Frispark for CA River Plate på egen banehalvdel.
    En av Argentinos Juniorss spillere blir avblåst for offside.
    4'
    CA River Plate tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Dommer Bruno Arleu venter med å sette i gang spillet fordi Carlos Quintana ligger nede.
    6'
    Braian Romero
    Braian Romero (CA River Plate) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    8'
    Argentinos Juniors, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Carlos Quintana er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    8'
    Frispark til CA River Plate på halvdelen til Argentinos Juniors.
    9'
    Mål for CA River Plate!
    CA River Plate 1 - 0 Argentinos Juniors
    Mål: Matias Suarez
    Målgivende: Braian Romero
    Mål! Matias Suarez gir CA River Plate en 1-0 ledelse. Flott spill fra Braian Romero før målet.
    10'
    Nicolás De La Cruz (CA River Plate) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    14'
    Bruno Arleu tildeler CA River Plate en corner. Julian Alvarez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Paulo Diaz
    Paulo Diaz (CA River Plate) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    14'
    14'
    Nicolás De La Cruz (CA River Plate) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    18'
    Bruno Arleu signaliserer et frispark til Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark Argentinos Juniors.
    19'
    21'
    Bruno Arleu signaliserer et frispark til CA River Plate.
    22'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    24'
    Argentinos Juniors tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Frispark til Argentinos Juniors på halvdelen til CA River Plate.
    27'
    28'
    29'
    En av Argentinos Juniorss spillere går i offside.
    30'
    30'
    33'
    Matias Suarez
    Matias Suarez (CA River Plate) avanserer forover på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    36'
    Gult kort til CA River Plate
    Enzo Perez
    Enzo Perez (CA River Plate) pådrar seg et gult kort.
    36'
    37'
    Mål for Argentinos Juniors!
    CA River Plate 1 - 1 Argentinos Juniors
    Mål: Gabriel Agustin Hauche
    Målgivende: Jonathan Alexis Sandoval Rojas
    Gabriel Hauche header ballen i mål og utligner til 1-1. Jonathan Sandoval sto for den målgivende pasningen.
    39'
    CA River Plate angriper, men Bruno Arleu blåser for offside.
    41'
    Jonathan Alexis Sandoval Rojas
    Argentinos Juniors angriper på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men Jonathan Sandoval header utenfor.
    42'
    Skudd på mål, CA River Plate
    42'
    42'
    43'
    Gult kort til Argentinos Juniors
    Gabriel Agustin Hauche
    Dommer Bruno Arleu viser Gabriel Hauche (Argentinos Juniors) det gule kortet.
    43'
    44'
    Argentinos Juniors angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    I Buenos Aires slår Gabriel Hauche en corner fra venstre.
    45'+2
    Julian Alvarez (CA River Plate) slår en corner fra venstre side på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    45'+3
    47'
    Bruno Arleu signaliserer et frispark til CA River Plate like utenfor Argentinos Juniors-området.
    50'
    Carlos Gustavo Quintana
    Carlos Quintana (Argentinos Juniors) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti.
    50'
    Nicolás De La Cruz
    Målsjanse! Nicolás De La Cruz (CA River Plate) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    51'
    Sjanse! CA River Plate avanserer forover, men Matias Suarez avslutter utenfor.
    51'
    54'
    Bruno Arleu signaliserer et frispark til Argentinos Juniors.
    57'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Braian Romero (CA River Plate) kommer seg fri på Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Enzo Jeremias Fernandez
    Ut: Agustin Palavecino Lamela
    CA River Plate gjør sitt første bytte. Agustin Palavecino erstattes av Enzo Fernandez.
    61'
    Inn: Jorge Andres Carrascal Guardo
    Ut: Matias Suarez
    CA River Plate bytter ut Matias Suarez med Jorge Carrascal. Dette er det andre byttet som Marcelo Gallardo gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Fabrizio German Angileri
    Ut: Milton Casco
    Marcelo Gallardo gjør dagens tredje bytte i Buenos Aires, når han tar ut Milton Casco og setter inn Fabrizio Angileri.
    62'
    I Buenos Aires slår Julian Alvarez en corner fra høyre.
    62'
    63'
    Frispark for Argentinos Juniors på egen banehalvdel.
    66'
    Bruno Arleu signaliserer et frispark til CA River Plate på egen banehalvdel.
    69'
    Gabriel Florentin
    Dommeren gir Gabriel Florentin (Argentinos Juniors) et gult kort.
    69'
    Spillerbytte - Argentinos Juniors
    Inn: Gaston Nicolas Reniero
    Ut: Gabriel Avalos Stumpfs
    Gabriel Avalos (Argentinos Juniors) erstattes av Nicolas Reniero.
    69'
    Inn: Mateo Agustin Coronel
    Ut: Gabriel Agustin Hauche
    Gabriel Milito (Argentinos Juniors) gjør sitt andre bytte for dagen. Mateo Coronel erstatter Gabriel Hauche.
    69'
    Inn: Federico Girotti
    Ut: Braian Romero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate. Inn kommer Federico Girotti, mens Braian Romero tar plass på benken.
    70'
    72'
    Inn: Marcelo Javier Cabrera Rivero
    Ut: Gabriel Florentin
    Argentinos Juniors gjør sitt tredje bytte. Gabriel Florentin erstattes av Javier Cabrera.
    74'
    75'
    75'
    76'
    Kevin Mac Allister
    Kevin Mac Allister (Argentinos Juniors) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    77'
    78'
    Mateo Agustin Coronel
    Mateo Coronel (Argentinos Juniors) får et gult kort av dommer Bruno Arleu.
    78'
    79'
    Gaston Nicolas Reniero
    Argentinos Juniors avanserer forover i Buenos Aires. Nicolas Reniero avslutter, men treffer ikke mål.