I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Rafael Brito (Casa Pia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Pina Manique.
    Casa Pia bytter ut Rafael Brito som ikke ser ut til å kunne fortsette. Goncalo Jose Goncalves dos Santos blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Benedito Mambuene Mukendi.
    9'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    11'
    Manuel Antonio Rodrigues Oliveira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    12'
    Angelo Pelegrinelli Neto
    Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) kommer til en målsjanse på Estadio Pina Manique, men klarer ikke å score.
    17'
    Manuel Antonio Rodrigues Oliveira tildeler Casa Pia en corner. Leonardo Filipe Cruz Lelo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Leonardo Filipe Cruz Lelo
    Casa Pia angriper, men avslutningen til Leonardo Filipe Cruz Lelo går utenfor.
    18'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    19'
    I Lisboa slår Tidjany Chabrol en corner fra venstre.
    20'
    Frispark til Casa Pia på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    29'
    Manuel Antonio Rodrigues Oliveira signaliserer et frispark til Casa Pia like utenfor Gil Vicente Barcelos-området.
    32'
    Gaizka Larrazabal
    Gaizka Larrazabal (Casa Pia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Dommer Manuel Antonio Rodrigues Oliveira gir Pedro Miguel Amorim Pereira Silva (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    34'
    Spillet på Estadio Pina Manique er stoppet midlertidig fordi Andrew ligger nede.
    35'
    Gil Vicente Barcelos slipper å klare seg uten Andrew som kommer tilbake på banen i Lisboa.
    36'
    Manuel Antonio Rodrigues Oliveira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    37'
    Kan Gil Vicente Barcelos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Pedro Miguel Amorim Pereira Silva treffer mål, men keeper redder.
    41'
    Casa Pia, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Nuno Moreira
    Casa Pia fosser forover og Nuno Moreira fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Clayton Fernandes Silva
    Clayton Fernandes Silva (Casa Pia) kommer til avslutning på Estadio Pina Manique - i stolpen! Oi, oi, oi.
    45'+1
    Casa Pia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gil Vicente Barcelos.
    45'+2
    Gult kort til Casa Pia
    Dommer Manuel Antonio Rodrigues Oliveira viser Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) det gule kortet.
    45'+2
    Frispark i en god posisjon for Gil Vicente Barcelos!
    47'
    Frisparket tildelt Gil Vicente Barcelos er farlig nær Casa Pias målområde.
    47'
    Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Leonardo Daniel Ulineia Buta avslutter utenfor.
    48'
    Manuel Antonio Rodrigues Oliveira signaliserer et frispark til Casa Pia.
    52'
    Målsjanse! Angelo Pelegrinelli Neto (Casa Pia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Nermin Zolotic
    Casa Pia angriper. Nermin Zolotic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    59'
    Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos angriper i Lisboa. Felix Correia fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Maxime Dominguez
    Ut: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Pedro Miguel Amorim Pereira Silva med Maxime Dominguez. Dette er det første byttet som Vitor Fernando de Carvalho Campelos gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Ali Alipour
    Ut: Murilo
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt andre bytte. Murilo erstattes av Ali Alipour.
    64'
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Pina Manique.
    66'
    Maxime Dominguez
    Sjanse! Gil Vicente Barcelos avanserer forover, men Maxime Dominguez avslutter utenfor.
    66'
    Inn: Kevin Krygård
    Ut: Nuno Moreira
    Bytte for Casa Pia. Kevin Martin Krygård kommer inn for Nuno Moreira på Estadio Pina Manique.
    68'
    Inn: Ruben Lameiras
    Ut: Angelo Pelegrinelli Neto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Casa Pia. Inn kommer Ruben Lameiras, mens Angelo Pelegrinelli Neto tar plass på benken.
    68'
    Dommer Manuel Antonio Rodrigues Oliveira ser at linjemannen løfter flagget, og Casa Pias Clayton Fernandes Silva blåses av for offside.
    70'
    Gil Vicente Barcelos fosser fremover, men Manuel Antonio Rodrigues Oliveira blåser for offside på Estadio Pina Manique.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Casa Pia er nær straffområde.
    76'
    Pablo
    Casa Pia angriper i Lisboa. Pablo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Leonardo Filipe Cruz Lelo (Casa Pia) slår en corner fra venstre side på Estadio Pina Manique.
    78'
    Duplexe Tchamba
    Duplexe Tchamba (Casa Pia) kommer seg fri på Estadio Pina Manique, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Inn: Kanya Fujimoto
    Ut: Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Felix Correia med Kanya Fujimoto.
    79'
    Tidjany Chabrol
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover i Lisboa. Tidjany Chabrol avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    I Lisboa slår Martim Carvalho Neto en corner fra høyre.
    84'
    Inn: Telasco Jose Segovia Perez
    Ut: Pablo
    Pablo (Casa Pia) erstattes av Telasco Jose Segovia Perez.
    86'
    Inn: Andre Filipe Ferreira Lacximicant
    Ut: Clayton Fernandes Silva
    Casa Pia gjør sitt femte bytte. Clayton Fernandes Silva erstattes av Andre Filipe Ferreira Lacximicant.
    86'
    Det blir farlig! Frispark for Gil Vicente Barcelos er nær straffområde.
    88'
    I Lisboa får Leonardo Daniel Ulineia Buta (Gil Vicente Barcelos) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    89'
    89'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Dommer Manuel Antonio Rodrigues Oliveira venter med å sette i gang spillet fordi Ruben Lameiras ligger nede.
    90'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos får behandling for en skade på banen.
    90'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Pina Manique.
    90'+1
    Casa Pia slipper å klare seg uten Ruben Lameiras som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+1
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Pina Manique.