Club Nacional de Football tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    6'
    Pablo Solari
    CA River Plate angriper. Pablo Solari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    7'
    Club Nacional de Football, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark for Club Nacional de Football på egen banehalvdel.
    7'
    Ignacio Fernandez (CA River Plate) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    9'
    Rodrigo German Aliendro
    Målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti! Rodrigo German Aliendro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    9'
    Leandro Nicolas Lozano Fernandez
    Leandro Nicolas Lozano Fernandez (Club Nacional de Football) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men klarer ikke å score.
    11'
    Skudd på mål, CA River Plate
    13'
    13'
    Hjørnespark til Club Nacional de Football
    14'
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 0 Club Nacional de Football
    Mål: Claudio Echeverri
    Målgivende: Miguel Angel Borja
    Claudio Echeverri setter ballen i nettet og CA River Plate leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Miguel Angel Borja.
    15'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til CA River Plate like utenfor Club Nacional de Football-området.
    18'
    19'
    Kan Club Nacional de Football utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    19'
    Osinachi Christian Ebere
    Club Nacional de Football angriper på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Osinachi Christian Ebere header utenfor.
    20'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til Club Nacional de Football på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark CA River Plate.
    22'
    Cristian Garay tildeler CA River Plate en corner. Ignacio Fernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    23'
    Club Nacional de Football angriper i Buenos Aires. Osinachi Christian Ebere fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Claudio Echeverri (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    29'
    Alexis Castro
    Alexis Castro (Club Nacional de Football) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Hjørnespark til CA River Plate
    31'
    Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    32'
    Cristian Garay signaliserer et frispark til CA River Plate.
    34'
    Marcelo Herrera
    Marcelo Herrera (CA River Plate) fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    35'
    Skudd utenfor mål, CA River Plate
    36'
    36'
    Målsjanse til Club Nacional de Football! Osinachi Christian Ebere treffer mål, men keeper redder.
    36'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Cristian Garay tildeler CA River Plate en corner. Claudio Echeverri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    44'
    Club Nacional de Football fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    47'
    48'
    49'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Club Nacional de Football.
    49'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    50'
    51'
    Club Nacional de Football avanserer forover i Buenos Aires. Osinachi Christian Ebere avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    54'
    Frisparket tildelt CA River Plate er farlig nær Club Nacional de Footballs målområde.
    55'
    Gult kort til Club Nacional de Football
    Diego Polenta
    Dommer Cristian Garay viser Diego Polenta (Club Nacional de Football) det gule kortet.
    57'
    57'
    57'
    57'
    59'
    Alexis Castro (Club Nacional de Football) får et gult kort av dommer Cristian Garay.
    60'
    Spillerbytte - Club Nacional de Football
    Inn: Diego Martin Zabala Morales
    Ut: Mauricio Pereyra
    Alvaro Recoba (Club Nacional de Football) gjør sitt første bytte for dagen. Diego Martin Zabala Morales erstatter Mauricio Pereyra.
    61'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Facundo Colidio
    Ut: Pablo Solari
    Bytte for CA River Plate. Facundo Colidio kommer inn for Pablo Solari på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    65'
    Inn: Ezequiel Barco
    Ut: Ignacio Fernandez
    CA River Plate bytter ut Ignacio Fernandez med Ezequiel Barco.
    65'
    68'
    Inn: Mateo Antoni Pavon
    Ut: Diego Polenta
    Club Nacional de Football bytter ut Diego Polenta med Mateo Antoni Pavon. Dette er det andre byttet som Alvaro Recoba gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Felipe Cairus Arabeity
    Ut: Alexis Castro
    Alvaro Recoba gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Alexis Castro og setter inn Felipe Cairus Arabeity.
    68'
    69'
    VAR sjekker om det er straffe til Club Nacional de Football
    73'
    Ingen straffe til Club Nacional de Football
    73'
    Inn: Manuel Lanzini
    Ut: Claudio Echeverri
    Claudio Echeverri (CA River Plate) erstattes av Manuel Lanzini.
    74'
    Inn: Santiago Simon
    Ut: Rodrigo German Aliendro
    Martin Demichelis gjør dagens fjerde bytte i Buenos Aires, når han tar ut Rodrigo German Aliendro og setter inn Santiago Simon.
    75'
    Ezequiel Barco (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    75'
    75'
    75'
    Enzo Hernan Diaz
    Målsjanse! Enzo Hernan Diaz (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Facundo Colidio
    CA River Plate angriper, men avslutningen til Facundo Colidio går utenfor.
    81'
    Inn: Federico Santander
    Ut: Gonzalo Rodrigo Carneiro Mendez
    Club Nacional de Football bytter ut Gonzalo Rodrigo Carneiro Mendez med Federico Santander. Dette er det fjerde byttet som Alvaro Recoba gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Jeremia Recoba
    Ut: Osinachi Christian Ebere
    Club Nacional de Football gjør sitt femte bytte. Osinachi Christian Ebere erstattes av Jeremia Recoba.
    82'
    Santiago Simon
    Målsjanse! Santiago Simon (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Inn: Matias Kranevitter
    Ut: Rodrigo Roman Villagra
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Matias Kranevitter, mens Rodrigo Roman Villagra tar plass på benken.
    84'
    86'
    Gabriel Baez Corradi
    Gabriel Baez Corradi (Club Nacional de Football) pådrar seg et gult kort.
    87'
    87'
    Diego Martin Zabala Morales (Club Nacional de Football) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    90'
    CA River Plate 2 - 0 Club Nacional de Football
    Mål: Facundo Colidio
    Målgivende: Ezequiel Barco
    Mål! Facundo Colidio (CA River Plate) header inn 2-0. Flott spill fra Ezequiel Barco før målet.