Gavin Ward signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    Frispark til Cardiff City på halvdelen til Nottingham Forest.
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark Cardiff City.
    5'
    Leandro Bacuna
    Cardiff City angriper. Leandro Bacuna får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    9'
    Gavin Ward tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Gult kort til Cardiff City
    Marlon Pack
    Marlon Pack (Cardiff City) får et gult kort av dommer Gavin Ward.
    14'
    16'
    James Garner
    Sjanse! Nottingham Forest avanserer forover, men James Garner avslutter utenfor.
    17'
    Tom Sang
    Tom Sang (Cardiff City) header mot mål, men ballen går utenfor.
    18'
    Frispark Nottingham Forest.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Harry Wilson (Cardiff City) vrir seg av smerte i gresset.
    22'
    James Garner (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på Cardiff City Stadium.
    23'
    Cardiff City slipper å klare seg uten Harry Wilson som kommer tilbake på banen igjen.
    23'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Cyrus Christie
    Dommer Gavin Ward viser Cyrus Christie (Nottingham Forest) det gule kortet.
    26'
    I Cardiff slår Harry Wilson en corner fra høyre.
    27'
    Will Vaulks (Cardiff City) slår en corner fra venstre side på Cardiff City Stadium.
    27'
    Will Vaulks (Cardiff City) løfter inn en corner fra venstre på Cardiff City Stadium.
    28'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    28'
    Mål for Nottingham Forest!
    Cardiff City 0 - 1 Nottingham Forest
    Mål: James Garner
    Målgivende: Cyrus Christie
    James Garner dundrer ballen i mål og Nottingham Forest tar ledelsen 0-1 på Cardiff City Stadium. Det er en fin assist fra Cyrus Christie.
    29'
    Curtis Nelson
    Cardiff City angriper på Cardiff City Stadium, men Curtis Nelson header utenfor.
    31'
    I Cardiff slår James Garner en corner fra venstre.
    35'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Cardiff City.
    37'
    Ciaron Brown
    Ciaron Brown (Cardiff City) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Harry Wilson
    Målsjanse! Harry Wilson (Cardiff City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Kieffer Moore
    Kieffer Moore (Cardiff City) prøver å heade ballen i mål på Cardiff City Stadium, men mislykkes.
    41'
    41'
    Will Vaulks
    Will Vaulks (Cardiff City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Cardiff City fosser fremover, men Gavin Ward blåser for offside på Cardiff City Stadium.
    44'
    Gavin Ward tildeler Cardiff City en corner. Will Vaulks sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    45'
    45'+2
    Sjanse i Cardiff! James Garner (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    48'
    Cardiff City, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    James Garner (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på Cardiff City Stadium.
    48'
    Cardiff City angriper, men avslutningen til Leandro Bacuna går utenfor.
    50'
    51'
    Dommer Gavin Ward venter med å sette i gang spillet fordi Ryan Yates ligger nede.
    52'
    Ryan Yates er på beina igjen og fortsetter kampen på Cardiff City Stadium.
    53'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Cardiff City.
    53'
    Gavin Ward signaliserer et frispark til Cardiff City på egen banehalvdel.
    55'
    Lewis Grabban
    Lewis Grabban (Nottingham Forest) mottar sitt første gule kort for dagen på Cardiff City Stadium.
    55'
    56'
    58'
    60'
    62'
    Harry Wilson (Cardiff City) løfter inn en corner fra høyre på Cardiff City Stadium.
    65'
    67'
    Kan Nottingham Forest utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Sammy Ameobi
    Sammy Ameobi (Nottingham Forest) kommer seg fri på Cardiff City Stadium, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Jonathan Williams
    Ut: Joe Ralls
    Cardiff City gjør sitt første bytte. Joe Ralls erstattes av Jonathan Williams.
    71'
    Inn: Josh Murphy
    Ut: Harry Wilson
    Bytte for Cardiff City. Josh Murphy kommer inn for Harry Wilson på Cardiff City Stadium.
    71'
    Inn: Sheyi Ojo
    Ut: Leandro Bacuna
    Mick McCarthy (Cardiff City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sheyi Ojo erstatter Leandro Bacuna.
    71'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Lyle Taylor
    Ut: Lewis Grabban
    Nottingham Forest bytter ut Lewis Grabban med Lyle Taylor.
    72'
    Marlon Pack
    Cardiff City fosser forover og Marlon Pack fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.