Ipswich Town avanserer forover og Kieffer Moore kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    5'
    I Cardiff slår David Turnbull en corner fra venstre.
    5'
    Josh Bowler
    Cardiff City angriper. Josh Bowler får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    5'
    Oliver Langford tildeler Cardiff City en corner. David Turnbull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Frispark for Ipswich Town på egen banehalvdel.
    10'
    Ipswich Town angriper, men avslutningen til Kieffer Moore går utenfor.
    10'
    Josh Bowler
    Cardiff City angriper i Cardiff. Josh Bowler avslutter på mål, men greier ikke å score.
    14'
    14'
    David Turnbull (Cardiff City) løfter inn en corner fra venstre på Cardiff City Stadium.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Conor Chaplin (Ipswich Town) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Conor Chaplin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Cardiff City Stadium.
    20'
    Cardiff City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Jeremy Sarmiento ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    26'
    Jeremy Sarmiento ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cardiff.
    27'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Cardiff City på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark i en god posisjon for Cardiff City!
    32'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Frispark for Cardiff City på egen banehalvdel.
    35'
    Leif Davis (Ipswich Town) slår en corner fra venstre side på Cardiff City Stadium.
    38'
    Karlan Grant
    Målsjanse! Karlan Grant (Cardiff City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Frispark Cardiff City.
    46'
    Kieffer Moore ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Dimitris Goutas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    54'
    Dimitris Goutas er på beina igjen og fortsetter kampen på Cardiff City Stadium.
    59'
    Ipswich Town slipper å klare seg uten Kieffer Moore som kommer tilbake på banen i Cardiff.
    59'
    I Cardiff slår Leif Davis en corner fra høyre.
    60'
    En av Ipswich Towns spillere blir avblåst for offside.
    60'
    Kieffer Moore (Ipswich Town) kommer seg fri på Cardiff City Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Spillerbytte - Ipswich Town
    Inn: Nathan Broadhead
    Ut: Jeremy Sarmiento
    Jeremy Sarmiento (Ipswich Town) erstattes av Nathan Broadhead.
    65'
    Inn: Omari Hutchinson
    Ut: Conor Chaplin
    Kieran McKenna gjør dagens andre bytte i Cardiff, når han tar ut Conor Chaplin og setter inn Omari Hutchinson.
    65'
    Ipswich Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    67'
    En av Ipswich Towns spillere går i offside.
    71'
    Sam Morsy
    Målsjanse til Ipswich Town! Sam Morsy treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    74'
    Oliver Langford signaliserer et frispark til Ipswich Town på egen banehalvdel.
    74'
    Spillerbytte - Cardiff City
    Inn: Callum O'Dowda
    Ut: Yakou Meite
    Cardiff City gjør sitt første bytte. Yakou Meite erstattes av Callum O'Dowda.
    75'
    Inn: Rubin Colwill
    Ut: David Turnbull
    Cardiff City bytter ut David Turnbull med Rubin Colwill. Dette er det andre byttet som Erol Bulut gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Marcus Harness
    Ut: Wes Burns
    Kieran McKenna (Ipswich Town) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcus Harness erstatter Wes Burns.
    76'
    Inn: Jack Taylor
    Ut: Massimo Luongo
    Bytte for Ipswich Town. Jack Taylor kommer inn for Massimo Luongo på Cardiff City Stadium.
    77'
    Omari Hutchinson
    Ipswich Town fosser forover og Omari Hutchinson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Mål for Ipswich Town!
    Cardiff City 0 - 1 Ipswich Town
    Mål: Kieffer Moore
    Målgivende: Marcus Harness
    Mål! Ipswich Town tar ledelsen 0-1 ved Kieffer Moore. Det er en fin assist fra Marcus Harness.
    79'
    Inn: Famara Diedhiou
    Ut: Josh Bowler
    Cardiff City bytter ut Josh Bowler med Famara Diedhiou.
    84'
    Inn: Ali Al-Hamadi
    Ut: Kieffer Moore
    Bytte for Ipswich Town. Ali Al-Hamadi kommer inn for Kieffer Moore på Cardiff City Stadium.
    88'
    89'
    Gult kort til Ipswich Town
    Vaclav Hladky
    Vaclav Hladky (Ipswich Town) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Ipswich Towns Harrison Thomas Clarke blåses av for offside på Cardiff City Stadium.
    90'+1
    Callum O'Dowda
    Callum O'Dowda (Cardiff City) kommer til en målsjanse på Cardiff City Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Mål for Cardiff City!
    Cardiff City 1 - 1 Ipswich Town
    Mål: Ryan Wintle
    Ryan Wintle scorer og utligner dermed til 1-1.
    90'+5
    90'+6
    90'+8
    Inn: Joe Ralls
    Ut: Ryan Wintle
    Cardiff City bytter ut Ryan Wintle med Joe Ralls. Dette er det fjerde byttet som Erol Bulut gjør i dagens kamp.
    90'+8
    Oliver Langford tildeler Cardiff City en corner. Joe Ralls sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+10
    Cardiff City 2 - 1 Ipswich Town
    Mål: Callum O'Dowda
    Målgivende: Perry Ng
    Mål! Callum O'Dowda gir Cardiff City ledelsen 2-1 i Cardiff. Flott spill fra Perry Ng før målet.