Kampen er i gang på Caykur Didi Stadium.
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    Frispark til Trabzonspor på halvdelen til Caykur Rizespor.
    Skudd på mål, Trabzonspor
    6'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Cuneyt Cakir tildeler Trabzonspor en corner. Lewis Baker sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Frispark Trabzonspor.
    18'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Yasin Pehlivan
    Yasin Pehlivan (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort, og vil dermed bli suspendert!
    18'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Dommer Cuneyt Cakir venter med å sette i gang spillet fordi Damjan Djokovic ligger nede.
    19'
    Damjan Djokovic er tilbake på banen igjen.
    19'
    Hjørnespark til Trabzonspor
    24'
    Skudd på mål, Caykur Rizespor
    26'
    Trabzonspor, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Spillerbytte - Trabzonspor
    Inn: Yusuf Sari
    Ut: Yunus Malli
    Abdullah Avci gjør dagens første bytte i Rize, når han tar ut Yunus Malli og setter inn Yusuf Sari.
    28'
    Frisparket tildelt Trabzonspor er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    30'
    Tasos Bakasetas (Trabzonspor) slår en corner fra venstre side på Caykur Didi Stadium.
    31'
    31'
    31'
    I Rize slår Lewis Baker en corner fra høyre.
    32'
    Skudd utenfor mål, Caykur Rizespor
    34'
    Tasos Bakasetas
    Sjanse til Trabzonspor! Tasos Bakasetas er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Lewis Baker (Trabzonspor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    36'
    I Rize slår Fernando Boldrin en corner fra høyre.
    39'
    Braian Samudio
    Caykur Rizespor angriper på Caykur Didi Stadium. Braian Samudio header utenfor.
    39'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'
    Fabricio Baiano
    Fabricio Baiano (Caykur Rizespor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Skudd utenfor mål, Trabzonspor
    48'
    Cuneyt Cakir tildeler Trabzonspor en corner. Tasos Bakasetas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    52'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    55'
    57'
    59'
    59'
    59'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Loic Remy
    Ut: Milan Skoda
    Bulent Uygun (Caykur Rizespor) gjør sitt første bytte for dagen. Loic Remy erstatter Milan Skoda.
    60'
    Inn: Sabo Erik
    Ut: Fabricio Baiano
    Fabricio Baiano (Caykur Rizespor) erstattes av Sabo Erik.
    60'
    I Rize har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    63'
    Skade: Trabzonspor
    66'
    Tilbake fra skade: Trabzonspor
    67'
    68'
    68'
    68'
    Gult kort til Trabzonspor
    Vitor Hugo
    Vitor Hugo må stå over en kamp for Trabzonspor etter å ha fått gult kort av dommer Cuneyt Cakir.
    68'
    69'
    Selim Ay
    Selim Ay (Caykur Rizespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    Cuneyt Cakir signaliserer et frispark til Trabzonspor like utenfor Caykur Rizespor-området.
    71'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    73'
    Abdulkadir Parmak
    Dommeren gir Abdulkadir Parmak (Trabzonspor) et gult kort.
    73'
    Ismail Koybasi
    Ismail Koybasi (Caykur Rizespor) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Ismail Koybasi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Ismail Koybasi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    79'
    Inn: Konrad Michalak
    Ut: Yasin Pehlivan
    Caykur Rizespor bytter ut Yasin Pehlivan med Konrad Michalak. Dette er det tredje byttet som Bulent Uygun gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Berat Ayberk Ozdemir
    Ut: Abdulkadir Parmak
    Trabzonspor gjør sitt andre bytte. Abdulkadir Parmak erstattes av Berat Ayberk Ozdemir.
    81'
    84'
    Andre gule kort til Trabzonspor
    Vitor Hugo
    Vitor Hugo (Trabzonspor) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Caykur Didi Stadium.
    86'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Trabzonspor.
    87'
    Inn: Fernando Andrade
    Ut: Braian Samudio
    Bytte for Caykur Rizespor. Fernando Andrade kommer inn for Braian Samudio på Caykur Didi Stadium.
    89'
    Inn: Abdullah Durak
    Ut: Fernando Boldrin
    Bulent Uygun gjør dagens femte bytte i Rize, når han tar ut Fernando Boldrin og setter inn Abdullah Durak.
    89'
    Inn: Majid Hosseini
    Ut: Yusuf Sari
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Trabzonspor. Inn kommer Majid Hosseini, mens Yusuf Sari tar plass på benken.
    89'
    90'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tasos Bakasetas (Trabzonspor) vrir seg av smerte i gresset.
    90'+2
    Tasos Bakasetas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rize.