CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    The Strongest angriper i Buenos Aires. Enrique Triverio fyrer av et skudd som går utenfor.
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    7'
    I Buenos Aires slår Nicolás De La Cruz en corner fra venstre.
    8'
    Nicolás De La Cruz
    CA River Plate fosser forover og Nicolás De La Cruz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    12'
    The Strongest, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 0 The Strongest
    Mål: Rodrigo German Aliendro
    Målgivende: Nicolás De La Cruz
    Rodrigo German Aliendro dundrer ballen i mål og CA River Plate tar ledelsen 1-0 på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Flott spill fra Nicolás De La Cruz før målet.
    13'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til CA River Plate.
    15'
    Spillet på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti er stoppet midlertidig fordi Enrique Triverio ligger nede.
    17'
    Enrique Triverio er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    18'
    Frispark CA River Plate.
    18'
    Sjanse til CA River Plate! Nicolás De La Cruz er nær ved å score, men keeper redder.
    20'
    20'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    22'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    23'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til The Strongest.
    27'
    CA River Plate angriper, men Nicolás De La Cruz vinkes av for offside.
    29'
    Sjanse i Buenos Aires! Enrique Triverio (The Strongest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Eugenio Isnaldo
    Eugenio Isnaldo (The Strongest) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    31'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    32'
    Jeyson Chura
    The Strongest angriper. Jeyson Chura får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    Gustavo Tejera tildeler The Strongest en corner. Jeyson Chura sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Lucas Beltran
    CA River Plate avanserer forover i Buenos Aires. Lucas Beltran avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Det blir farlig! Frispark for The Strongest er nær straffområde.
    33'
    Michael Javier Ortega Dieppa (The Strongest) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    35'
    Gustavo Tejera tildeler The Strongest en corner. Michael Javier Ortega Dieppa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    36'
    Gult kort til The Strongest
    Dommer Gustavo Tejera gir Enrique Triverio (The Strongest) et gult kort.
    37'
    38'
    38'
    Rodrigo German Aliendro
    Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    43'
    Ezequiel Barco
    CA River Plate angriper i Buenos Aires. Ezequiel Barco avslutter på mål, men greier ikke å score.
    44'
    44'
    Frispark til The Strongest på halvdelen til CA River Plate.
    45'+1
    Adrian Jusino
    Adrian Jusino (The Strongest) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    47'
    Hjørnespark til The Strongest
    50'
    50'
    Luciano Nahuel Ursino Pegolo
    Dommer Gustavo Tejera viser Luciano Nahuel Ursino Pegolo (The Strongest) det gule kortet.
    54'
    54'
    The Strongest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Gult kort til CA River Plate
    Nicolás De La Cruz (CA River Plate) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    57'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Pablo Solari
    Ut: Enzo Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Pablo Solari, mens Enzo Perez tar plass på benken.
    60'
    61'
    Ezequiel Barco (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    61'
    Pablo Solari
    I Buenos Aires header Pablo Solari (CA River Plate) mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Pablo Solari går utenfor.
    62'
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Nicolás De La Cruz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Ignacio Fernandez
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    67'
    Alvaro Daniel Quiroga
    Alvaro Daniel Quiroga (The Strongest) får et gult kort av dommer Gustavo Tejera.
    67'
    Ezequiel Barco ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jeyson Chura (The Strongest) vrir seg av smerte i gresset.
    68'
    Spillerbytte - The Strongest
    Inn: Jaime Arrascaita
    Ut: Jeyson Chura
    Ricardo Manuel Nunes Formosinho (The Strongest) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Jaime Arrascaita erstatter Jeyson Chura som sannsynligvis er skadet.
    69'
    CA River Plate slipper å klare seg uten Ezequiel Barco som kommer tilbake på banen igjen.
    69'
    Hjørnespark til CA River Plate
    71'
    Frispark for The Strongest på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Matias Kranevitter
    Ut: Nicolás De La Cruz
    Martin Demichelis (CA River Plate) gjør sitt andre bytte for dagen. Matias Kranevitter erstatter Nicolás De La Cruz.
    72'
    Inn: Miguel Angel Borja
    Ut: Lucas Beltran
    Lucas Beltran (CA River Plate) erstattes av Miguel Angel Borja.
    72'
    73'
    74'
    Frispark The Strongest.
    76'
    Saul Torres
    Sjanse! The Strongest avanserer forover, men Saul Torres avslutter utenfor.
    77'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Buenos Aires fordi Robert Rojas får behandling for en skade på banen.
    78'
    CA River Plate slipper å klare seg uten Robert Rojas som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    79'
    The Strongest fosser fremover, men Gustavo Tejera blåser for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    80'
    Inn: Junior Gabriel Arias Caceres
    Ut: Michael Javier Ortega Dieppa
    Bytte for The Strongest. Junior Gabriel Arias Caceres kommer inn for Michael Javier Ortega Dieppa på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    80'
    Miguel Angel Borja
    Miguel Angel Borja (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    I Buenos Aires slår Ezequiel Barco en corner fra venstre.
    85'
    Inn: John Garcia
    Ut: Eugenio Isnaldo
    The Strongest bytter ut Eugenio Isnaldo med John Garcia. Dette er det tredje byttet som Ricardo Manuel Nunes Formosinho gjør i dagens kamp.
    87'
    Robert Rojas (CA River Plate) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    88'
    Inn: Marcelo Herrera
    Ut: Robert Rojas
    Marcelo Herrera (CA River Plate) erstatter Robert Rojas som muligens er skadet.
    89'
    Inn: Agustin Palavecino Lamela
    Ut: Rodrigo German Aliendro
    CA River Plate gjør sitt femte bytte. Rodrigo German Aliendro erstattes av Agustin Palavecino Lamela.
    89'
    Målsjanse til CA River Plate! Ezequiel Barco treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    CA River Plate 2 - 0 The Strongest
    Mål: Miguel Angel Borja
    Målgivende: Pablo Solari
    Mål! Miguel Angel Borja gir CA River Plate en komfortabel 2-0 ledelse. Pablo Solari sto for den målgivende pasningen.
    90'
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for CA River Plate!
    90'+2
    Jaime Arrascaita
    Dommer Gustavo Tejera gir Jaime Arrascaita (The Strongest) et gult kort.
    90'+2
    Matias Kranevitter
    Matias Kranevitter (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.