0-1
1-1
2-1
    Enner Valencia
    Enner Valencia (Internacional) header ballen mot mål, men CA River Plate klarerer.
    1'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    3'
    En av Internacionals spillere blir avblåst for offside.
    4'
    Skudd utenfor mål, CA River Plate
    Rodrigo German Aliendro
    6'
    Nicolás De La Cruz (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    10'
    Frispark Internacional.
    10'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark for Internacional på egen banehalvdel.
    14'
    Lucas Beltran
    CA River Plate angriper i Buenos Aires. Lucas Beltran avslutter på mål, men greier ikke å score.
    17'
    Internacional RS, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler CA River Plate en corner. Ignacio Fernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Nicolás De La Cruz
    CA River Plate angriper i Buenos Aires. Nicolás De La Cruz fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Internacional må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA River Plate.
    20'
    Gult kort til Internacional RS
    Fabricio Bustos
    Fabricio Bustos (Internacional) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    20'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Internacional.
    23'
    Frispark til Internacional på halvdelen til CA River Plate.
    24'
    25'
    Enner Valencia (Internacional) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    26'
    28'
    Gult kort til CA River Plate
    Ignacio Fernandez
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    28'
    I Buenos Aires slår Alan Patrick en corner fra høyre.
    29'
    30'
    31'
    Sjanse! CA River Plate avanserer forover, men Rodrigo German Aliendro avslutter utenfor.
    31'
    32'
    33'
    37'
    Nicolás De La Cruz (CA River Plate) fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Hjørnespark til Internacional.
    39'
    41'
    42'
    Jesus Valenzuela Saez har tildelt CA River Plate et hjørnespark.
    44'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Internacional like utenfor CA River Plate-området.
    45'
    Leandro Gonzalez Pirez
    Dommeren gir Leandro Gonzalez Pirez (CA River Plate) et gult kort.
    45'
    Mål for Internacional RS!
    CA River Plate 0 - 1 Internacional RS
    Mål: Enner Valencia
    Målgivende: Alan Patrick
    Internacional tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Enner Valencia. Flott spill fra Alan Patrick før målet.
    45'+1
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Ezequiel Barco
    CA River Plate fosser forover og Ezequiel Barco fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    51'
    Sjanse i Buenos Aires! Ezequiel Barco (CA River Plate) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    CA River Plate angriper. Nicolás De La Cruz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    53'
    Frispark CA River Plate.
    53'
    Enzo Hernan Diaz
    CA River Plate angriper på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Enzo Hernan Diaz header utenfor.
    54'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Gabriel Mercado
    Gabriel Mercado (Internacional) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    56'
    Ezequiel Barco (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Sergio Rochet (Internacional) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    I Buenos Aires slår Ignacio Fernandez en corner fra høyre.
    60'
    Sergio Rochet er på beina igjen og fortsetter kampen.
    60'
    62'
    Charles Aranguiz
    Charles Aranguiz (Internacional) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Milton Casco vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Pablo Solari
    Ut: Enzo Perez
    CA River Plate bytter ut Enzo Perez med Pablo Solari. Dette er det første byttet som Martin Demichelis gjør i dagens kamp.
    64'
    Milton Casco er tilbake i kampen igjen.
    64'
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 1 Internacional RS
    Mål: Pablo Solari
    Målgivende: Nicolás De La Cruz
    Mål! CA River Plate utligner på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Målscorer: Pablo Solari. Nicolás De La Cruz var nest sist på ballen.
    65'
    Spillerbytte - Internacional RS
    Inn: Gustavo Campanharo
    Ut: Wanderson Campos
    Eduardo Coudet (Internacional) gjør sitt første bytte for dagen. Gustavo Campanharo erstatter Wanderson Campos.
    67'
    Inn: Igor Gomes Silva
    Ut: Fabricio Bustos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Internacional. Inn kommer Igor Gomes Silva, mens Fabricio Bustos tar plass på benken.
    67'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til CA River Plate.
    69'
    Johnny Cardoso
    Johnny Cardoso (Internacional) får et gult kort av dommer Jesus Valenzuela Saez.
    69'
    CA River Plate fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    70'
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Nicolás De La Cruz går utenfor.
    73'
    Inn: Romulo
    Ut: Charles Aranguiz
    Bytte for Internacional. Romulo kommer inn for Charles Aranguiz på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    74'
    Inn: Luiz Adriano
    Ut: Enner Valencia
    Enner Valencia (Internacional) erstattes av Luiz Adriano.
    74'
    Sjanse til CA River Plate! Ezequiel Barco er nær ved å score, men keeper redder.
    76'
    76'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Internacional.
    77'
    Målsjanse! Rodrigo German Aliendro (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    78'
    CA River Plate 2 - 1 Internacional RS
    Målgivende: Lucas Beltran
    Pablo Solari setter ballen i nettet og CA River Plate leder nå 2-1. Det er en fin assist fra Lucas Beltran.
    79'
    Internacional tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    80'
    Inn: Agustin Palavecino Lamela
    Ut: Ignacio Fernandez
    Martin Demichelis gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Ignacio Fernandez og setter inn Agustin Palavecino Lamela.
    82'
    Jesus Valenzuela Saez tildeler Internacional en corner. Carlos De Pena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    82'
    Jesus Valenzuela Saez signaliserer et frispark til Internacional på egen banehalvdel.
    83'
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Lucas Beltran fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.