Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til CA River Plate.
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mål for Sporting Cristal!
    CA River Plate 0 - 1 Sporting Cristal
    Mål: Ignacio
    Målgivende: Jostin Alarcon
    Mål! Ignacio (Sporting Cristal) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Jostin Alarcon var nest sist på ballen.
    6'
    Målet til Sporting Cristal sjekkes av VAR
    8'
    Målet til Sporting Cristal blir stående
    8'
    Frispark for Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    9'
    Sporting Cristal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Sporting Cristal angriper, men Jhon Alexander Ospina Londono blåser for offside.
    13'
    Sporting Cristal fosser fremover, men Jhon Alexander Ospina Londono blåser for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    13'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    13'
    15'
    Frispark CA River Plate.
    17'
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 1 Sporting Cristal
    Mål: Nicolás De La Cruz
    Målgivende: Enzo Hernan Diaz
    Nicolás De La Cruz scorer og utligningen er et faktum på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. 1-1. Flott spill fra Enzo Hernan Diaz før målet.
    18'
    Spillet på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti er stoppet midlertidig fordi Enzo Perez ligger nede.
    21'
    Brenner (Sporting Cristal) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    21'
    Jhon Alexander Ospina Londono tildeler CA River Plate en corner. Nicolás De La Cruz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    22'
    Sporting Cristal slipper å klare seg uten Brenner som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    22'
    Enzo Perez er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    22'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Sporting Cristal.
    23'
    25'
    Leandro Gonzalez Pirez
    CA River Plate angriper og Leandro Gonzalez Pirez header ballen i stolpen!
    25'
    Salomon Rondon
    Salomon Rondon (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Sporting Cristal på egen banehalvdel.
    26'
    Lucas Beltran
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Lucas Beltran fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    Sporting Cristal, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    29'
    Enzo Hernan Diaz
    CA River Plate avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti og Enzo Hernan Diaz kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Sporting Cristal.
    30'
    30'
    Sporting Cristal fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    32'
    Ezequiel Barco
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Ezequiel Barco går utenfor.
    32'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Leonardo Diaz Laffore
    I Buenos Aires får Leonardo Diaz Laffore (Sporting Cristal) en chans till avslut. Nicken dock utanför.
    35'
    CA River Plate 2 - 1 Sporting Cristal
    Mål: Ezequiel Barco
    I Buenos Aires tar CA River Plate ledelsen 2-1 etter et mål av Ezequiel Barco.
    36'
    Rødt kort til CA River Plate
    Utvisning! CA River Plates Enzo Hernan Diaz får rødt kort og sendes av banen.
    38'
    Frisparket tildelt Sporting Cristal er farlig nær CA River Plates målområde.
    39'
    CA River Plate 2 - 2 Sporting Cristal
    Mål: Washington Corozo
    Washington Corozo utligner til 2-2 på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    41'
    Gult kort til CA River Plate
    Ignacio Fernandez
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Gult kort til Sporting Cristal
    Jesus Abdallah Castillo Molina
    Dommer Jhon Alexander Ospina Londono gir Jesus Abdallah Castillo Molina (Sporting Cristal) et gult kort.
    42'
    42'
    43'
    Sporting Cristal angriper, men blir avblåst for offside.
    44'
    Kan CA River Plate utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Rodrigo German Aliendro
    Ut: Nicolás De La Cruz
    CA River Plate bytter ut Nicolás De La Cruz med Rodrigo German Aliendro.
    46'
    Inn: Pablo Solari
    Ut: Salomon Rondon
    Martin Demichelis (CA River Plate) gjør sitt andre bytte for dagen. Pablo Solari erstatter Salomon Rondon.
    46'
    Jhon Alexander Ospina Londono signaliserer et frispark til Sporting Cristal.
    46'
    47'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Buenos Aires fordi Rafael Julian Lutiger Vidalon får behandling for en skade på banen.
    48'
    Rafael Julian Lutiger Vidalon er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    CA River Plate 3 - 2 Sporting Cristal
    Målgivende: Enzo Perez
    Mål! CA River Plate tar ledelsen 3-2 ved Ezequiel Barco. Enzo Perez var nest sist på ballen.
    52'
    En av Sporting Cristals spillere blir avblåst for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    52'
    Målet til CA River Plate sjekkes av VAR
    53'
    Målet til CA River Plate blir stående
    54'
    Rafael Julian Lutiger Vidalon
    Rafael Julian Lutiger Vidalon (Sporting Cristal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Ignacio Fernandez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    Ignacio Fernandez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Buenos Aires.
    58'
    Spillerbytte - Sporting Cristal
    Inn: Irven Beybe Avila Acero
    Ut: Rafael Julian Lutiger Vidalon
    Sporting Cristal bytter ut Rafael Julian Lutiger Vidalon som ikke ser ut til å kunne fortsette. Tiago Retzlaff Nunes blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Irven Beybe Avila Acero.
    59'
    Inn: Marcelo Herrera
    Ut: Ignacio Fernandez
    Marcelo Herrera (CA River Plate) erstatter Ignacio Fernandez som ser ut til å måtte forlate Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti med en skade.
    60'
    CA River Plate 4 - 2 Sporting Cristal
    Mål: Pablo Solari
    Mål! Pablo Solari øker CA River Plates ledelse til 4-2 på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Det er en fin assist fra Enzo Perez.
    62'
    Inn: Gerald Martin Tavara Mogollon
    Ut: Jesus Emanuel Pretell Panta
    Sporting Cristal gjør sitt andre bytte. Jesus Emanuel Pretell Panta erstattes av Gerald Martin Tavara Mogollon.
    66'
    Inn: Joao Grimaldo
    Ut: Irven Beybe Avila Acero
    Irven Beybe Avila Acero (Sporting Cristal) erstattes av Joao Grimaldo.
    66'
    66'
    Jostin Alarcon
    Sporting Cristal fosser forover og Jostin Alarcon fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    67'
    67'
    69'
    Dommer Jhon Alexander Ospina Londono venter med å sette i gang spillet fordi Leonardo Diaz Laffore ligger nede.