Cangzhou Mighty Lions 1 - 0 Beijing Guoan FC
    Mål! Cangzhou Mighty Lions tar ledelsen 1-0 ved Shihao Piao.
    Skudd på mål, Beijing Guoan FC
    12'
    Cangzhou Mighty Lions, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Cangzhou Mighty Lions må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Beijing Guoan FC.
    12'
    Zhang Xizhe
    Sjanse i Cangzhou! Xizhe Zhang (Beijing Guoan FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    14'
    14'
    Frispark for Cangzhou Mighty Lions på egen banehalvdel.
    14'
    Bughrahan Iskandar
    Bughrahan Skandar (Cangzhou Mighty Lions) avanserer forover på Cangzhou Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    15'
    Beijing Guoan FC, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Cangzhou har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Cangzhou Mighty Lions fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    17'
    Skudd utenfor mål, Cangzhou Mighty Lions
    20'
    Zheng Kaimu
    Cangzhou Mighty Lions angriper i Cangzhou. Kaimu Zheng avslutter på mål, men greier ikke å score.
    24'
    24'
    Frisparket tildelt Beijing Guoan FC er farlig nær Cangzhou Mighty Lionss målområde.
    24'
    Samir Memisevic
    Samir Memisevic header i tverrliggeren i Cangzhou! Stor målsjanse for Beijing Guoan FC.
    25'
    Jing Wang signaliserer et frispark til Cangzhou Mighty Lions på egen banehalvdel.
    28'
    Beijing Guoan FC angriper, men Jing Wang blåser for offside.
    31'
    Frispark til Beijing Guoan FC på halvdelen til Cangzhou Mighty Lions.
    33'
    Hjørnespark til Beijing Guoan FC
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til Beijing Guoan FC
    35'
    Ingen straffe til Beijing Guoan FC
    37'
    38'
    Jing Wang signaliserer et frispark til Beijing Guoan FC.
    38'
    Fuyu Ma
    Cangzhou Mighty Lions angriper og Fuyu Ma får avsluttet. Headingen treffer ikke Beijing Guoan FC-målet.
    39'
    40'
    I Cangzhou slår Xizhe Zhang en corner fra venstre.
    43'
    Skudd utenfor mål, Beijing Guoan FC
    43'
    44'
    Gult kort til Beijing Guoan FC
    Yu Dabao
    Dommeren gir Dabao Yu (Beijing Guoan FC) et gult kort.
    44'
    45'+1
    45'+2
    Hjørnespark til Cangzhou Mighty Lions
    45'+3
    45'+5
    Spillerbytte - Beijing Guoan FC
    Inn: Wang Ziming
    Ut: Marko Dabro
    Xie Feng gjør dagens første bytte i Cangzhou, når han tar ut Marko Dabro og setter inn Ziming Wang.
    46'
    Inn: Liu Huan
    Ut: Kang Sang-woo
    Beijing Guoan FC bytter ut Kang Sang-woo med Huan Liu.
    46'
    Inn: Yu Yang
    Ut: Yu Dabao
    Xie Feng (Beijing Guoan FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Yang Yu erstatter Dabao Yu.
    46'
    Frispark til Cangzhou Mighty Lions på halvdelen til Beijing Guoan FC.
    48'
    49'
    Zhang Chengdong
    Chengdong Zhang (Beijing Guoan FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Spillerbytte - Cangzhou Mighty Lions
    Inn: Liu Xinyu
    Ut: Fuyu Ma
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cangzhou Mighty Lions. Inn kommer Xinyu Liu, mens Fuyu Ma tar plass på benken.
    54'
    Inn: Zang Yifeng
    Ut: Bughrahan Iskandar
    Cangzhou Mighty Lions bytter ut Bughrahan Skandar med Yifeng Zang. Dette er det andre byttet som Toza Sapuric gjør i dagens kamp.
    54'
    Oscar Maritu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    55'
    Xiaotian Yang ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    55'
    Xiaotian Yang er tilbake på banen igjen.
    56'
    Oscar Maritu er på beina igjen og fortsetter kampen på Cangzhou Stadium.
    57'
    Wang Ziming
    Beijing Guoan FC angriper i Cangzhou. Ziming Wang fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Chuangyi Lin (Cangzhou Mighty Lions) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Xizhe Zhang (Beijing Guoan FC) slår en corner fra høyre side på Cangzhou Stadium.
    61'
    63'
    63'
    Chuangyi Lin er tilbake i kampen igjen.
    63'
    65'
    68'
    Skade: Cangzhou Mighty Lions
    68'
    Tilbake fra skade: Cangzhou Mighty Lions
    70'
    71'
    Zhang Xizhe
    Beijing Guoan FC avanserer forover i Cangzhou. Xizhe Zhang avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    I Cangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Yu Yang
    Yang Yu (Beijing Guoan FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    74'
    Gult kort til Cangzhou Mighty Lions
    Zang Yifeng
    Yifeng Zang (Cangzhou Mighty Lions) pådrar seg et gult kort.
    74'
    Wang Ziming
    Ziming Wang (Beijing Guoan FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    77'
    77'
    77'
    78'
    79'
    Inn: Liu Yang
    Ut: Yang Xiaotian
    Bytte for Cangzhou Mighty Lions. Yang Liu kommer inn for Xiaotian Yang på Cangzhou Stadium.
    80'
    Inn: Stopilla Sunzu
    Ut: Yang Yiming
    Toza Sapuric (Cangzhou Mighty Lions) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Stopilla Sunzu erstatter Yiming Yang.
    80'
    81'
    81'
    83'
    Dommeren dømmer straffe til Beijing Guoan FC
    83'
    Beijing Guoan FC scorer på straffe!
    Cangzhou Mighty Lions 1 - 1 Beijing Guoan FC
    Mål: Zhang Yuning
    Yuning Zhang setter et straffespark i mål og bortelaget utligner dermed til 1-1.
    83'
    Skade: Beijing Guoan FC
    87'
    Inn: Mohemait Naibijiang
    Ut: Liu Guobo
    Beijing Guoan FC gjør sitt fjerde bytte. Guobo Liu erstattes av Mohemait Naibijiang.
    88'
    89'
    90'
    Inn: Jiang Zhe
    Ut: Lin Chuangyi
    Chuangyi Lin (Cangzhou Mighty Lions) erstattes av Zhe Jiang.
    90'+2
    Gang Wang
    Sjanse i Cangzhou! Gang Wang (Beijing Guoan FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.