1-1
Arce Barrios45' (Str.)
    CD Junior FC angriper, men Facundo Tello Figueroa blåser for offside.
    1'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til LDU Quito på egen banehalvdel.
    2'
    Lucas Ezequiel Piovi
    Målsjanse til LDU Quito! Lucas Ezequiel Piovi treffer mål, men keeper redder.
    3'
    CD Junior FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Lisandro Joel Alzugaray (LDU Quito) slår en corner fra venstre side på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    3'
    Frispark til CD Junior FC på halvdelen til LDU Quito.
    6'
    Victor Cantillo
    Victor Cantillo (CD Junior FC) kommer seg fri på Estadio Metropolitano Roberto Melendez, men avslutningen går utenfor.
    6'
    Straffe til CD Junior FC
    8'
    Gabriel Villamil
    LDU Quito avanserer forover i Barranquilla. Gabriel Villamil avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    VAR sjekker om det er straffe til CD Junior FC
    9'
    Dommeren dømmer straffe til CD Junior FC
    11'
    CD Junior FC scorer på straffe!
    CD Junior FC 1 - 0 LDU Quito
    Mål: Carlos Bacca
    Mål! CD Junior FC får et straffespark som Carlos Bacca setter i mål på Estadio Metropolitano Roberto Melendez. Stillingen er dermed 1-0.
    12'
    Facundo Tello Figueroa tildeler CD Junior FC en corner. Yimmi Chara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Deiber Caicedo
    Deiber Caicedo (CD Junior FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    14'
    CD Junior FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Lisandro Joel Alzugaray
    Sjanse i Barranquilla! Lisandro Joel Alzugaray (LDU Quito) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Jose Quinteros
    LDU Quito angriper i Barranquilla. Jose Quinteros avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Gult kort til CD Junior FC
    Howell Harley Mena Posada
    Howell Harley Mena Posada (CD Junior FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    21'
    Gult kort til LDU Quito
    Michael Estrada
    Dommeren gir Michael Estrada (LDU Quito) et gult kort.
    21'
    Lisandro Joel Alzugaray (LDU Quito) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    22'
    Kan LDU Quito utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    LDU Quito angriper. Jose Quinteros får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Dommer Facundo Tello Figueroa venter med å sette i gang spillet fordi Lisandro Joel Alzugaray ligger nede.
    28'
    Spillerbytte - LDU Quito
    Inn: Luis Estupinan
    Ut: Lisandro Joel Alzugaray
    Bytte for LDU Quito. Luis Estupinan kommer inn for Lisandro Joel Alzugaray på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    29'
    Lisandro Joel Alzugaray er tilbake på banen igjen.
    29'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til LDU Quito.
    30'
    Offside! Jose Enamorado blir vinket av og CD Junior FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    31'
    Luis Estupinan
    Målsjanse på Estadio Metropolitano Roberto Melendez! Luis Estupinan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Michael Estrada (LDU Quito) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    En av CD Junior FCs spillere blir avblåst for offside på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    37'
    I Barranquilla har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Frispark for LDU Quito på egen banehalvdel.
    38'
    Jose Enamorado
    CD Junior FC angriper i Barranquilla. Jose Enamorado fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    LDU Quito tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til CD Junior FC på egen banehalvdel.
    42'
    Straffe til LDU Quito
    44'
    LDU Quito scorer på straffe!
    CD Junior FC 1 - 1 LDU Quito
    Mål: Alex Adrian Arce Barrios
    Alex Adrian Arce Barrios setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    45'
    Sjanse! CD Junior FC avanserer forover, men Deiber Caicedo avslutter utenfor.
    49'
    I Barranquilla slår Leonel Enrique Quinonez Padilla en corner fra venstre.
    50'
    Michael Estrada (LDU Quito) kommer til en målsjanse på Estadio Metropolitano Roberto Melendez, men klarer ikke å score.
    51'
    Facundo Tello Figueroa tildeler LDU Quito en corner. Lucas Ezequiel Piovi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Skudd på mål, LDU Quito
    54'
    54'
    Frispark for CD Junior FC på egen banehalvdel.
    56'
    Lucas Ezequiel Piovi (LDU Quito) slår en corner fra høyre side på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    57'
    59'
    Jose Enamorado (CD Junior FC) avanserer forover på Estadio Metropolitano Roberto Melendez. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    LDU Quito, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    CD Junior FC fosser forover og Deiber Caicedo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    Jhojan Esmaides Julio Palacios
    Dommer Facundo Tello Figueroa gir Jhojan Esmaides Julio Palacios (LDU Quito) et gult kort.
    61'
    Frispark CD Junior FC.
    61'
    En av CD Junior FCs spillere går i offside.
    62'
    Spillerbytte - CD Junior FC
    Inn: Luis Gonzalez
    Ut: Yimmi Chara
    Arturo Reyes gjør dagens første bytte i Barranquilla, når han tar ut Yimmi Chara og setter inn Luis Gonzalez.
    63'
    Inn: Marco Perez
    Ut: Deiber Caicedo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Junior FC. Inn kommer Marco Perez, mens Deiber Caicedo tar plass på benken.
    63'
    CD Junior FC avanserer forover i Barranquilla. Victor Cantillo avslutter, men treffer ikke mål.
    68'
    68'
    Luis Estupinan (LDU Quito) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    71'
    Luis Estupinan er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Luis Gonzalez (CD Junior FC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    72'
    75'
    Luis Gonzalez (CD Junior FC) slår en corner fra venstre side på Estadio Metropolitano Roberto Melendez.
    76'
    77'
    79'
    79'
    Luis Gonzalez (CD Junior FC) bommer på straffe!
    80'
    Carlos Bacca
    Carlos Bacca (CD Junior FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Facundo Tello Figueroa signaliserer et frispark til CD Junior FC like utenfor LDU Quito-området.
    81'
    Inn: Bryan Ramirez
    Ut: Michael Estrada
    Josep Alcacer Alcocer (LDU Quito) gjør sitt andre bytte for dagen. Bryan Ramirez erstatter Michael Estrada.
    81'
    Inn: Vladimir Hernandez
    Ut: Jose Enamorado
    CD Junior FC gjør sitt tredje bytte. Jose Enamorado erstattes av Vladimir Hernandez.
    83'
    Inn: Steven Andres Rodriguez Ossa
    Ut: Carlos Bacca
    CD Junior FC bytter ut Carlos Bacca med Steven Andres Rodriguez Ossa. Dette er det fjerde byttet som Arturo Reyes gjør i dagens kamp.
    83'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barranquilla fordi Jermein Pena får behandling for en skade på banen.
    84'
    CD Junior FC slipper å klare seg uten Jermein Pena som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Gabriel Fuentes
    CD Junior FC angriper i Barranquilla. Gabriel Fuentes fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    90'
    Alex Adrian Arce Barrios
    Dommer Facundo Tello Figueroa viser Alex Adrian Arce Barrios (LDU Quito) det gule kortet.