Dagens dommer, Eber Aquino, blåser i gang kampen.
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Deportivo Lara på egen banehalvdel.
    Frispark for Deportivo Lara på egen banehalvdel.
    8'
    CA Independiente tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Emanuel Gigliotti
    Emanuel Gigliotti (CA Independiente) avanserer forover på Libertadores de America. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    Deportivo Lara, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    10'
    Frispark for CA Independiente på egen banehalvdel.
    11'
    Martin Benitez (CA Independiente) slår en corner fra venstre side på Libertadores de America.
    13'
    Fernando Gaibor
    CA Independiente avanserer forover i Buenos Aires. Fernando Gaibor avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Gult kort til CA Independiente
    Jorge Figal
    Dommeren gir Jorge Figal (CA Independiente) et gult kort.
    13'
    Frispark Deportivo Lara.
    14'
    15'
    Silvio Ezequiel Romero
    CA Independiente fosser forover og Silvio Romero fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    16'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til CA Independiente like utenfor Deportivo Lara-området.
    16'
    Martin Benitez
    Kjempesjanse! Martin Benitez (CA Independiente) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    18'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til CA Independiente.
    19'
    Maximiliano Meza
    CA Independiente angriper i Buenos Aires. Maximiliano Meza avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    21'
    Frispark til CA Independiente på halvdelen til Deportivo Lara.
    23'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt Deportivo Laraet.
    24'
    Carlos Sierra
    Deportivo Lara angriper. Carlos Sierra får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    Kan Deportivo Lara kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    28'
    Gult kort til Deportivo Lara
    Daniel Carrilo
    Dommer Eber Aquino gir Daniel Carrilo (Deportivo Lara) et gult kort.
    29'
    Deportivo Lara må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Independiente.
    30'
    Gaston Silva
    Målsjanse på Libertadores de America! Gaston Silva fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    31'
    31'
    Gaston Silva (CA Independiente) løfter inn en corner fra høyre på Libertadores de America.
    32'
    Henry Pernia (Deportivo Lara) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Libertadores de America.
    35'
    Henry Pernia er tilbake i kampen igjen.
    37'
    Eber Aquino tildeler CA Independiente en corner. Martin Benitez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Mål for CA Independiente!
    CA Independiente 1 - 0 Deportivo Lara
    Mål: Martin Benitez
    Et uheldig selvmål av Martin Benitez gjør at det står 1-0 på Libertadores de America.
    38'
    I Buenos Aires slår Maximiliano Meza en corner fra høyre.
    44'
    47'
    CA Independiente er på skuddhold på dette frisparket.
    50'
    Gaston Silva (CA Independiente) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Deportivo Lara.
    52'
    56'
    Martin Benitez (CA Independiente) løfter inn en corner fra venstre på Libertadores de America.
    57'
    57'
    Sjanse i Buenos Aires! Martin Benitez (CA Independiente) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    I Buenos Aires slår Gaston Silva en corner fra høyre.
    57'
    58'
    CA Independiente, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Jose Miguel Reyes
    Sjanse til Deportivo Lara! Jose Miguel Reyes er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til CA Independiente på egen banehalvdel.
    59'
    Andre gule kort til Deportivo Lara
    Utvisning! Daniel Carrilo (Deportivo Lara) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    59'
    skyter i tverrliggeren! Veldig nære for CA Independiente.
    61'
    CA Independiente angriper, men blir avblåst for offside.
    61'
    Spillerbytte - Deportivo Lara
    Inn: Jose Romero
    Ut: Pedro Ramirez
    Leonardo Gonzalez gjør dagens første bytte i Buenos Aires, når han tar ut Pedro Ramirez og setter inn Jose Romero.
    63'
    Eber Aquino tildeler CA Independiente en corner. Gaston Silva sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    69'
    Målsjanse til CA Independiente! Fernando Gaibor treffer mål, men keeper redder.
    69'
    Inn: Anderson Cardozo
    Ut: Henry Pernia
    Leonardo Gonzalez (Deportivo Lara) tar ut Henry Pernia som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Anderson Cardozo.
    69'
    Henry Pernia vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    70'
    Deportivo Lara angriper, men Eber Aquino blåser for offside.
    71'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for CA Independiente nær 16-meteren.
    72'
    Målsjanse! Martin Benitez (CA Independiente) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Deportivo Lara tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    Inn: Juan Falcon
    Ut: Jose Miguel Reyes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Deportivo Lara. Inn kommer Juan Falcon, mens Jose Miguel Reyes tar plass på benken.
    74'
    Herlbert Soto (Deportivo Lara) løfter inn en corner fra høyre på Libertadores de America.
    77'
    Frispark i en god posisjon for Deportivo Lara!
    79'
    Spillerbytte - CA Independiente
    Inn: Nicolas Mario Domingo
    Ut: Silvio Ezequiel Romero
    Ariel Holan (CA Independiente) gjør sitt første bytte for dagen. Nicolas Domingo erstatter Silvio Romero.
    79'
    CA Independiente 2 - 0 Deportivo Lara
    Mål: Emanuel Gigliotti
    Målgivende: Martin Benitez
    Emanuel Gigliotti øker CA Independientes ledelse til 2-0! Flott spill fra Martin Benitez før målet.