Målsjanse! Igor Gomes (Atletico Mineiro MG) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Frispark for Caracas FC på egen banehalvdel.
    Mål! Bruno Fuchs gir Atletico Mineiro MG en 0-1 ledelse.
    12'
    Hjørnespark til Atletico Mineiro MG
    12'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Caracas FC på egen banehalvdel.
    14'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    15'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bryant Ortega (Caracas FC) vrir seg av smerte i gresset.
    16'
    Bryant Ortega kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Olimpico de la UCV.
    17'
    19'
    Hulk
    Målsjanse til Atletico Mineiro MG! Hulk treffer mål, men keeper redder.
    20'
    Caracas FC, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Caracas FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Hjørnespark til Caracas FC
    26'
    31'
    Caracas FC 0 - 2 Atletico Mineiro MG
    Mål: Guilherme Arana
    Guilherme Arana setter ballen i mål og øker Atletico Mineiro MGs ledelse til 0-2 i Caracas.
    32'
    Bryant Ortega
    Caracas FC angriper. Bryant Ortega får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    Atletico Mineiro MG, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    43'
    Caracas FC 0 - 3 Atletico Mineiro MG
    Mål: Paulinho
    Målgivende: Guilherme Arana
    Mål! Atletico Mineiro MG øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Paulinho på Estadio Olimpico de la UCV. Flott spill fra Guilherme Arana før målet.
    44'
    Spillerbytte - Caracas FC
    Inn: Blessing Edet
    Ut: Anderson Rafael Contreras Perez
    Bytte for Caracas FC. Blessing Edet kommer inn for Anderson Rafael Contreras Perez på Estadio Olimpico de la UCV.
    46'
    Spillerbytte - Atletico Mineiro MG
    Inn: Gustavo Scarpa
    Ut: Igor Gomes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Atletico Mineiro MG. Inn kommer Gustavo Scarpa, mens Igor Gomes tar plass på benken.
    46'
    Inn: Otavio
    Ut: Rodrigo Battaglia
    Gabriel Milito (Atletico Mineiro MG) gjør sitt andre bytte for dagen. Otavio erstatter Rodrigo Battaglia.
    46'
    Alisson
    Atletico Mineiro MG angriper, men avslutningen til Alisson går utenfor.
    52'
    Frispark til Caracas FC på halvdelen til Atletico Mineiro MG.
    53'
    54'
    Mål for Caracas FC!
    Caracas FC 1 - 3 Atletico Mineiro MG
    Mål: Danny Marcos Perez Valdez
    Danny Marcos Perez Valdez holder Caracas FC inne i matchen ved a heade inn 1-3.
    54'
    Edwuin Alexander Pernia Martinez
    Sjanse! Caracas FC avanserer forover, men Edwuin Alexander Pernia Martinez avslutter utenfor.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Caracas fordi Danny Marcos Perez Valdez får behandling for en skade på banen.
    58'
    Atletico Mineiro MG fosser fremover, men Jhon Alexander Ospina Londono blåser for offside på Estadio Olimpico de la UCV.
    59'
    Danny Marcos Perez Valdez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Caracas.
    59'
    59'
    Frispark for Atletico Mineiro MG på egen banehalvdel.
    60'
    Frisparket tildelt Atletico Mineiro MG er farlig nær Caracas FCs målområde.
    63'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Caracas FC.
    67'
    Caracas FC angriper, men Jhon Alexander Ospina Londono blåser for offside.
    68'
    Caracas FC 1 - 4 Atletico Mineiro MG
    Mål! Paulinho øker Atletico Mineiro MGs ledelse til 1-4 på Estadio Olimpico de la UCV.
    70'
    Atletico Mineiro MG angriper i Caracas, men blir avblåst for offside.
    71'
    En av Atletico Mineiro MGs spillere går i offside.
    72'
    Inn: Nestor Jimenez
    Ut: Danny Marcos Perez Valdez
    Henry Melendez gjør dagens andre bytte i Caracas, når han tar ut Danny Marcos Perez Valdez og setter inn Nestor Jimenez.
    73'
    Målet til Atletico Mineiro MG sjekkes av VAR
    73'
    Målet til Atletico Mineiro MG blir annullert
    73'
    En av Caracas FCs spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Inn: Carlos Eduardo
    Ut: Guilherme Arana
    Atletico Mineiro MG gjør sitt tredje bytte. Guilherme Arana erstattes av Carlos Eduardo.
    76'
    78'
    Hulk
    Hulk (Atletico Mineiro MG) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Skudd utenfor mål, Atletico Mineiro MG
    81'
    Inn: Eduardo Vargas
    Ut: Hulk
    Atletico Mineiro MG bytter ut Hulk med Eduardo Vargas.
    81'
    Inn: Pedrinho
    Ut: Paulinho
    Paulinho (Atletico Mineiro MG) erstattes av Pedrinho.
    81'
    I Caracas slår Bryant Ortega en corner fra høyre.
    82'
    Edwuin Alexander Pernia Martinez (Caracas FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    82'
    82'
    Bryant Ortega (Caracas FC) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Olimpico de la UCV.