0-1
Carrillo67' (Str.)
2-1
2-2
    Gustavo Tejera tildeler Independiente Medellin en corner. Felipe Pardo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Skudd utenfor mål, Independiente Medellin
    2'
    Frispark for El Nacional på egen banehalvdel.
    4'
    Bryan Gabriel Ona Simbana
    Målsjanse til El Nacional! Bryan Gabriel Ona Simbana treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Independiente Medellin, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til El Nacional.
    5'
    Frispark Independiente Medellin.
    7'
    Jerry Parrales
    El Nacional angriper. Jerry Parrales får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    8'
    Independiente Medellin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Independiente Medellin på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Independiente Medellin på halvdelen til El Nacional.
    13'
    Gult kort til Independiente Medellin
    Victor Moreno
    Victor Moreno (Independiente Medellin) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    14'
    Det blir farlig! Frispark for El Nacional er nær straffområde.
    14'
    Jefferson Valverde
    El Nacional angriper i Quito. Jefferson Valverde fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Maicon Solis
    El Nacional angriper, men avslutningen til Maicon Solis går utenfor.
    17'
    Skudd på mål, Independiente Medellin
    18'
    CD El Nacional, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Mål for Independiente Medellin!
    CD El Nacional 0 - 1 Independiente Medellin
    Mål: Ever Valencia
    Målgivende: Luciano Pons
    Mål! Ever Valencia gir Independiente Medellin en 0-1 ledelse. Luciano Pons sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Quito fordi Walter Chala får behandling for en skade på banen.
    20'
    Målet til Independiente Medellin sjekkes av VAR
    20'
    Målet til Independiente Medellin blir stående
    21'
    Walter Chala ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Quito.
    22'
    Dommer Gustavo Tejera venter med å sette i gang spillet fordi Jorge Antonio Ordonez Galarce ligger nede.
    24'
    El Nacional slipper å klare seg uten Jorge Antonio Ordonez Galarce som kommer tilbake på banen igjen.
    24'
    Gult kort til CD El Nacional
    Walter Chala
    Dommer Gustavo Tejera viser Walter Chala (El Nacional) det gule kortet.
    26'
    I Quito har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Ronie Carrillo
    Ronie Carrillo (El Nacional) kommer seg fri på Estadio Rodrigo Paz Delgado, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Spillerbytte - CD El Nacional
    Inn: Byron Efrain Palacios Velez
    Ut: Jorge Antonio Ordonez Galarce
    Byron Efrain Palacios Velez (El Nacional) erstatter Jorge Antonio Ordonez Galarce som muligens er skadet.
    31'
    El Nacional angriper i Quito. Maicon Solis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    32'
    32'
    Hjørnespark til CD El Nacional
    32'
    Byron Efrain Palacios Velez
    Byron Efrain Palacios Velez (El Nacional) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    32'
    32'
    Luciano Pons
    Independiente Medellin avanserer forover i Quito. Luciano Pons avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    El Nacional tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til El Nacional på egen banehalvdel.
    37'
    Jerry Parrales (El Nacional) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    I Quito header Byron Efrain Palacios Velez (El Nacional) mot mål, men ballen går utenfor.
    41'
    En av Independiente Medellins spillere blir avblåst for offside på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    42'
    Sjanse til El Nacional! Walter Chala er nær ved å score, men keeper redder.
    45'
    45'
    Målsjanse! Maicon Solis (El Nacional) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    45'+2
    I Quito får Byron Efrain Palacios Velez (El Nacional) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    45'+2
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe til CD El Nacional
    47'
    Dommeren dømmer straffe til CD El Nacional
    50'
    Straffe til CD El Nacional
    50'
    El Nacional får tildelt et straffespark på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Jerry Parrales tar straffen ... og bommer!
    51'
    Bryan Gabriel Ona Simbana (El Nacional) slår en corner fra høyre side på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    51'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Independiente Medellin.
    53'
    Mål for CD El Nacional!
    CD El Nacional 1 - 1 Independiente Medellin
    Mål: Byron Efrain Palacios Velez
    Mål! Byron Efrain Palacios Velez utligner for El Nacional. Stillingen er dermed 1-1 i Quito.
    55'
    Målet til CD El Nacional sjekkes av VAR
    56'
    Målet til CD El Nacional blir stående
    57'
    Inn: Gustavo Asprilla
    Ut: Bryan Gabriel Ona Simbana
    Ever Hugo Almeida gjør dagens andre bytte i Quito, når han tar ut Bryan Gabriel Ona Simbana og setter inn Gustavo Asprilla.
    57'
    Frispark for Independiente Medellin på egen banehalvdel.
    57'
    Jhon Palacios vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Jefferson Valverde (El Nacional) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    63'
    63'
    Jhon Palacios er tilbake på banen igjen.
    64'
    Jefferson Valverde (El Nacional) slår en corner fra venstre side på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    64'
    65'
    CD El Nacional scorer på straffe!
    CD El Nacional 2 - 1 Independiente Medellin
    Mål: Ronie Carrillo
    Ronie Carrillo dundrer inn et straffespark på Estadio Rodrigo Paz Delgado. Stillingen er nå 2-1.
    67'
    Spillerbytte - Independiente Medellin
    Inn: Daniel Torres
    Ut: David Loaiza
    Independiente Medellin gjør sitt første bytte. David Loaiza erstattes av Daniel Torres.
    68'
    Inn: Diber Cambindo
    Ut: Luciano Pons
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Independiente Medellin. Inn kommer Diber Cambindo, mens Luciano Pons tar plass på benken.
    68'
    70'
    70'
    Andres Ricaurte
    Andres Ricaurte (Independiente Medellin) får et gult kort av dommer Gustavo Tejera.
    72'
    Inn: Miguel Monsalve
    Ut: Felipe Pardo
    Felipe Pardo (Independiente Medellin) erstattes av Miguel Monsalve.
    73'
    Inn: Edwuin Cetre
    Ut: Jordy Joao Monroy Ararat
    Bytte for Independiente Medellin. Edwuin Cetre kommer inn for Jordy Joao Monroy Ararat på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    73'
    I Quito slår Jefferson Valverde en corner fra høyre.
    75'
    75'
    Diber Cambindo
    Sjanse! Independiente Medellin avanserer forover, men Diber Cambindo avslutter utenfor.
    76'
    Offside! Diber Cambindo (Independiente Medellin) er alene igjennom, men dommer Gustavo Tejera ser at linjemannen er oppe med flagget.
    76'
    Sjanse til Independiente Medellin! Diber Cambindo er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    David Estalin Cabezas Medina (El Nacional) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    77'
    Hjørnespark til Independiente Medellin
    78'
    David Estalin Cabezas Medina er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    79'
    Madison Marcelo Julio Santos
    El Nacional avanserer forover i Quito. Madison Marcelo Julio Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Frispark til El Nacional på halvdelen til Independiente Medellin.
    81'
    Inn: Jipson George Orovio Arroyo
    Ut: Madison Marcelo Julio Santos
    El Nacional bytter ut Madison Marcelo Julio Santos med Jipson George Orovio Arroyo.
    83'
    Inn: Eddy Joel Mejia Montero
    Ut: Byron Efrain Palacios Velez
    El Nacional bytter ut Byron Efrain Palacios Velez med Eddy Joel Mejia Montero. Dette er det fjerde byttet som Ever Hugo Almeida gjør i dagens kamp.
    83'
    83'
    Jhon Palacios
    Jhon Palacios (Independiente Medellin) pådrar seg et gult kort.
    84'
    I Quito har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    Spillet på Estadio Rodrigo Paz Delgado er stoppet midlertidig fordi Gustavo Asprilla ligger nede.
    84'
    Gustavo Asprilla er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Gustavo Tejera tildeler Independiente Medellin en corner. Ever Valencia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    CD El Nacional 2 - 2 Independiente Medellin
    Mål: Daniel Londono
    Daniel Londono scorer og utligningen er et faktum på Estadio Rodrigo Paz Delgado. 2-2.
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Quito fordi Jhon Palacios får behandling for en skade på banen.
    88'
    Inn: Guillermo Tegue
    Ut: Jhon Palacios
    Guillermo Tegue (Independiente Medellin) erstatter Jhon Palacios som ser ut til å måtte forlate Estadio Rodrigo Paz Delgado med en skade.
    89'
    90'
    En av Independiente Medellins spillere går i offside.
    90'+1
    El Nacional angriper i Quito, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    Ever Valencia (Independiente Medellin) slår en corner fra venstre side på Estadio Rodrigo Paz Delgado.
    90'+4
    Eddy Joel Mejia Montero
    Målsjanse til El Nacional! Eddy Joel Mejia Montero treffer mål, men keeper redder.