Dagens dommer, Diego Haro, blåser i gang kampen.
    Frispark for Santos FC på egen banehalvdel.
    Diego Haro signaliserer et frispark til CA Independiente på egen banehalvdel.
    12'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Santos FC.
    14'
    Maximiliano Meza (CA Independiente) slår en corner fra høyre side på Libertadores de America.
    16'
    Emanuel Gigliotti
    Emanuel Gigliotti (CA Independiente) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Frispark til Santos FC på halvdelen til CA Independiente.
    17'
    Frispark CA Independiente.
    19'
    Gult kort til Santos FC SP
    Carlos Sanchez
    Carlos Sanchez (Santos FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Maximiliano Meza
    Sjanse i Buenos Aires! Maximiliano Meza (CA Independiente) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    Santos FC SP, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    I Buenos Aires slår Gaston Silva en corner fra venstre.
    21'
    Santos FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Independiente.
    21'
    Braian Romero
    Sjanse! CA Independiente avanserer forover, men Braian Romero avslutter utenfor.
    22'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Guillermo Burdisso (CA Independiente) vrir seg av smerte i gresset.
    23'
    CA Independiente slipper å klare seg uten Guillermo Burdisso som kommer tilbake på banen igjen.
    25'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Gult kort til CA Independiente
    Francisco Silva
    Francisco Silva (CA Independiente) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Fabricio Bustos
    Fabricio Bustos (CA Independiente) mottar sitt første gule kort for dagen på Libertadores de America.
    26'
    Carlos Sanchez (Santos FC) løfter inn en corner fra høyre på Libertadores de America.
    27'
    27'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    Lucas Verissimo
    Lucas Verissimo (Santos FC) pådrar seg et gult kort.
    29'
    Santos FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Diego Haro signaliserer et frispark til CA Independiente.
    30'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Santos FC på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark Santos FC.
    35'
    Frispark til CA Independiente på halvdelen til Santos FC.
    39'
    Guillermo Burdisso
    Målsjanse! Guillermo Burdisso (CA Independiente) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    42'
    43'
    Frispark for CA Independiente på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Diego Haro tildeler CA Independiente en corner. Maximiliano Meza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    47'
    47'
    Ezequiel Cerutti
    Dommeren gir Ezequiel Cerutti (CA Independiente) et gult kort.
    47'
    48'
    CA Independiente avanserer forover i Buenos Aires. Fabricio Bustos avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    52'
    Spillet på Libertadores de America er stoppet midlertidig fordi Rodrygo ligger nede.
    55'
    Spillerbytte - Santos FC SP
    Inn: Derlis Gonzalez
    Ut: Rodrygo
    Cuca (Santos FC) tar ut Rodrygo som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Derlis Gonzalez.
    56'
    59'
    59'
    Carlos Sanchez (Santos FC) løfter inn en corner fra venstre på Libertadores de America.
    63'
    I Buenos Aires slår Carlos Sanchez en corner fra venstre.
    63'
    Francisco Silva (CA Independiente) kommer seg fri på Libertadores de America, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Inn: Eduardo Sasha
    Ut: Bruno Henrique
    Santos FC bytter ut Bruno Henrique med Eduardo Sasha.
    68'
    CA Independiente angriper, men avslutningen til Emanuel Gigliotti går utenfor.
    70'
    Vanderlei ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Vanderlei er tilbake i kampen igjen.
    71'
    71'
    Dodo
    Dommer Diego Haro gir Dodo (Santos FC) et gult kort.
    71'
    Martin Campana
    Martin Campana (CA Independiente) får et gult kort av dommer Diego Haro.
    72'
    73'
    74'
    Spillerbytte - CA Independiente
    Inn: Gonzalo Veron
    Ut: Ezequiel Cerutti
    Bytte for CA Independiente. Gonzalo Veron kommer inn for Ezequiel Cerutti på Libertadores de America.
    76'
    Målsjanse til CA Independiente! Francisco Silva treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    77'
    78'
    Dommer Diego Haro venter med å sette i gang spillet fordi Vanderlei ligger nede.
    78'
    Inn: Bryan Ruiz
    Ut: Carlos Sanchez
    Santos FC bytter ut Carlos Sanchez med Bryan Ruiz. Dette er det tredje byttet som Cuca gjør i dagens kamp.
    79'
    Andre gule kort til Santos FC SP
    Dodo
    Utvisning! Santos FC må klare seg resten av kampen uten Dodo etter at han får sitt andre gule.
    81'
    Vanderlei er tilbake på banen igjen.
    82'
    82'
    84'
    Gaston Silva
    Gaston Silva (CA Independiente) kommer til avslutning på Libertadores de America, men headingen blir reddet.
    84'
    84'
    Gabriel (Santos FC) løfter inn en corner fra høyre på Libertadores de America.
    86'
    CA Independiente tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    86'
    87'
    Vanderlei vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    Gaston Silva (CA Independiente) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Inn: Francisco Pizzini
    Ut: Braian Romero
    Ariel Holan gjør dagens andre bytte i Buenos Aires, når han tar ut Braian Romero og setter inn Francisco Pizzini.
    89'
    Santos FC slipper å klare seg uten Vanderlei som kommer tilbake på banen i Buenos Aires.
    90'
    Diego Haro signaliserer et frispark til Santos FC like utenfor CA Independiente-området.
    90'
    90'+1
    Gabriel Barbosa
    Dommer Diego Haro viser Gabriel (Santos FC) det gule kortet.
    90'
    90'+3
    CA Independiente fosser forover og Maximiliano Meza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+4
    90'+4
    Diego Haro tildeler CA Independiente en corner. Gaston Silva sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+5
    Gaston Silva (CA Independiente) slår en corner fra venstre side på Libertadores de America.
    90'+5
    CA Independiente angriper og Maximiliano Meza får avsluttet. Headingen treffer ikke Santos FC-målet.