Sjanse! CA Tigre avanserer forover, men Sebastian Prieto avslutter utenfor.
    2'
    Frispark til CA Tigre på halvdelen til Bolivar La Paz.
    5'
    Juan Cavallaro
    Målsjanse på Estadio Jose Dellagiovanna! Juan Cavallaro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Bolivar La Paz, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Diego Morales (CA Tigre) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Dellagiovanna.
    7'
    Marcos Daniel Riquelme
    Marcos Riquelme (Bolivar La Paz) kommer til avslutning på Estadio Jose Dellagiovanna - i stolpen! Oi, oi, oi.
    9'
    I Buenos Aires slår Diego Morales en corner fra venstre.
    12'
    Bolivar La Paz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Bolivar La Paz på egen banehalvdel.
    15'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til CA Tigre.
    17'
    Facundo Giacopuzzi
    Sjanse i Buenos Aires! Facundo Giacopuzzi (CA Tigre) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    18'
    Mål for CA Tigre!
    CA Tigre 1 - 0 Bolivar La Paz
    Mål: Pablo Daniel Magnin
    CA Tigre leder 1-0 etter en scoring av Pablo Magnin.
    18'
    Frispark Bolivar La Paz.
    19'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Frispark for Bolivar La Paz på egen banehalvdel.
    21'
    Agustin Cardozo
    CA Tigre angriper. Agustin Cardozo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    24'
    24'
    Roberto Tobar tildeler Bolivar La Paz en corner. Erwin Saavedra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    26'
    Erwin Saavedra
    Erwin Saavedra skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Bolivar La Paz.
    27'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til CA Tigre på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    30'
    Leonardo Vaca
    Bolivar La Paz angriper i Buenos Aires. Leonardo Vaca avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    CA Tigre, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Erwin Saavedra (Bolivar La Paz) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Dellagiovanna.
    34'
    Marcos Riquelme (Bolivar La Paz) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    CA Tigre angriper, men avslutningen til Juan Cavallaro går utenfor.
    35'
    Mål for Bolivar La Paz!
    CA Tigre 1 - 1 Bolivar La Paz
    Mål: Marcos Daniel Riquelme
    Marcos Riquelme scorer og utligner dermed til 1-1.
    37'
    39'
    45'
    Bolivar La Paz avanserer forover på Estadio Jose Dellagiovanna og Marcos Riquelme kommer til avslutning. Headingen blir klarert av CA Tigre.
    45'+1
    45'+1
    I Buenos Aires slår Arce en corner fra venstre.
    45'+1
    Spillerbytte - CA Tigre
    Inn: Facundo Melivilo
    Ut: David Gallardo
    CA Tigre bytter ut David Gallardo med Facundo Melivilo.
    46'
    Inn: Ivan Bolano
    Ut: Juan Cavallaro
    Juan Cavallaro (CA Tigre) erstattes av Ivan Bolano.
    46'
    Roberto Tobar signaliserer et frispark til Bolivar La Paz.
    46'
    Alvaro Rey
    Alvaro Rey (Bolivar La Paz) kommer til en målsjanse på Estadio Jose Dellagiovanna, men klarer ikke å score.
    46'
    Frispark for CA Tigre på egen banehalvdel.
    46'
    CA Tigre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    CA Tigre fosser fremover, men Roberto Tobar blåser for offside på Estadio Jose Dellagiovanna.
    48'
    50'
    51'
    52'
    En av Bolivar La Pazs spillere går i offside.
    52'
    Cristhian Machado
    Bolivar La Paz angriper i Buenos Aires. Cristhian Machado fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Frispark til Bolivar La Paz på halvdelen til CA Tigre.
    55'
    Gult kort til CA Tigre
    Facundo Monteseirin
    Dommer Roberto Tobar viser Facundo Monteseirin (CA Tigre) det gule kortet.
    55'
    Bolivar La Paz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    58'
    Bolivar La Paz må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Tigre.
    60'
    Gult kort til Bolivar La Paz
    Dommeren gir Cristhian Machado (Bolivar La Paz) et gult kort.
    60'
    62'
    65'
    Facundo Melivilo
    Målsjanse! Facundo Melivilo (CA Tigre) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Spillerbytte - Bolivar La Paz
    Inn: Anderson Emanuel
    Ut: Alvaro Rey
    Bolivar La Paz gjør sitt første bytte. Alvaro Rey erstattes av Anderson Emanuel.
    67'
    Målsjanse til CA Tigre! Facundo Melivilo treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Pablo Daniel Magnin
    Pablo Magnin (CA Tigre) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    71'
    71'
    Inn: Ijiel Protti
    Ut: Agustin Cardozo
    Bytte for CA Tigre. Ijiel Protti kommer inn for Agustin Cardozo på Estadio Jose Dellagiovanna.
    72'
    Ijiel Protti (CA Tigre) slår en corner fra venstre side på Estadio Jose Dellagiovanna.
    72'
    Pablo Magnin (CA Tigre) kommer til avslutning på Estadio Jose Dellagiovanna, men headingen blir reddet.
    72'
    72'
    Diego Morales (CA Tigre) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Jose Dellagiovanna.
    73'
    Ijiel Protti
    Ijiel Protti (CA Tigre) header utenfor.
    73'
    Inn: Victor Alonso Abrego Aguilera
    Ut: Leonardo Vaca
    Bolivar La Paz bytter ut Leonardo Vaca med Victor Abrego. Dette er det andre byttet som Claudio Vivas gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Roberto Fernandez
    Ut: Enrique Flores
    Claudio Vivas gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Enrique Flores og setter inn Roberto Fernandez.
    74'
    75'
    76'
    79'
    Marcos Riquelme (Bolivar La Paz) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    CA Tigre angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    82'
    Bolivar La Paz avanserer forover i Buenos Aires. Marcos Riquelme avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Bolivar La Paz er nær straffområde.
    83'
    Erwin Saavedra (Bolivar La Paz) avanserer forover på Estadio Jose Dellagiovanna. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Roberto Tobar tildeler Bolivar La Paz en corner. Erwin Saavedra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Inn: Enzo Roberto Diaz Morales
    Ut: Diego Morales
    Nestor Gorosito (CA Tigre) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Enzo Diaz erstatter Diego Morales.
    84'
    Facundo Melivilo (CA Tigre) kommer seg fri på Estadio Jose Dellagiovanna, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Inn: Vladimir Castellon
    Ut: Arce
    Claudio Vivas gjør dagens fjerde bytte i Buenos Aires, når han tar ut Arce og setter inn Vladimir Castellon.
    87'
    Inn: Pedro Azogue
    Ut: Cristhian Machado
    Bolivar La Paz bytter ut Cristhian Machado med Pedro Azogue. Dette er det femte byttet som Claudio Vivas gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Martin Galmarini
    Ut: Facundo Giacopuzzi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA Tigre. Inn kommer Martin Galmarini, mens Facundo Giacopuzzi tar plass på benken.
    88'
    89'
    Sebastian Prediger
    Sebastian Prediger (CA Tigre) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Jose Dellagiovanna.
    89'
    Målsjanse på Estadio Jose Dellagiovanna! Erwin Saavedra fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Luis Alberto Gutierrez
    Luis Alberto Gutierrez (Bolivar La Paz) får et gult kort av dommer Roberto Tobar.
    90'+3
    CA Tigre har fått straffespark på Estadio Jose Dellagiovanna!
    90'+3
    CA Tigre får straffe på Estadio Jose Dellagiovanna. Pablo Magnin mislykkes med å sette den i mål!
    90'+4
    Hjørnespark til CA Tigre
    90'+4
    CA Tigre angriper og Pablo Magnin får avsluttet. Headingen treffer ikke Bolivar La Paz-målet.