Frispark til River Plate på halvdelen til Independiente Santa Fe.
    1'
    Frispark for Independiente Santa Fe på egen banehalvdel.
    3'
    Julio Bascunan signaliserer et frispark til Independiente Santa Fe på egen banehalvdel.
    4'
    River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt Independiente Santa Feet.
    7'
    Yeison Gordillo
    Independiente Santa Fe angriper i Buenos Aires. Yeison Gordillo fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Independiente Santa Fe tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    10'
    En av Independiente Santa Fes spillere blir avblåst for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    10'
    Frispark River Plate.
    11'
    Independiente Santa Fe fosser fremover, men Julio Bascunan blåser for offside på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    12'
    Julio Bascunan signaliserer et frispark til River Plate på egen banehalvdel.
    14'
    Julio Bascunan signaliserer et frispark til Independiente Santa Fe.
    15'
    Gult kort til CA River Plate
    Jonathan Ramon Maidana
    Jonatan Maidana (River Plate) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    15'
    Julio Bascunan signaliserer et frispark til River Plate.
    18'
    19'
    Javier Pinola
    Javier Pinola (River Plate) pådrar seg et gult kort.
    20'
    21'
    Gult kort til Independiente Santa Fe
    Victor Hugo Giraldo
    Dommeren gir Victor Hugo Giraldo (Independiente Santa Fe) et gult kort.
    21'
    Frispark til Independiente Santa Fe på halvdelen til River Plate.
    24'
    I Buenos Aires slår Jhon Pajoy en corner fra høyre.
    27'
    Julio Bascunan tildeler Independiente Santa Fe en corner. Jhon Pajoy sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt River Plateet.
    28'
    Gonzalo Martinez (River Plate) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    30'
    Gonzalo Martinez
    River Plate avanserer forover i Buenos Aires. Gonzalo Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    30'
    33'
    Javier Lopez
    Javier Lopez (Independiente Santa Fe) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    Rodrigo Mora
    River Plate angriper i Buenos Aires. Rodrigo Mora avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Independiente Santa Fe, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    37'
    37'
    Enzo Perez
    Enzo Perez (River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    Gonzalo Martinez (River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    37'
    38'
    Javier Pinola (River Plate) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    39'
    41'
    41'
    42'
    43'
    45'
    En av Independiente Santa Fes spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Anderson Plata (Independiente Santa Fe) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    45'+2
    46'
    Spillerbytte - Independiente Santa Fe
    Inn: Almir Soto
    Ut: Victor Hugo Giraldo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Independiente Santa Fe. Inn kommer Almir Soto, mens Victor Hugo Giraldo tar plass på benken.
    46'
    I Buenos Aires slår Gonzalo Martinez en corner fra venstre.
    47'
    48'
    Enzo Perez
    Sjanse til River Plate! Enzo Perez er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    50'
    51'
    Julio Bascunan tildeler Independiente Santa Fe en corner. Anderson Plata sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    53'
    Anderson Plata (Independiente Santa Fe) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    53'
    54'
    Spillet på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti er stoppet midlertidig fordi Wilson Morelo ligger nede.
    57'
    Wilson Morelo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Buenos Aires.
    58'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Juan Quintero
    Ut: Ignacio Fernandez
    River Plate bytter ut Ignacio Fernandez med Juan Quintero.
    58'
    Inn: Ignacio Scocco
    Ut: Rodrigo Mora
    River Plate bytter ut Rodrigo Mora med Nacho Scocco. Dette er det andre byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    58'
    60'
    60'
    62'
    I Buenos Aires slår Gonzalo Martinez en corner fra høyre.
    63'
    Sjanse! River Plate avanserer forover, men Gonzalo Martinez avslutter utenfor.
    63'
    Robinson Zapata (Independiente Santa Fe) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    64'
    Independiente Santa Fe slipper å klare seg uten Robinson Zapata som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    65'
    65'
    66'
    Jose Moya
    Dommer Julio Bascunan viser Jose Moya (Independiente Santa Fe) det gule kortet.
    66'
    River Plate er på skuddhold på dette frisparket.
    69'
    Juan Quintero
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Juan Quintero fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    70'
    72'
    William Tesillo
    Målsjanse til Independiente Santa Fe! William Tesillo treffer mål, men keeper redder.
    72'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    73'
    River Plate angriper, men avslutningen til Gonzalo Martinez går utenfor.
    75'
    Frispark i en god posisjon for River Plate!
    76'
    Juan Quintero (River Plate) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    77'
    Juan Quintero (River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Inn: Sebastian Salazar
    Ut: Jhon Pajoy
    Bytte for Independiente Santa Fe. Sebastian Salazar kommer inn for Jhon Pajoy på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    78'
    79'
    80'
    Sebastian Salazar (Independiente Santa Fe) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    82'
    Independiente Santa Fe angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    82'
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Enzo Perez
    Enzo Perez (River Plate) erstattes av Exequiel Palacios.
    82'
    Inn: Brayan Fernandez
    Ut: Anderson Daniel Plata Guillen
    Gregorio Perez gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Anderson Plata og setter inn Brayan Fernandez.
    86'
    90'
    90'+1
    Almir Soto
    Almir Soto (Independiente Santa Fe) får et gult kort av dommer Julio Bascunan.
    90'
    90'+3
    Independiente Santa Feangriper, men blir avblåst for offside.
    90'+4
    Juan Quintero (River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.