Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Valencia!
    Cadiz 0 - 1 Valencia
    Mål: Hugo Duro
    Målgivende: Diego Lopez Noguerol
    Hugo Duro setter ballen i nettet og Valencia CF leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Diego Lopez Noguerol.
    8'
    Ivan Alejo
    Ivan Alejo (Cadiz) kommer til en målsjanse på Estadio Ramon de Carranza, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    10'
    En av Cadizs spillere blir avblåst for offside på Estadio Ramon de Carranza.
    12'
    Spillet på Estadio Ramon de Carranza er stoppet midlertidig fordi Fede San Emeterio ligger nede.
    13'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Gonzalo Escalante
    Ut: Fede San Emeterio
    Det virker som Fede San Emeterio ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Gonzalo Escalante.
    15'
    Frisparket tildelt Cadiz er farlig nær Valencia CFs målområde.
    16'
    VAR sjekker om det er straffe til Cadiz
    18'
    Dommeren dømmer straffe til Cadiz
    21'
    Straffe til Cadiz
    21'
    Cadiz scorer på straffe!
    Cadiz 1 - 1 Valencia
    Mål: Ruben Alcaraz
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Ruben Alcaraz.
    21'
    Cadiz angriper, men blir avblåst for offside.
    25'
    Frispark for Cadiz på egen banehalvdel.
    26'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    29'
    Kan Valencia CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Gult kort til Cadiz
    Luis Hernandez
    Luis Hernandez (Cadiz) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Ramon de Carranza.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hugo Duro (Valencia CF) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Hugo Duro ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Cadiz.
    32'
    Cadiz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    En av Valencia CFs spillere går i offside.
    34'
    I Cadiz slår Pepelu en corner fra høyre.
    34'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Cadiz på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    Isaac Carcelén ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    37'
    39'
    Isaac Carcelén er tilbake i kampen igjen.
    39'
    Målsjanse på Estadio Ramon de Carranza! Luis Hernandez fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Valencia CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cadiz.
    41'
    Javier Hernandez Carrera
    Cadiz angriper i Cadiz. Javier Hernandez Carrera fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Frispark til Cadiz på halvdelen til Valencia CF.
    43'
    Frispark Cadiz.
    45'+3
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    45'+4
    45'+5
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Ruben Alcaraz
    Cadiz avanserer forover i Cadiz. Ruben Alcaraz avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Ruben Alcaraz (Cadiz) kommer til en målsjanse på Estadio Ramon de Carranza, men klarer ikke å score.
    50'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Cadiz.
    52'
    Cadiz 1 - 2 Valencia
    Mål: Diego Lopez Noguerol
    Målgivende: Sergi Canos
    Valencia CF leder 1-2 etter en scoring av Diego Lopez Noguerol. Sergi Canos var nest sist på ballen.
    52'
    Inn: Sergi Guardiola
    Ut: Romenique Kouame
    Romenique Kouame (Cadiz) erstattes av Sergi Guardiola.
    55'
    57'
    Gult kort til Valencia
    Hugo Guillamon
    Hugo Guillamon (Valencia CF) får et gult kort av dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos.
    57'
    Ivan Alejo
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos viser Ivan Alejo (Cadiz) det gule kortet.
    57'
    Sergi Canos
    Valencia CF angriper i Cadiz. Sergi Canos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    61'
    61'
    Frispark Valencia CF.
    62'
    63'
    Dommeren gir Ruben Alcaraz (Cadiz) et gult kort.
    63'
    65'
    Inn: Lucas Pires
    Ut: Fali
    Sergio (Cadiz) gjør sitt tredje bytte for dagen. Lucas Pires erstatter Fali.
    65'
    Inn: Brian Ocampo
    Ut: Robert Navarro
    Sergio gjør dagens fjerde bytte i Cadiz, når han tar ut Robert Navarro og setter inn Brian Ocampo.
    65'
    Inn: Maxi Gomez
    Ut: Isaac Carcelén
    Cadiz bytter ut Isaac Carcelén med Maxi Gomez.
    66'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Jesus Vazquez
    Ut: Jose Gaya
    Valencia CF gjør sitt første bytte. Jose Gaya erstattes av Jesus Vazquez.
    66'
    Inn: Thierry Correia
    Ut: Sergi Canos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Valencia CF. Inn kommer Thierry Correia, mens Sergi Canos tar plass på benken.
    66'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos signaliserer et frispark til Valencia CF.
    67'
    73'
    Inn: Javier Guerra Moreno
    Ut: Hugo Duro
    Valencia CF bytter ut Hugo Duro med Javier Guerra Moreno. Dette er det tredje byttet som Ruben Baraja gjør i dagens kamp.
    75'
    77'
    Diego Lopez Noguerol
    Målsjanse! Diego Lopez Noguerol (Valencia CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    Sjanse! Cadiz avanserer forover, men Javier Hernandez Carrera avslutter utenfor.
    78'
    Gabriel Paulista vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    Cadiz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    Inn: Alberto Mari
    Ut: Francisco Perez Martinez
    Francisco Perez Martinez (Valencia CF) erstattes av Alberto Mari.
    81'
    Inn: Yarek Gasiorowski
    Ut: Gabriel Paulista
    Bytte for Valencia CF. Yarek Gasiorowski kommer inn for Gabriel Paulista på Estadio Ramon de Carranza.
    81'
    Valencia CF slipper å klare seg uten Gabriel Paulista som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    Alberto Mari
    Valencia CF angriper på Estadio Ramon de Carranza og Alberto Mari skyter i stolpen!
    82'
    Isidro Diaz de Mera Escuderos tildeler Cadiz en corner. Ivan Alejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    87'
    Javier Hernandez Carrera fra Cadiz er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    87'
    89'
    90'+1
    Valencia CF angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Giorgi Mamardashvili
    Dommer Isidro Diaz de Mera Escuderos gir Giorgi Mamardashvili (Valencia CF) et gult kort.
    90'+2
    90'+4
    Cadiz 1 - 3 Valencia
    Mål: Javier Guerra Moreno
    Javier Guerra Moreno setter ballen i mål og øker Valencia CFs ledelse til 1-3 i Cadiz. Diego Lopez Noguerol sto for den målgivende pasningen.
    90'+5
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+6
    90'+7
    Cadiz 1 - 4 Valencia
    Mål: Jesus Vazquez
    Målgivende: Alberto Mari
    Mål! Jesus Vazquez gir Valencia CF en komfortabel 1-4 ledelse. Flott spill fra Alberto Mari før målet.