CA River Plate (Arg) fosser fremover, men Wilton Pereira Sampaio blåser for offside på Libertadores de America.
    1'
    CA Independiente, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Gonzalo Montiel
    Gonzalo Montiel (CA River Plate (Arg)) avanserer forover på Libertadores de America. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til CA River Plate (Arg) på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til CA Independiente på halvdelen til CA River Plate (Arg).
    4'
    5'
    Lucas David Pratto
    CA River Plate (Arg) angriper. Lucas Pratto får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    5'
    CA River Plate (Arg) fosser forover og Lucas Pratto fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler CA River Plate (Arg) en corner. Juan Quintero sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Gonzalo Martinez
    Gonzalo Martinez (CA River Plate (Arg)) kommer til en målsjanse på Libertadores de America, men klarer ikke å score.
    7'
    CA Independiente tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for CA River Plate (Arg) på egen banehalvdel.
    12'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til CA Independiente.
    12'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Maximiliano Meza
    Maximiliano Meza skyter i tverrliggeren! Veldig nære for CA Independiente.
    19'
    I Buenos Aires slår Maximiliano Meza en corner fra venstre.
    20'
    20'
    Rafael Borre
    Sjanse i Buenos Aires! Rafael Borre (CA River Plate (Arg)) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    CA River Plate (Arg) angriper i Buenos Aires. Rafael Borre avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    Frispark CA Independiente.
    21'
    23'
    CA River Plate, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Emanuel Gigliotti
    Emanuel Gigliotti (CA Independiente) header ballen mot mål, men CA River Plate (Arg) klarerer.
    24'
    25'
    26'
    Gult kort til CA Independiente
    Francisco Silva
    Francisco Silva (CA Independiente) pådrar seg et gult kort.
    26'
    Exequiel Palacios
    Målsjanse på Libertadores de America! Exequiel Palacios fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    Målsjanse! Exequiel Palacios (CA River Plate (Arg)) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til CA Independiente på egen banehalvdel.
    30'
    CA River Plate (Arg) tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Maximiliano Meza (CA Independiente) slår en corner fra venstre side på Libertadores de America.
    36'
    Alan Franco
    Alan Franco (CA Independiente) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    36'
    Maximiliano Meza (CA Independiente) løfter inn en corner fra venstre på Libertadores de America.
    36'
    Alan Franco
    CA Independiente angriper og Alan Franco får avsluttet. Headingen treffer ikke CA River Plate (Arg)-målet.
    37'
    37'
    Nicolas Mario Domingo
    CA Independiente angriper, men avslutningen til Nicolas Domingo går utenfor.
    38'
    Frispark CA River Plate (Arg).
    39'
    CA River Plate (Arg) avanserer forover i Buenos Aires. Lucas Pratto avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    44'
    44'
    Wilton Pereira Sampaio signaliserer et frispark til CA River Plate (Arg).
    45'+2
    Sjanse! CA River Plate (Arg) avanserer forover, men Lucas Pratto avslutter utenfor.
    46'
    Spillerbytte - CA Independiente
    Inn: Gaston Silva
    Ut: Francisco Silva
    CA Independiente bytter ut Francisco Silva med Gaston Silva. Dette er det første byttet som Ariel Holan gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    Gult kort til CA River Plate
    Jonathan Ramon Maidana
    Dommeren gir Jonatan Maidana (CA River Plate (Arg)) et gult kort.
    48'
    49'
    54'
    Gaston Silva
    På Libertadores de America fyrer Gaston Silva (CA Independiente) av et skudd - i stolpen!
    55'
    Inn: Ezequiel Cerutti
    Ut: Silvio Ezequiel Romero
    CA Independiente gjør sitt andre bytte. Silvio Romero erstattes av Ezequiel Cerutti.
    56'
    Jorge Figal
    CA Independiente angriper i Buenos Aires. Jorge Figal fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    Spillerbytte - CA River Plate
    Inn: Camilo Mayada
    Ut: Juan Quintero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CA River Plate (Arg). Inn kommer Camilo Mayada, mens Juan Quintero tar plass på benken.
    57'
    CA River Plate (Arg) angriper i Buenos Aires, men blir avblåst for offside.
    58'
    Jorge Figal
    Jorge Figal (CA Independiente) kommer seg fri på Libertadores de America, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Sjanse til CA Independiente! Emanuel Gigliotti er nær ved å score, men keeper redder.
    59'
    59'
    Frispark for CA Independiente på egen banehalvdel.
    60'
    63'
    63'
    I Buenos Aires har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    65'
    Nicolas Domingo (CA Independiente) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Inn: Rodrigo Mora
    Ut: Lucas David Pratto
    CA River Plate (Arg) bytter ut Lucas Pratto med Rodrigo Mora.
    68'
    68'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler CA River Plate (Arg) en corner. Gonzalo Martinez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Inn: Martin Benitez
    Ut: Nicolas Mario Domingo
    Bytte for CA Independiente. Martin Benitez kommer inn for Nicolas Domingo på Libertadores de America.
    71'
    72'
    73'
    Rafael Borre (CA River Plate (Arg)) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Gaston Silva (CA Independiente) løfter inn en corner fra høyre på Libertadores de America.
    75'
    75'
    76'
    Gonzalo Martinez (CA River Plate (Arg)) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    78'
    Inn: Ignacio Scocco
    Ut: Gonzalo Martinez
    Gonzalo Martinez (CA River Plate (Arg)) erstattes av Nacho Scocco.
    78'
    Rodrigo Mora (CA River Plate (Arg)) slår en corner fra høyre side på Libertadores de America.
    81'
    81'
    Martin Benitez
    Dommeren gir Martin Benitez (CA Independiente) et gult kort.
    81'
    Ignacio Scocco
    I Buenos Aires header Nacho Scocco (CA River Plate (Arg)) mot mål, men ballen går utenfor.
    82'
    84'
    Camilo Mayada
    Målsjanse til CA River Plate (Arg)! Camilo Mayada treffer mål, men keeper redder.
    85'
    Wilton Pereira Sampaio tildeler CA River Plate (Arg) en corner. Rodrigo Mora sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.