Coppa Italia: Cagliari – Cittadella

Fløyta har gått for å starte kampen.
    AS Cittadella tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Daniele Donnarumma (AS Cittadella) løfter inn en corner fra høyre på Unipol Domus.
    5'
    Maria Sole Ferrieri Caputi tildeler AS Cittadella en corner. Daniele Donnarumma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Daniele Donnarumma (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    6'
    Valerio Mastrantonio
    AS Cittadella angriper, men avslutningen til Valerio Mastrantonio går utenfor.
    7'
    Mirko Antonucci
    AS Cittadella angriper på Unipol Domus. Mirko Antonucci header utenfor.
    11'
    Frispark AS Cittadella.
    12'
    I Cagliari slår Andrea Danzi en corner fra høyre.
    13'
    Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    15'
    Maria Sole Ferrieri Caputi signaliserer et frispark til Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    15'
    Mål for Cagliari!
    Cagliari 1 - 0 AS Cittadella
    Mål: Alessandro Deiola
    Målgivende: Gabriele Zappa
    Cagliari Calcio tar ledelsen 1-0 i Cagliari etter en heading av Alessandro Deiola! Det er en fin assist fra Gabriele Zappa.
    16'
    I Cagliari har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    25'
    Frispark for AS Cittadella på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til AS Cittadella
    Andrea Danzi
    Dommer Maria Sole Ferrieri Caputi gir Andrea Danzi (AS Cittadella) et gult kort.
    26'
    Gult kort til Cagliari
    Christian Oliva
    Christian Oliva (Cagliari Calcio) mottar sitt første gule kort for dagen på Unipol Domus.
    27'
    Luigi Cuppone
    Luigi Cuppone (AS Cittadella) kommer seg fri på Unipol Domus, men avslutningen går utenfor.
    32'
    33'
    Babis Lykogiannis (Cagliari Calcio) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    35'
    35'
    Målsjanse til AS Cittadella! Luigi Cuppone treffer mål, men keeper redder.
    37'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Maria Sole Ferrieri Caputi signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    39'
    Cagliari 2 - 0 AS Cittadella
    Mål: Damir Ceter
    Mål! Damir Ceter øker ledelsen til 2-0.
    40'
    Damir Ceter
    Målsjanse på Unipol Domus! Damir Ceter fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    42'
    AS Cittadella, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Spillerbytte - AS Cittadella
    Inn: Enrico Baldini
    Ut: Mirko Antonucci
    Edoardo Gorini gjør dagens første bytte i Cagliari, når han tar ut Mirko Antonucci og setter inn Enrico Baldini.
    46'
    Maria Sole Ferrieri Caputi signaliserer et frispark til AS Cittadella på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    I Cagliari slår Christian Oliva en corner fra venstre.
    50'
    Damir Ceter
    Sjanse! Cagliari Calcio avanserer forover, men Damir Ceter avslutter utenfor.
    51'
    51'
    Maria Sole Ferrieri Caputi tildeler AS Cittadella en corner. Andrea Danzi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Enrico Baldini
    AS Cittadella angriper i Cagliari. Enrico Baldini fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Andrea Danzi (AS Cittadella) løfter inn en corner fra høyre på Unipol Domus.
    57'
    AS Cittadella angriper, men Andrea Danzi vinkes av for offside.
    57'
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Damir Ceter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cagliari Calcio. Inn kommer Joao Pedro, mens Damir Ceter tar plass på benken.
    58'
    Inn: Alberto Grassi
    Ut: Christos Kourfalidis
    Bytte for Cagliari Calcio. Alberto Grassi kommer inn for Christos Kourfalidis på Unipol Domus.
    58'
    I Cagliari slår Alberto Grassi en corner fra høyre.
    60'
    Giorgio Altare
    I Cagliari header Giorgio Altare (Cagliari Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    62'
    AS Cittadella fosser fremover, men Luigi Cuppone går rett i offsidefella.
    62'
    Inn: Giacomo Beretta
    Ut: Valerio Mastrantonio
    Valerio Mastrantonio (AS Cittadella) erstattes av Giacomo Beretta.
    62'
    Inn: Simone Branca
    Ut: Christian D'Urso
    AS Cittadella bytter ut Christian D'Urso med Simone Branca. Dette er det tredje byttet som Edoardo Gorini gjør i dagens kamp.
    62'
    Cagliari 3 - 0 AS Cittadella
    Mål: Gaston Pereiro
    Mål! Cagliari Calcio øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Gaston Pereiro på Unipol Domus.
    64'
    Gaston Pereiro (Cagliari Calcio) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Unipol Domus.
    65'
    Gaston Pereiro er på beina igjen og fortsetter kampen.
    66'
    Andrea Danzi (AS Cittadella) slår en corner fra høyre side på Unipol Domus.
    67'
    69'
    Joao Pedro
    Sjanse til Cagliari Calcio! Joao Pedro er nær ved å score, men keeper redder.
    69'
    69'
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til AS Cittadella.
    71'
    Domenico Frare
    Domenico Frare (AS Cittadella) får et gult kort av dommer Maria Sole Ferrieri Caputi.
    71'
    Inn: Dalbert
    Ut: Alessandro Deiola
    Cagliari Calcio gjør sitt tredje bytte. Alessandro Deiola erstattes av Dalbert.
    72'
    Inn: Martin Caceres
    Ut: Andrea Carboni
    Walter Mazzarri (Cagliari Calcio) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Martin Caceres erstatter Andrea Carboni.
    72'
    73'
    Cagliari Calcios Babis Lykogiannis blåses av for offside på Unipol Domus.
    75'
    75'
    Inn: Alessio Vita
    Ut: Luigi Cuppone
    AS Cittadella bytter ut Luigi Cuppone med Alessio Vita.
    76'
    Målet til AS Cittadella sjekkes av VAR
    77'
    Målet til AS Cittadella blir annullert
    77'
    Offside! Giacomo Beretta blir vinket av og AS Cittadella må dermed bygge opp et nytt angrep.
    78'
    En av Cagliari Calcios spillere blir avblåst for offside på Unipol Domus.
    79'
    Inn: Nikolas Smajlaj
    Ut: Davide Adorni
    Davide Adorni (AS Cittadella) erstattes av Nikolas Smajlaj.
    79'
    Inn: Jacopo Desogus
    Ut: Babis Lykogiannis
    Cagliari Calcio bytter ut Babis Lykogiannis med Jacopo Desogus.
    81'
    85'
    Mål for AS Cittadella!
    Cagliari 3 - 1 AS Cittadella
    Mål: Daniele Donnarumma
    Daniele Donnarumma scorer og reduserer dermed til 3-1.
    85'
    Kan AS Cittadella utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Daniele Donnarumma
    Daniele Donnarumma (AS Cittadella) avanserer forover på Unipol Domus. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.