas utligner til 2-2 på Municipal de Balaidos. Santi Mina var nest sist på ballen.
    45'+2
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Levante UD.
    45'+3
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Filip Bradaric
    Ut: Okay Yokuslu
    Celta de Vigo bytter ut Okay Yokuslu med Filip Bradaric. Dette er det første byttet som Oscar Garcia gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Nolito
    Ut: Fran Beltran
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Nolito, mens Fran Beltran tar plass på benken.
    46'
    50'
    Dommer Jose Luis Munuera Montero ser at linjemannen løfter flagget, og Celta de Vigos Santi Mina blåses av for offside.
    51'
    Celta Vigo 2 - 3 Levante UD
    Mål: Borja Mayoral
    Målgivende: Ruben Rochina
    Mål! Borja Mayoral gir Levante UD ledelsen 2-3 i Vigo. Ruben Rochina var nest sist på ballen.
    52'
    54'
    55'
    55'
    56'
    57'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    58'
    Rødt kort!
    Spilleren på Celta Vigo får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    59'
    Rødt kort til Levante UD
    Jorge Miramon
    Levante UD må klare seg uten Jorge Miramon etter at han får et direkte rødt kort!
    59'
    Brais Mendez (Celta de Vigo) slår en corner fra venstre side på Municipal de Balaidos.
    60'
    Iago Aspas
    Celta de Vigo angriper på Municipal de Balaidos, men Iago Aspas header utenfor.
    60'
    Rafinha
    Celta de Vigo angriper, men avslutningen til Rafinha går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Levante UD
    Inn: Coke
    Ut: Roger Marti
    Bytte for Levante UD. Coke kommer inn for Roger Marti på Municipal de Balaidos.
    66'
    69'
    Jose Campana (Levante UD) løfter inn en corner fra venstre på Municipal de Balaidos.
    72'
    74'
    Inn: Gonzalo Melero
    Ut: Enis Bardhi
    Levante UD bytter ut Enis Bardhi med Gonzalo Melero.
    76'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Borja Mayoral
    Levante UD gjør sitt tredje bytte. Borja Mayoral erstattes av Jose Luis Morales.
    76'
    I Vigo slår Jose Campana en corner fra venstre.
    79'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Levante UD en corner. Ruben Rochina sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    80'
    Inn: Hugo Mallo
    Ut: Kevin Vazquez
    Oscar Garcia (Celta de Vigo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Hugo Mallo erstatter Kevin Vazquez.
    80'
    Frispark i en god posisjon for Celta de Vigo!
    82'
    84'
    Nolito
    Nolito (Celta de Vigo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Inn: Gabriel Fernandez
    Ut: Brais Mendez
    Brais Mendez (Celta de Vigo) erstattes av Gabriel Fernandez.
    85'
    Nolito (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Balaidos.
    86'
    Nestor Araujo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Coke ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    Nolito (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Municipal de Balaidos.
    89'
    Rafinha
    Celta de Vigo angriper. Rafinha får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'
    90'
    Inn: Juan Hernandez
    Ut: Nestor Araujo
    Celta de Vigo bytter ut Nestor Araujo som ikke ser ut til å kunne fortsette. Oscar Garcia blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Juan Hernandez.
    90'
    Coke er på beina igjen og fortsetter kampen på Municipal de Balaidos.
    90'+1
    Inn: Nikola Vukcevic
    Ut: Ruben Rochina
    Ruben Rochina (Levante UD) erstattes av Nikola Vukcevic.
    90'+3
    Målet til Celta Vigo sjekkes av VAR
    90'+4
    Målet til Celta Vigo blir annullert
    90'+4
    Andre gule kort til Celta Vigo
    Nolito
    Utvisning! Nolito (Celta de Vigo) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    90'+5
    Offside! Nolito (Celta de Vigo) er alene igjennom, men dommer Jose Luis Munuera Montero ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+5
    Inn: Sergio Postigo
    Ut: Nemanja Radoja
    Paco Lopez gjør dagens femte bytte i Vigo, når han tar ut Nemanja Radoja og setter inn Sergio Postigo.
    90'+8
    Rafinha
    Celta de Vigo avanserer forover i Vigo. Rafinha avslutter, men treffer ikke mål.