Frispark for Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    Mål for Middlesbrough!
    Cardiff City 0 - 1 Middlesbrough
    Mål: Matt Clarke
    Målgivende: Finn Azaz
    Mål! Matt Clarke gir Middlesbrough FC en 0-1 ledelse. Finn Azaz sto for den målgivende pasningen.
    45'
    45'+1
    47'
    47'
    47'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Cardiff City 0 - 2 Middlesbrough
    Mål: Finn Azaz
    Målgivende: Alexander Gilbert
    Mål! Finn Azaz øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Alexander Gilbert.
    49'
    51'
    Cardiff City 0 - 3 Middlesbrough
    Mål: Emmanuel Latte Lath
    Mål! Emmanuel Latte Lath gir Middlesbrough FC en komfortabel 0-3 ledelse. Flott spill fra Finn Azaz før målet.
    56'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Raheem Conte
    Ut: Mahlon Romeo
    Cardiff City bytter ut Mahlon Romeo med Raheem Conte. Dette er det andre byttet som Erol Bulut gjør i dagens kamp.
    57'
    Inn: Joel Colwill
    Ut: Manolis Siopis
    Erol Bulut gjør dagens første bytte i Cardiff, når han tar ut Manolis Siopis og setter inn Joel Colwill.
    58'
    Cardiff City 0 - 4 Middlesbrough
    Mål: Alexander Gilbert
    Målgivende: Luke Ayling
    Alexander Gilbert setter ballen i mål og øker Middlesbrough FCs ledelse til 0-4 i Cardiff. Luke Ayling var nest sist på ballen.
    60'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Sam Silvera
    Ut: Isaiah Jones
    Middlesbrough FC bytter ut Isaiah Jones med Sam Silvera.
    61'
    Inn: Law McCabe
    Ut: Jonny Howson
    Michael Carrick (Middlesbrough FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Law McCabe erstatter Jonny Howson.
    62'
    62'
    62'
    63'
    63'
    Jeremy Simpson signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    64'
    Cardiff City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Middlesbrough FC.
    65'
    66'
    67'
    67'
    Inn: Ryan Wintle
    Ut: Joe Ralls
    Bytte for Cardiff City. Ryan Wintle kommer inn for Joe Ralls på Cardiff City Stadium.
    68'
    Inn: Callum Robinson
    Ut: Famara Diedhiou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cardiff City. Inn kommer Callum Robinson, mens Famara Diedhiou tar plass på benken.
    69'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    Inn: Anfernee Dijksteel
    Ut: Rav Van den Berg
    Michael Carrick (Middlesbrough FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Anfernee Dijksteel erstatter Rav Van den Berg.
    74'
    Inn: Charlie Lennon
    Ut: Alexander Gilbert
    Middlesbrough FC bytter ut Alexander Gilbert med Charlie Lennon. Dette er det fjerde byttet som Michael Carrick gjør i dagens kamp.
    75'
    77'
    Inn: Luey Giles
    Ut: Ollie Tanner
    Ollie Tanner (Cardiff City) erstattes av Luey Giles.
    77'
    79'
    Inn: Ajay Matthews
    Ut: Emmanuel Latte Lath
    Bytte for Middlesbrough FC. Ajay Matthews kommer inn for Emmanuel Latte Lath på Cardiff City Stadium.
    82'
    88'
    90'+1
    90'+1
    Mål for Cardiff City!
    Cardiff City 1 - 4 Middlesbrough
    Mål: Josh Bowler
    Målgivende: Callum Robinson
    Mål! Josh Bowler reduserer til 1-4 på Cardiff City Stadium i Cardiff. Callum Robinson var nest sist på ballen.