Jonjo Shelvey
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Adolfo Gaich
    Caykur Rizespor fosser forover og Adolfo Gaich fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    MKE Ankaragucu, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Ankaragucu tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd på mål, MKE Ankaragucu
    7'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    8'
    Caykur Rizespor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra høyre på Caykur Didi Stadium.
    12'
    I Rize har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Det blir farlig! Frispark for Ankaragucu er nær straffområde.
    15'
    Christian Bassogog
    Ankaragucu angriper, men avslutningen til Christian Bassogog går utenfor.
    15'
    Alexis Flips
    Sjanse! Ankaragucu avanserer forover, men Alexis Flips avslutter utenfor.
    16'
    Frispark til Ankaragucu på halvdelen til Caykur Rizespor.
    17'
    Turgut Doman tildeler Ankaragucu en corner. Alexis Flips sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Christian Bassogog (Ankaragucu) vrir seg av smerte i gresset.
    21'
    Efkan Bekiroglu
    Ankaragucu angriper i Rize. Efkan Bekiroglu fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Christian Bassogog ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Rize.
    22'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Sjanse til Caykur Rizespor! Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    24'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Ankaragucu på egen banehalvdel.
    24'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Caykur Rizespor 1 - 0 MKE Ankaragucu
    Mål: Adolfo Gaich
    Målgivende: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Adolfo Gaich setter ballen i nettet og Caykur Rizespor leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi.
    25'
    Ankaragucu angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Frispark for Ankaragucu på egen banehalvdel.
    29'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Gult kort til MKE Ankaragucu
    Ali Sowe
    Ali Sowe (Ankaragucu) pådrar seg et gult kort.
    30'
    Frispark Caykur Rizespor.
    31'
    Caykur Rizespor 2 - 0 MKE Ankaragucu
    Mål: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Målgivende: Jonjo Shelvey
    Mål! Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi gir Caykur Rizespor en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Jonjo Shelvey før målet.
    32'
    Renaldo Showayne Cephas
    Ankaragucu avanserer forover i Rize. Renaldo Showayne Cephas avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Adolfo Gaich (Caykur Rizespor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    36'
    36'
    Tolga Cigerci
    Målsjanse på Caykur Didi Stadium! Tolga Cigerci fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    42'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    45'
    Christian Bassogog (Ankaragucu) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Efkan Bekiroglu (Ankaragucu) kommer til en målsjanse på Caykur Didi Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - MKE Ankaragucu
    Inn: Riad Bajic
    Ut: Ali Sowe
    Ankaragucu bytter ut Ali Sowe med Riad Bajic. Dette er det første byttet som Emre Belozoglu gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Inn: Anastasios Chatzigiovannis
    Ut: Renaldo Showayne Cephas
    Emre Belozoglu (Ankaragucu) gjør sitt andre bytte for dagen. Anastasios Chatzigiovannis erstatter Renaldo Showayne Cephas.
    46'
    Ankaragucu angriper i Rize. Tolga Cigerci avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Frispark i en god posisjon for Ankaragucu!
    55'
    Mål for MKE Ankaragucu!
    Caykur Rizespor 2 - 1 MKE Ankaragucu
    Mål: Riad Bajic
    Målgivende: Efkan Bekiroglu
    Riad Bajic (Ankaragucu) header ballen i mål på Caykur Didi Stadium. Stillingen er nå 2-1. Efkan Bekiroglu sto for den målgivende pasningen.
    56'
    Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi (Caykur Rizespor) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    59'
    Anastasios Chatzigiovannis
    Ankaragucu angriper, og Anastasios Chatzigiovannis sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    60'
    Inn: Pedrinho
    Ut: Tolga Cigerci
    Ankaragucu bytter ut Tolga Cigerci med Pedrinho.
    62'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Ankaragucu.
    64'
    Mert Cetin
    Dommeren gir Mert Cetin (Ankaragucu) et gult kort.
    64'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Caykur Didi Stadium, men klarer ikke å score.
    65'
    Anastasios Chatzigiovannis (Ankaragucu) kommer seg fri på Caykur Didi Stadium, men avslutningen går utenfor.
    66'
    Turgut Doman signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    68'
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Muammer Sarikaya
    Ut: Dal Varesanovic
    Caykur Rizespor gjør sitt første bytte. Dal Varesanovic erstattes av Muammer Sarikaya.
    69'
    Dommer Turgut Doman venter med å sette i gang spillet fordi Gokhan Akkan ligger nede.
    69'
    Gokhan Akkan er på beina igjen og fortsetter kampen på Caykur Didi Stadium.
    71'
    73'
    Riad Bajic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    Inn: Tarik Cetin
    Ut: Gokhan Akkan
    Tarik Cetin (Caykur Rizespor) erstatter Gokhan Akkan som ser ut til å måtte forlate Caykur Didi Stadium med en skade.
    75'
    Inn: Gustavo Sauer
    Ut: David Akintola
    Bytte for Caykur Rizespor. Gustavo Sauer kommer inn for David Akintola på Caykur Didi Stadium.
    75'
    Inn: Martin Yankov Minchev
    Ut: Adolfo Gaich
    Bytte for Caykur Rizespor. Martin Yankov Minchev kommer inn for Adolfo Gaich på Caykur Didi Stadium.
    75'
    Ankaragucu slipper å klare seg uten Riad Bajic som kommer tilbake på banen i Rize.
    76'
    Altin Zeqiri
    Målsjanse! Altin Zeqiri (Caykur Rizespor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Frisparket tildelt Ankaragucu er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    78'
    Hjørnespark til MKE Ankaragucu
    80'
    Ankaragucu angriper. Alexis Flips får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Målsjanse til Ankaragucu! Anastasios Chatzigiovannis treffer mål, men keeper redder.
    82'
    82'
    84'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Emir Han Topcu
    Dommer Turgut Doman viser Emir Han Topcu (Caykur Rizespor) det gule kortet.
    85'
    Dommer Turgut Doman gir Efkan Bekiroglu (Ankaragucu) et gult kort.
    85'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) slår en corner fra høyre side på Caykur Didi Stadium.
    86'
    Inn: Garry Rodrigues
    Ut: Alexis Flips
    Emre Belozoglu (Ankaragucu) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Garry Rodrigues erstatter Alexis Flips.
    87'
    Ankaragucus Anastasios Chatzigiovannis blåses av for offside på Caykur Didi Stadium.
    88'
    Anastasios Chatzigiovannis (Ankaragucu) header utenfor.
    90'+1
    Inn: Seyfettin Anil Yasar
    Ut: Altin Zeqiri
    Altin Zeqiri (Caykur Rizespor) erstattes av Seyfettin Anil Yasar.
    90'+2
    90'+3
    Muammer Sarikaya
    Muammer Sarikaya (Caykur Rizespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Caykur Didi Stadium.
    90'+4
    Sjanse! Ankaragucu avanserer forover, men Efkan Bekiroglu avslutter utenfor.
    90'+6
    Tarik Cetin
    Tarik Cetin (Caykur Rizespor) får et gult kort av dommer Turgut Doman.
    90'+6
    90'+7
    I Rize slår Anastasios Chatzigiovannis en corner fra venstre.
    90'+9
    Caykur Rizespor 2 - 2 MKE Ankaragucu
    Mål: Garry Rodrigues
    Målgivende: Uros Radakovic
    Garry Rodrigues utligner til 2-2 på Caykur Didi Stadium. Uros Radakovic var nest sist på ballen.
    90'+9
    Garry Rodrigues
    Garry Rodrigues (Ankaragucu) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.