Kan Cangzhou Mighty L. utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    Yang Yiming (Cangzhou Mighty L.) kommer til en målsjanse på Cangzhou Stadium, men klarer ikke å score.
    En av Cangzhou Mighty L.s spillere blir avblåst for offside på Cangzhou Stadium.
    Frispark for Cangzhou Mighty L. på egen banehalvdel.
    13'
    Wuhan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Georgy Zhukov
    Sjanse! Cangzhou Mighty L. avanserer forover, men Georgy Zhukov avslutter utenfor.
    23'
    24'
    Jianxin Du signaliserer et frispark til Wuhan på egen banehalvdel.
    25'
    Mål for Cangzhou Mighty Lions!
    Cangzhou Mighty Lions 1 - 0 Wuhan Yangtze River FC
    Mål: Jose Kante
    Målgivende: Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Mål! Jose Kante gir Cangzhou Mighty L. en 1-0 ledelse. Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere var nest sist på ballen.
    28'
    Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Sjanse i Cangzhou! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere (Cangzhou Mighty L.) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    30'
    Wuhan Yangtze River FC, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    Gult kort til Cangzhou Mighty Lions
    Guo Hao
    Dommer Jianxin Du viser Guo Hao (Cangzhou Mighty L.) det gule kortet.
    33'
    Frispark for Wuhan på egen banehalvdel.
    33'
    Skade: Wuhan Yangtze River FC
    33'
    Tilbake fra skade: Wuhan Yangtze River FC
    35'
    36'
    Jose Kante
    Jose Kante (Cangzhou Mighty L.) mottar sitt første gule kort for dagen på Cangzhou Stadium.
    37'
    38'
    Frispark til Wuhan på halvdelen til Cangzhou Mighty L..
    39'
    Målet til Cangzhou Mighty Lions sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Cangzhou Mighty Lions blir annullert
    43'
    Cangzhou Mighty L. angriper, men Jianxin Du blåser for offside.
    43'
    45'+1
    45'+2
    Gult kort til Wuhan Yangtze River FC
    Ziyang Pi
    Dommeren gir Ziyang Pi (Wuhan) et gult kort.
    45'+2
    Målsjanse! Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere (Cangzhou Mighty L.) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    48'
    Felicio Anando Brown Forbes
    Sjanse til Wuhan! Felicio Anando Brown Forbes er nær ved å score, men keeper redder.
    50'
    Cangzhou Mighty Lions, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Dong Xu (Wuhan) slår en corner fra høyre side på Cangzhou Stadium.
    51'
    53'
    Cangzhou Mighty L. fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    54'
    54'
    En av Wuhans spillere blir avblåst for offside.
    56'
    57'
    Jianxin Du signaliserer et frispark til Wuhan.
    58'
    59'
    Målsjanse på Cangzhou Stadium! Felicio Anando Brown Forbes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Shao Puliang vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    I Cangzhou slår Dong Xu en corner fra høyre.
    61'
    Cangzhou Mighty L. slipper å klare seg uten Shao Puliang som kommer tilbake på banen i Cangzhou.
    62'
    Nie Aoshuang
    Wuhan angriper, men avslutningen til Nie Aoshuang går utenfor.
    62'
    Frispark Cangzhou Mighty L..
    62'
    Oscar Maritu
    Cangzhou Mighty L. angriper i Cangzhou. Oscar Maritu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Jianxin Du tildeler Cangzhou Mighty L. en corner. Georgy Zhukov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    63'
    Georgy Zhukov (Cangzhou Mighty L.) løfter inn en corner fra høyre på Cangzhou Stadium.
    65'
    Jiali Hu
    Jiali Hu (Wuhan) avanserer forover på Cangzhou Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Nie Aoshuang (Wuhan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    I Cangzhou slår Georgy Zhukov en corner fra høyre.
    69'
    Spillerbytte - Cangzhou Mighty Lions
    Inn: Fuyu Ma
    Ut: Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere
    Cangzhou Mighty L. gjør sitt første bytte. Deabeas Nii Klu Owusu-Sekyere erstattes av Fuyu Ma.
    70'
    Inn: Yang Xiaotian
    Ut: Xiangshuo Zhang
    Bytte for Cangzhou Mighty L.. Yang Xiaotian kommer inn for Xiangshuo Zhang på Cangzhou Stadium.
    70'
    Inn: Sabit Abdusalam
    Ut: Guo Hao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cangzhou Mighty L.. Inn kommer Sabit Abdusalam, mens Guo Hao tar plass på benken.
    70'
    75'
    76'
    78'
    Oscar Maritu får gult kort av dommer Jianxin Du, og må dermed stå over en kamp for Cangzhou Mighty L..
    78'
    79'
    Målsjanse! Nie Aoshuang (Wuhan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Jianxin Du tildeler Wuhan en corner. Dong Xu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jiali Hu (Wuhan) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    Spillerbytte - Wuhan Yangtze River FC
    Inn: Han Xuan
    Ut: Jiali Hu
    Han Xuan (Wuhan) erstatter Jiali Hu som ser ut til å måtte forlate Cangzhou Stadium med en skade.
    86'
    Inn: Liu Xinyu
    Ut: Oscar Maritu
    Oscar Maritu (Cangzhou Mighty L.) erstattes av Liu Xinyu.
    86'
    86'
    87'
    Jiali Hu (Wuhan) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    87'
    Peng Wang I
    Cangzhou Mighty L. angriper, men avslutningen til Peng Wang I går utenfor.
    89'
    Bruno Viana ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'
    Bruno Viana ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cangzhou.