0-2
    Dagens dommer, Daniel Siebert, blåser i gang kampen.
    Frispark for Werder Bremen på egen banehalvdel.
    1'
    Daniel Siebert tildeler Werder Bremen en corner. Leonardo Bittencourt sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    I Jena slår Leonardo Bittencourt en corner fra venstre.
    3'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Carl Zeiss Jena på egen banehalvdel.
    7'
    Werder Bremen angriper, men Davie Selke vinkes av for offside.
    8'
    Frispark Carl Zeiss Jena.
    9'
    Maximilian Oesterhelweg
    Carl Zeiss Jena avanserer forover i Jena. Maximilian Oesterhelweg avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Werder Bremen.
    13'
    Gult kort til Carl Zeiss Jena
    Maximilian Oesterhelweg (Carl Zeiss Jena) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på Ernst-Abbe-Sportfeld.
    15'
    Patrick Erras
    Werder Bremen angriper og Patrick Erras får avsluttet. Headingen treffer ikke Carl Zeiss Jena-målet.
    15'
    Carl Zeiss Jena må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Werder Bremen.
    17'
    Theodor Gebre Selassie
    Theodor Gebre Selassie skyter i stolpen! Stor sjanse for Werder Bremen i Jena.
    18'
    Leonardo Bittencourt
    Werder Bremen angriper i Jena. Leonardo Bittencourt fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Carl Zeiss Jena fosser forover og Maximilian Oesterhelweg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Maximilian Oesterhelweg (Carl Zeiss Jena) kommer seg fri på Ernst-Abbe-Sportfeld, men avslutningen går utenfor.
    22'
    Frispark for Carl Zeiss Jena på egen banehalvdel.
    23'
    Werder Bremen angriper i Jena. Theodor Gebre Selassie avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    Carl Zeiss Jena, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Yuya Osako
    Yuya Osako (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på Ernst-Abbe-Sportfeld, men klarer ikke å score.
    27'
    Werder Bremen angriper, men avslutningen til Leonardo Bittencourt går utenfor.
    31'
    Dommer Daniel Siebert ser at linjemannen løfter flagget, og Carl Zeiss Jenas Dominik Bock blåses av for offside.
    34'
    Daniel Siebert signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    34'
    Offside! Leonardo Bittencourt blir vinket av og Werder Bremen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    36'
    Offside! Thomas Steinherr (Carl Zeiss Jena) er alene igjennom, men dommer Daniel Siebert ser at linjemannen er oppe med flagget.
    40'
    Thomas Steinherr
    Dommer Daniel Siebert viser Thomas Steinherr (Carl Zeiss Jena) det gule kortet.
    40'
    Davie Selke
    Werder Bremen angriper. Davie Selke får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    Carl Zeiss Jena tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Ömer Toprak ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    Gult kort til Werder Bremen
    Davie Selke
    Davie Selke (Werder Bremen) pådrar seg et gult kort.
    45'+3
    Dennis Slamar
    Dennis Slamar (Carl Zeiss Jena) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+3
    Ömer Toprak ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Jena.
    45'+3
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Tahith Chong
    Ut: Yuya Osako
    Yuya Osako (Werder Bremen) erstattes av Tahith Chong.
    46'
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Patrick Erras
    Florian Kohfeldt gjør dagens andre bytte i Jena, når han tar ut Patrick Erras og setter inn Davy Klaassen.
    46'
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Ernst-Abbe-Sportfeld.
    47'
    Davie Selke
    Werder Bremen angriper på Ernst-Abbe-Sportfeld. Davie Selke header ballen i stolpen!
    48'
    I Jena har et frispark blitt tildelt bortelag.
    48'
    Mål for Werder Bremen!
    Carl Zeiss Jena 0 - 1 Werder Bremen
    Mål: Josh Sargent
    Målgivende: Ludwig Augustinsson
    Werder Bremen tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Josh Sargent. Ludwig Augustinsson sto for den målgivende pasningen.
    49'
    Frispark til Carl Zeiss Jena på halvdelen til Werder Bremen.
    51'
    Tahith Chong
    Werder Bremen angriper i Jena. Tahith Chong fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    56'
    Dominik Bock
    Sjanse! Carl Zeiss Jena avanserer forover, men Dominik Bock avslutter utenfor.
    56'
    Leonardo Bittencourt (Werder Bremen) kommer seg fri på Ernst-Abbe-Sportfeld, men avslutningen går utenfor.
    57'
    I Jena slår Ludwig Augustinsson en corner fra høyre.
    60'
    Davie Selke
    Werder Bremen angriper på Ernst-Abbe-Sportfeld, men Davie Selke header utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Carl Zeiss Jena
    Inn: Pasqual Verkamp
    Ut: Theodor Bergmann
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Carl Zeiss Jena. Inn kommer Pasqual Verkamp, mens Theodor Bergmann tar plass på benken.
    60'
    64'
    66'
    Rene Eckardt
    Dommeren gir Rene Eckardt (Carl Zeiss Jena) et gult kort.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Jena fordi Rene Eckardt får behandling for en skade på banen.
    68'
    Rene Eckardt er på beina igjen og fortsetter kampen på Ernst-Abbe-Sportfeld.
    68'
    Davie Selke
    Målsjanse! Davie Selke (Werder Bremen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Inn: Alexander Prokopenko
    Ut: Thomas Steinherr
    Rene Klingbeil (Carl Zeiss Jena) gjør sitt andre bytte for dagen. Alexander Prokopenko erstatter Thomas Steinherr.
    70'
    70'
    Davie Selke (Werder Bremen) vinkes av for offside i Jena.
    72'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tahith Chong (Werder Bremen) vrir seg av smerte i gresset.
    72'
    74'
    Inn: Nick Woltemade
    Ut: Leonardo Bittencourt
    Bytte for Werder Bremen. Nick Woltemade kommer inn for Leonardo Bittencourt på Ernst-Abbe-Sportfeld.
    74'
    Inn: Niclas Füllkrug
    Ut: Davie Selke
    Werder Bremen bytter ut Davie Selke med Niclas Füllkrug.
    74'
    En av Werder Bremens spillere går i offside.
    75'
    Niclas Füllkrug
    Niclas Füllkrug (Werder Bremen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    77'
    Werder Bremen slipper å klare seg uten Tahith Chong som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Frispark Werder Bremen.
    79'
    Werder Bremens Niclas Füllkrug blåses av for offside på Ernst-Abbe-Sportfeld.
    80'
    Ludwig Augustinsson (Werder Bremen) slår en corner fra venstre side på Ernst-Abbe-Sportfeld.
    82'
    Werder Bremen avanserer forover i Jena. Tahith Chong avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Frispark i en god posisjon for Carl Zeiss Jena!
    83'
    Daniel Siebert tildeler Werder Bremen en corner. Ludwig Augustinsson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    87'
    Carl Zeiss Jena 0 - 2 Werder Bremen
    Mål: Tahith Chong
    Målgivende: Davy Klaassen
    Tahith Chong setter ballen i mål og øker Werder Bremens ledelse til 0-2 i Jena. Det er en fin assist fra Davy Klaassen.
    88'
    Inn: Lucas Stauffer
    Ut: Rene Eckardt
    Carl Zeiss Jena bytter ut Rene Eckardt med Lucas Stauffer. Dette er det tredje byttet som Rene Klingbeil gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Inn: Johannes Eggestein
    Ut: Josh Sargent
    Florian Kohfeldt gjør dagens femte bytte i Jena, når han tar ut Josh Sargent og setter inn Johannes Eggestein.
    90'+2
    Sjanse til Carl Zeiss Jena! Maximilian Oesterhelweg er nær ved å score, men keeper redder.