1-1
    I Barranquilla slår Yimmi Chara en corner fra høyre.
    3'
    Gabriel Fuentes
    CD Junior FC angriper i Barranquilla. Gabriel Fuentes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Universitario de Deportes, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Universitario tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Walmer Pacheco
    CD Junior FC angriper, men avslutningen til Walmer Pacheco går utenfor.
    14'
    Skudd utenfor mål, CD Junior FC
    16'
    Carlos Bacca (CD Junior FC) vinkes av for offside i Barranquilla.
    17'
    Yimmi Chara (CD Junior FC) slår en corner fra høyre side på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    19'
    Brayan Ceballos
    Målsjanse til CD Junior FC! Brayan Ceballos treffer mål, men keeper redder.
    19'
    19'
    Leandro Rey Hilfer signaliserer et frispark til Universitario på egen banehalvdel.
    20'
    Leandro Rey Hilfer signaliserer et frispark til Universitario.
    21'
    Marco Antonio Saravia Antinori
    Marco Antonio Saravia Antinori (Universitario) kommer seg fri på Estadio Metropolitano Roberto Melendez, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Mål for Universitario de Deportes!
    CD Junior FC 0 - 1 Universitario de Deportes
    Mål: Aldo Corzo
    Mål! Aldo Corzo gir Universitario ledelsen 0-1 i Barranquilla.
    22'
    Målet til Universitario de Deportes sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Universitario de Deportes blir stående
    24'
    Frispark CD Junior FC.
    24'
    Frispark for Universitario på egen banehalvdel.
    28'
    I Barranquilla har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Martin Perez Guedes (Universitario) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    30'
    Leandro Rey Hilfer tildeler Universitario en corner. Martin Perez Guedes sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    32'
    Universitario fosser fremover, men Leandro Rey Hilfer blåser for offside på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    33'
    Frispark til Universitario på halvdelen til CD Junior FC.
    34'
    Rodrigo Urena
    Sjanse til Universitario! Rodrigo Urena er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    CD Junior FC, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    35'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sebastian Angel Britos Rodriguez (Universitario) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Sebastian Angel Britos Rodriguez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    36'
    37'
    Yimmi Chara (CD Junior FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    42'
    Didier Moreno
    Didier Andres Moreno (CD Junior FC) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    42'
    Mål for CD Junior FC!
    CD Junior FC 1 - 1 Universitario de Deportes
    Mål: Deiber Caicedo
    Målgivende: Carlos Bacca
    Deiber Caicedo scorer og utligningen er et faktum på Estadio Metropolitano Roberto Melendez. 1-1. Carlos Bacca var nest sist på ballen.
    44'
    Målet til CD Junior FC sjekkes av VAR
    45'+1
    Målet til CD Junior FC blir stående
    45'+2
    Gult kort til Universitario de Deportes
    Martin Perez Guedes
    Dommer Leandro Rey Hilfer gir Martin Perez Guedes (Universitario) et gult kort.
    45'+3
    Gult kort til CD Junior FC
    Deiber Caicedo
    Dommer Leandro Rey Hilfer viser Deiber Caicedo (CD Junior FC) det gule kortet.
    45'+3
    Frispark i en god posisjon for CD Junior FC!
    45'+4
    Williams Ismael Riveros Ibanez
    Williams Ismael Riveros Ibanez (Universitario) får et gult kort av dommer Leandro Rey Hilfer.
    45'+4
    CD Junior FC angriper i Barranquilla. Deiber Caicedo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    46'
    I Barranquilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    52'
    Leandro Rey Hilfer signaliserer et frispark til CD Junior FC like utenfor Universitario-området.
    52'
    Deiber Caicedo (CD Junior FC) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barranquilla fordi Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez får behandling for en skade på banen.
    55'
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    56'
    Universitario angriper i Barranquilla, men blir avblåst for offside.
    57'
    Kan CD Junior FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    En av CD Junior FCs spillere blir avblåst for offside.
    59'
    61'
    Målet til CD Junior FC blir annullert
    61'
    62'
    Frispark for CD Junior FC på egen banehalvdel.
    63'
    65'
    Yimmi Chara
    CD Junior FC avanserer forover i Barranquilla. Yimmi Chara avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Spillerbytte - Universitario de Deportes
    Inn: Alex Eduardo Valera Sandoval
    Ut: Jose Daniel Rivera Martinez
    Jose Daniel Rivera Martinez (Universitario) erstattes av Alex Eduardo Valera Sandoval.
    68'
    Martin Perez Guedes (Universitario) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Diego Fernando Dorregaray
    Ut: Flores Edison
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Universitario. Inn kommer Diego Fernando Dorregaray, mens Flores Edison tar plass på benken.
    68'
    Alex Eduardo Valera Sandoval
    Alex Eduardo Valera Sandoval skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Universitario.
    71'
    72'
    Inn: Jairo Jair Concha Gonzales
    Ut: Martin Perez Guedes
    Fabian Daniel Bustos (Universitario) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jairo Jair Concha Gonzales erstatter Martin Perez Guedes.
    73'
    Yimmi Chara
    Yimmi Chara (CD Junior FC) kommer til en målsjanse på Estadio Metropolitano Roberto Melendez, men klarer ikke å score.
    74'
    75'
    Spillerbytte - CD Junior FC
    Inn: Luis Gonzalez
    Ut: Yimmi Chara
    Arturo Reyes gjør dagens første bytte i Barranquilla, når han tar ut Yimmi Chara og setter inn Luis Gonzalez.
    76'
    Inn: Vladimir Hernandez
    Ut: Jose Enamorado
    Bytte for CD Junior FC. Vladimir Hernandez kommer inn for Jose Enamorado på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    76'
    Leandro Rey Hilfer signaliserer et frispark til CD Junior FC.
    77'
    I Barranquilla slår Luis Gonzalez en corner fra høyre.
    78'
    80'
    Målet til Universitario de Deportes blir annullert
    81'
    82'
    Jorge Salvador Murrugarra Torres
    Målsjanse! Jorge Salvador Murrugarra Torres (Universitario) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    CD Junior FC angriper, men blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Marco Perez
    Ut: Carlos Bacca
    CD Junior FC bytter ut Carlos Bacca med Marco Perez. Dette er det tredje byttet som Arturo Reyes gjør i dagens kamp.
    85'
    CD Junior FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Inn: Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus
    Ut: Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez
    Universitario bytter ut Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez med Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus. Dette er det fjerde byttet som Fabian Daniel Bustos gjør i dagens kamp.
    87'
    CD Junior FC angriper. Deiber Caicedo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    Luis Gonzalez (CD Junior FC) slår en corner fra venstre side på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    88'
    Inn: Steven Andres Rodriguez Ossa
    Ut: Deiber Caicedo
    Arturo Reyes (CD Junior FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Steven Andres Rodriguez Ossa erstatter Deiber Caicedo.
    90'
    Leandro Rey Hilfer tildeler CD Junior FC en corner. Luis Gonzalez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Vladimir Hernandez (CD Junior FC) slår en corner fra venstre side på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.