Frispark for CD Universidad Cesar Vallejo på egen banehalvdel.
    CD Universidad Cesar Vallejo angriper, men avslutningen til Carlos Ascues går utenfor.
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Club Olimpia.
    I Lima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    En av Club Olimpias spillere blir avblåst for offside på Estadio Nacional.
    6'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til CD Universidad Cesar Vallejo på egen banehalvdel.
    7'
    Club Olimpia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CD Universidad Cesar Vallejo.
    9'
    Osnar Noronha Montani
    CD Universidad Cesar Vallejo angriper. Osnar Noronha får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    10'
    Club Olimpia, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Frispark til Club Olimpia på halvdelen til CD Universidad Cesar Vallejo.
    10'
    CD Universidad Cesar Vallejo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Dommer Jesus Valenzuela venter med å sette i gang spillet fordi Arquimedes Figuera ligger nede.
    15'
    Arquimedes Figuera ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lima.
    16'
    18'
    Alejandro Daniel Silva Gonzalez
    Alejandro Silva (Club Olimpia) kommer seg fri på Estadio Nacional, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Orlando Nunez (CD Universidad Cesar Vallejo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Nacional.
    20'
    CD Universidad Cesar Vallejo slipper å klare seg uten Orlando Nunez som kommer tilbake på banen i Lima.
    21'
    Arquimedes Figuera ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    Arquimedes Figuera kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Nacional.
    22'
    Frispark CD Universidad Cesar Vallejo.
    24'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til CD Universidad Cesar Vallejo.
    24'
    Renzo Renato Garces Mori
    Renzo Garces (CD Universidad Cesar Vallejo) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    25'
    25'
    26'
    Gult kort til Club Olimpia
    Ivan Torres
    Ivan Torres (Club Olimpia) pådrar seg et gult kort.
    27'
    28'
    I Lima slår Alejandro Silva en corner fra høyre.
    29'
    Mål for Club Olimpia!
    CD Universidad Cesar Vallejo 0 - 1 Club Olimpia
    Mål: Jorge Eduardo Recalde Ramirez
    Målgivende: Antolin Alcaraz
    Jorge Recalde header ballen i mål og Club Olimpia leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Antolin Alcaraz.
    29'
    Frispark for Club Olimpia på egen banehalvdel.
    32'
    Club Olimpia fosser forover og Alejandro Silva fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    33'
    CD Universidad Cesar Vallejo, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Alejandro Silva (Club Olimpia) kommer til en målsjanse på Estadio Nacional, men klarer ikke å score.
    34'
    35'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Hjørnespark til CD Universidad Cesar Vallejo
    37'
    38'
    Victor Ezequiel Salazar
    Victor Salazar (Club Olimpia) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    39'
    Målsjanse på Estadio Nacional! Renzo Garces fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    På Estadio Nacional skyter Osnar Noronha (CD Universidad Cesar Vallejo) rett i tverrliggeren!
    40'
    40'
    41'
    Derlis Gonzalez
    Derlis Gonzalez (Club Olimpia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lima fordi Osnar Noronha får behandling for en skade på banen.
    44'
    Osnar Noronha er tilbake på banen igjen.
    45'
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - CD Universidad Cesar Vallejo
    Inn: Erick Stalin Morillo Calderon
    Ut: Carlos Cabello
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Universidad Cesar Vallejo. Inn kommer Erick Morillo, mens Carlos Cabello tar plass på benken.
    46'
    46'
    48'
    49'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til CD Universidad Cesar Vallejo like utenfor Club Olimpia-området.
    52'
    Frispark i en god posisjon for CD Universidad Cesar Vallejo!
    53'
    Frispark til CD Universidad Cesar Vallejo på halvdelen til Club Olimpia.
    53'
    Sjanse! Club Olimpia avanserer forover, men Derlis Gonzalez avslutter utenfor.
    55'
    Club Olimpia fosser fremover, men Jesus Valenzuela blåser for offside på Estadio Nacional.
    56'
    Inn: Alberto Benjamin Ampuero Arostegui
    Ut: Leandro Roberto Fleitas Ovejero
    Leandro Fleitas (CD Universidad Cesar Vallejo) erstattes av Benjamin Ampuero.
    60'
    Club Olimpia avanserer forover i Lima. Derlis Gonzalez avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Inn: Abdiel Arroyo
    Ut: Patricio Arce
    Jose Del Solar (CD Universidad Cesar Vallejo) gjør sitt tredje bytte for dagen. Abdiel Arroyo erstatter Patricio Arce.
    63'
    Målsjanse til Club Olimpia! Derlis Gonzalez treffer mål, men keeper redder.
    65'
    65'
    Antolin Alcaraz
    Dommer Jesus Valenzuela viser Antolin Alcaraz (Club Olimpia) det gule kortet.
    66'
    66'
    Abdiel Arroyo
    CD Universidad Cesar Vallejo angriper i Lima. Abdiel Arroyo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    67'
    Spillerbytte - Club Olimpia
    Inn: Guillermo Miguel Paiva Ayala
    Ut: Jorge Eduardo Recalde Ramirez
    Club Olimpia gjør sitt første bytte. Jorge Recalde erstattes av Guillermo Paiva.
    71'
    Målsjanse! Alejandro Silva (Club Olimpia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Inn: Jorge Luis Emerson Rios Guevara
    Ut: Carlos Ascues
    Bytte for CD Universidad Cesar Vallejo. Jorge Rios kommer inn for Carlos Ascues på Estadio Nacional.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for Club Olimpia er nær straffområde.
    74'
    Gult kort til CD Universidad Cesar Vallejo
    Renzo Garces (CD Universidad Cesar Vallejo) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Nacional.
    74'
    Alejandro Silva (Club Olimpia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    Jesus Valenzuela signaliserer et frispark til Club Olimpia på egen banehalvdel.
    76'
    Alejandro Silva (Club Olimpia) slår en corner fra venstre side på Estadio Nacional.
    77'
    Frisparket tildelt Club Olimpia er farlig nær CD Universidad Cesar Vallejos målområde.