Antonio La Gumina
    Mirandes angriper. Antonio La Gumina får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    2'
    Elche CF, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Elche angriper i Miranda de Ebro, men blir avblåst for offside.
    5'
    Mirandes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Manuel Nieto
    Elche avanserer forover i Miranda de Ebro. Manuel Nieto avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Mirandes på egen banehalvdel.
    9'
    Tete Morente
    Tete Morente (Elche) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal de Anduva, men klarer ikke å score.
    12'
    En av Mirandess spillere går i offside.
    13'
    Nicolas Federico Castro
    Elche angriper i Miranda de Ebro. Nicolas Federico Castro fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Hjørnespark til CD Mirandes
    20'
    21'
    Frispark for Mirandes på egen banehalvdel.
    23'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Elche like utenfor Mirandes-området.
    24'
    Pedro Bigas
    I Miranda de Ebro header Pedro Bigas (Elche) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Sjanse i Miranda de Ebro! Nicolas Federico Castro (Elche) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    CD Mirandes, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Nicolas Federico Castro (Elche) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Municipal de Anduva.
    27'
    Ruben Avalos Barrera tildeler Elche en corner. Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Carlos Martin Dominguez
    Mirandes avanserer forover på Estadio Municipal de Anduva og Carlos Martin Dominguez kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Elche.
    30'
    30'
    Nicolas Federico Castro er tilbake på banen igjen.
    31'
    32'
    Gult kort til Elche CF
    Sergio Bermejo
    Sergio Bermejo (Elche) får et gult kort av dommer Ruben Avalos Barrera.
    32'
    Ilyas Chaira
    Ilyas Chaira (Mirandes) kommer seg fri på Estadio Municipal de Anduva, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Arnau Puigmal (Elche) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Anduva.
    38'
    Mirandes avanserer forover i Miranda de Ebro. Antonio La Gumina avslutter, men treffer ikke mål.
    39'
    41'
    Elche tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    44'
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau (Elche) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal de Anduva.
    45'+1
    Sebastian Mendez
    Sebastian Mendez (Elche) avanserer forover på Estadio Municipal de Anduva. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Elche CF
    Inn: Adam Boayar Benaisa
    Ut: Nicolas Federico Castro
    Elche gjør sitt første bytte. Nicolas Federico Castro erstattes av Adam Boayar Benaisa.
    46'
    Inn: Oscar Plano
    Ut: Manuel Nieto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Elche. Inn kommer Oscar Plano, mens Manuel Nieto tar plass på benken.
    46'
    Frispark Elche.
    47'
    Elche angriper i Miranda de Ebro. Sergio Bermejo fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Adam Boayar Benaisa
    Elche angriper, men avslutningen til Adam Boayar Benaisa går utenfor.
    51'
    Ruben Avalos Barrera signaliserer et frispark til Mirandes.
    52'
    55'
    I Miranda de Ebro har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    En av Elches spillere blir avblåst for offside på Estadio Municipal de Anduva.
    57'
    58'
    61'
    Hjørnespark til Elche CF
    64'
    66'
    Spillerbytte - CD Mirandes
    Inn: Javier Marton
    Ut: Antonio La Gumina
    Alessio Lisci (Mirandes) gjør sitt første bytte for dagen. Javier Marton erstatter Antonio La Gumina.
    67'
    Gabriel Martinez Aguilera
    Mirandes angriper i Miranda de Ebro. Gabriel Martinez Aguilera avslutter på mål, men greier ikke å score.
    68'
    68'
    69'
    Målsjanse til Elche! Tete Morente treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    71'
    71'
    Frispark til Elche på halvdelen til Mirandes.
    71'
    Gult kort til CD Mirandes
    Jonathan German Gomez
    Jonathan German Gomez (Mirandes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for Elche er nær straffområde.
    72'
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau
    Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau (Elche) kommer seg fri på Estadio Municipal de Anduva, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Frispark for Elche på egen banehalvdel.
    74'
    Frispark i en god posisjon for Mirandes!
    74'
    I Miranda de Ebro slår Mathis Lachuer en corner fra høyre.
    76'
    Mål for CD Mirandes!
    CD Mirandes 1 - 0 Elche CF
    Mål: Pablo Tomeo
    Målgivende: Mathis Lachuer
    Mirandes leder 1-0 etter en scoring av Pablo Tomeo. Mathis Lachuer sto for den målgivende pasningen.
    76'
    Inn: Rodrigo Mendoza Martinez Moya
    Ut: Tete Morente
    Bytte for Elche. Rodrigo Mendoza Martinez Moya kommer inn for Tete Morente på Estadio Municipal de Anduva.
    79'
    Inn: Rafael Leonardo Nunez Mata
    Ut: Sergio Bermejo
    Elche bytter ut Sergio Bermejo med Rafael Leonardo Nunez Mata. Dette er det fjerde byttet som Sebastian Beccacece gjør i dagens kamp.
    79'
    79'
    80'
    Dommeren gir Gabriel Martinez Aguilera (Mirandes) et gult kort.
    81'
    82'
    Lautaro De Leon Billar
    Lautaro De Leon Billar fra Mirandes er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    82'
    82'
    Mål for Elche CF!
    CD Mirandes 1 - 1 Elche CF
    Mål: Adam Boayar Benaisa
    Målgivende: Rafael Leonardo Nunez Mata
    Mål! Elche utligner på Estadio Municipal de Anduva. Målscorer: Adam Boayar Benaisa. Det er en fin assist fra Rafael Leonardo Nunez Mata.
    83'
    Elche fosser forover og Nicolas Ezequiel Fernandez Mercau fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.