Mikael Lesage signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    9'
    Quentin Martin
    Quentin Martin (Canet Roussillon FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Canet Roussillon FC på egen banehalvdel.
    13'
    Canet Roussillon FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for Canet Roussillon FC på egen banehalvdel.
    18'
    Canet Roussillon FC angriper, men Raphael Pioton vinkes av for offside.
    19'
    Canet Roussillon FC har fått straffe!
    23'
    Rødt kort til Montpellier
    Vitorino Hilton
    Montpellier HSC må klare seg uten Vitorino Hilton etter at han får et direkte rødt kort!
    23'
    Canet Roussillon FC scorer på straffe!
    Canet Roussillon FC 1 - 0 Montpellier
    Mål: Toufik Ouadoudi
    Mål! Toufik Ouadoudi gir Canet Roussillon FC ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    25'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Mihailo Ristic
    Ut: Florent Mollet
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Mihailo Ristic, mens Florent Mollet tar plass på benken.
    28'
    Andy Delort
    Andy Delort (Montpellier HSC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    30'
    Toufik Ouadoudi
    Canet Roussillon FC angriper, men avslutningen til Toufik Ouadoudi går utenfor.
    31'
    Teji Savanier
    Målsjanse til Montpellier HSC! Teji Savanier treffer mål, men keeper redder.
    35'
    Canet Roussillon FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    Mikael Lesage har tildelt Canet Roussillon FC et hjørnespark.
    38'
    I har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    40'
    Chris Lybohy
    Sjanse! Canet Roussillon FC avanserer forover, men Chris Lybohy avslutter utenfor.
    40'
    Målsjanse! Chris Lybohy (Canet Roussillon FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Jeremy Posteraro
    Sjanse til Canet Roussillon FC! Jeremy Posteraro er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Canet Roussillon FC angriper. Toufik Ouadoudi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    44'
    Canet Roussillon FC angriper, men avslutningen til Quentin Martin går utenfor.
    45'
    Jean Vercruysse
    Målsjanse! Jean Vercruysse (Canet Roussillon FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+1
    Montpellier HSC fosser forover og Teji Savanier fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Mihailo Ristic
    Sjanse! Montpellier HSC avanserer forover, men Mihailo Ristic avslutter utenfor.
    48'
    51'
    Canet Roussillon FC slår en corner fra høyre.
    52'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra venstre side.
    55'
    Hjørne til Montpellier HSC.
    56'
    57'
    Gult kort til Montpellier
    Junior Sambia
    Junior Sambia (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    57'
    Toufik Ouadoudi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    58'
    Toufik Ouadoudi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til Canet Roussillon FC.
    60'
    Mål for Montpellier!
    Canet Roussillon FC 1 - 1 Montpellier
    Mål: Andy Delort
    Målgivende: Teji Savanier
    Mål! Andy Delort utligner til 1-1. Flott spill fra Teji Savanier før målet.
    60'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    62'
    Gult kort til Canet Roussillon FC
    Toufik Ouadoudi (Canet Roussillon FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    62'
    Inn: Damien Le Tallec
    Ut: Jordan Ferri
    Jordan Ferri (Montpellier HSC) erstattes av Damien Le Tallec.
    62'
    Inn: Petar Skuletic
    Ut: Gaetan Laborde
    Montpellier HSC gjør sitt tredje bytte. Gaetan Laborde erstattes av Petar Skuletic.
    62'
    Inn: Sepe Elye Wahi
    Ut: Stephy Mavididi
    Montpellier HSC bytter ut Stephy Mavididi med Sepe Elye Wahi.
    63'
    Sepe Elye Wahi
    Montpellier HSC angriper og Sepe Elye Wahi får avsluttet. Headingen treffer ikke Canet Roussillon FC-målet.
    63'
    Spillerbytte - Canet Roussillon FC
    Inn: Aboubakar Kone
    Ut: Jean Vercruysse
    Jean Vercruysse (Canet Roussillon FC) erstattes av Aboubakar Kone.
    67'
    Frispark Montpellier HSC.
    68'
    Offside! Petar Skuletic blir vinket av og Montpellier HSC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    70'
    Frisparket tildelt Canet Roussillon FC er farlig nær Montpellier HSCs målområde.
    72'
    Dommeren gir Mihailo Ristic (Montpellier HSC) et gult kort.
    72'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Montpellier HSC like utenfor Canet Roussillon FC-området.
    73'
    Chris Lybohy (Canet Roussillon FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Junior Sambia (Montpellier HSC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Ludovic Gasparotto
    Ut: Chris Lybohy
    Canet Roussillon FC bytter ut Chris Lybohy med Ludovic Gasparotto.
    78'
    78'
    79'
    Canet Roussillon FC angriper. Quentin Martin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    Hjørne til Canet Roussillon FC.
    80'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Montpellier HSC får straffe!
    83'
    Montpellier scorer på straffe!
    Canet Roussillon FC 1 - 2 Montpellier
    Montpellier HSC tar ledelsen 1-2 etter et velplassert straffespark av Andy Delort.
    84'
    85'
    86'
    Inn: Joris Chotard
    Ut: Teji Savanier
    Montpellier HSC gjør sitt femte bytte. Teji Savanier erstattes av Joris Chotard.
    86'
    Sjanse til Montpellier HSC! Sepe Elye Wahi er nær ved å score, men keeper redder.