2-1
2-2
58
92
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark RCD Espanyol.
    6'
    Cadiz CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for RCD Espanyol!
    Cadiz 0 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Manu Morlanes
    Målgivende: Sergi Darder
    Mål! Manu Morlanes gir RCD Espanyol ledelsen 0-1 i Cadiz. Sergi Darder var nest sist på ballen.
    10'
    Frispark for RCD Espanyol på egen banehalvdel.
    12'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Cadiz CF.
    15'
    Hjørnespark til Cadiz
    18'
    Frispark til Cadiz CF på halvdelen til RCD Espanyol.
    23'
    Sergi Darder
    Sergi Darder (RCD Espanyol) fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    RCD Espanyol, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Alberto Perea
    Cadiz CF angriper. Alberto Perea får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    I Cadiz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    RCD Espanyol angriper, men blir avblåst for offside.
    37'
    Anthony Lozano
    Anthony Lozano (Cadiz CF) avanserer forover på Estadio Ramon de Carranza. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Adri Embarba
    RCD Espanyol angriper i Cadiz. Adri Embarba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Hjørnespark til RCD Espanyol
    43'
    Raul De Tomas
    RCD Espanyol fosser forover og Raul De Tomas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Víctor Chust
    Ut: Juan Cala
    Sergio (Cadiz CF) gjør sitt første bytte for dagen. Víctor Chust erstatter Juan Cala.
    46'
    Gult kort til Cadiz
    Fali
    Fali (Cadiz CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    46'
    Kan RCD Espanyol utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    46'
    Målsjanse til RCD Espanyol! Adri Embarba treffer mål, men keeper redder.
    48'
    48'
    49'
    RCD Espanyol angriper, men avslutningen til Raul De Tomas går utenfor.
    49'
    Mål for Cadiz!
    Cadiz 1 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Alvaro Negredo
    Mål! hjemmelag utligner ved Alvaro Negredo. Stillingen er nå 1-1.
    54'
    Javi Puado
    Sjanse til RCD Espanyol! Javi Puado er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    56'
    RCD Espanyol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til RCD Espanyol.
    58'
    Alfonso Espino
    Dommer Alejandro Muniz Ruiz gir Alfonso Espino (Cadiz CF) et gult kort.
    58'
    Skudd på mål, Cadiz
    61'
    61'
    61'
    Skudd utenfor mål, Cadiz
    62'
    64'
    Spillerbytte - RCD Espanyol
    Inn: Aleix Vidal
    Ut: Oscar Regano
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Regano med Aleix Vidal. Dette er det første byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Nicolas Melamed Ribaudo
    Ut: Adri Embarba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RCD Espanyol. Inn kommer Nicolas Melamed Ribaudo, mens Adri Embarba tar plass på benken.
    65'
    Raul De Tomas (RCD Espanyol) prøver å heade ballen i mål på Estadio Ramon de Carranza, men mislykkes.
    66'
    66'
    66'
    Skudd utenfor mål, RCD Espanyol
    67'
    Inn: Santiago Arzamendia
    Ut: Alberto Perea
    Bytte for Cadiz CF. Santiago Arzamendia kommer inn for Alberto Perea på Estadio Ramon de Carranza.
    68'
    Frispark Cadiz CF.
    69'
    70'
    Frispark for Cadiz CF på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Ruben Sobrino
    Ut: Anthony Lozano
    Sergio gjør dagens tredje bytte i Cadiz, når han tar ut Anthony Lozano og setter inn Ruben Sobrino.
    73'
    Inn: Ivan Alejo
    Ut: Salvi Sanchez
    Sergio gjør dagens fjerde bytte i Cadiz, når han tar ut Salvi Sanchez og setter inn Ivan Alejo.
    73'
    Ivan Alejo
    Dommer Alejandro Muniz Ruiz viser Ivan Alejo (Cadiz CF) det gule kortet.
    74'
    77'
    Isaac Carcelén ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    78'
    Inn: Raul Parra Artal
    Ut: Isaac Carcelén
    Isaac Carcelén, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Raul Parra Artal kommer inn for Cadiz CF.
    78'
    Alejandro Muniz Ruiz signaliserer et frispark til Cadiz CF på egen banehalvdel.
    79'
    Gult kort til RCD Espanyol
    Leandro Cabrera
    Leandro Cabrera må stå over en kamp for RCD Espanyol etter å ha fått gult kort av dommer Alejandro Muniz Ruiz.
    79'
    Jeremías Ledesma
    Jeremías Ledesma (Cadiz CF) får et gult kort av dommer Alejandro Muniz Ruiz.
    81'
    Målet til Cadiz sjekkes av VAR
    81'
    Målet til Cadiz blir stående
    82'
    Inn: Loren Moron
    Ut: Oscar Melendo
    RCD Espanyol bytter ut Oscar Melendo med Loren Moron. Dette er det tredje byttet som Vicente Moreno gjør i dagens kamp.
    83'
    84'
    RCD Espanyol angriper i Cadiz, men blir avblåst for offside.
    87'+3
    88'
    90'
    Cadiz 2 - 1 RCD Espanyol
    Mål: Ivan Alejo
    Målgivende: Alvaro Negredo
    Ivan Alejo setter ballen i nettet og Cadiz CF leder nå 2-1. Alvaro Negredo sto for den målgivende pasningen.
    90'+1
    Inn: David Lopez
    Ut: Fernando Calero
    Bytte for RCD Espanyol. David Lopez kommer inn for Fernando Calero på Estadio Ramon de Carranza.
    90'+3
    90'+4
    Frispark til RCD Espanyol på halvdelen til Cadiz CF.
    90'+4
    Cadiz 2 - 2 RCD Espanyol
    Mål: Raul De Tomas
    Raul De Tomas scorer og utligner dermed til 2-2. Flott spill fra Sergi Darder før målet.